StoRmyGirl
Domaćin
- Poruka
- 4.176
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
s obzirom da smo stvarno daleko mozda misli da nema smisla sve skupa, a mozda samo nije tip za izljeve ljubavi...uglavnom meni dopizdilo nedavno pa mu rekla da je dosta tog natezanja vise i da je gotovo da ga ne zelim cut vise (a zelim, a sad se on ne javlja, nit se ja njemu javljam, nadam se da ce se on javit jer ovako ne zelim da zavrsi)...tako da citam razno razne horoskope u medjuvremenu (kao da ce mi to pomoc nesto he)
ma necu ja njega nista molit ako hoce zna gdje sam ...meni podznak strijelac
previse je neodlucan
...pocinjem sumnjati da je mozda moj Strelac i tvoj Strelac ista personznas kako je to bilo, neobavezno totalno sve super, zafrkancije, bas pravo dobro sve i onda prije negdje godinu dana odjednom neka ljubomora s njegove strane (uzrok: daljina valjda) i tako preslo iz zajebancije u zajebanciju s osjecajima, pa sve vise osjecaja...pa meni bas i prestalo bit zajebancija i kad sam se ja izjasnila da mi vise dosta toga da ne znam sto on misli tocno, tu se povukao skroz, sve super bilo, a cim bi poceli vrtit razgovor oko smislu svega toga i sta bi on htio, tu nisam dobila nista od odgovora. Smijesno je to sto da nije on poceo prelazit sa zajebancije na osjecaje, ne bi niti ja (jer ja imam razradjenu taktiku da prvo snimim sto se dogadja zapravo, pa ako zakljucim da me tip nece sjebat tek onda se prepustim), i tako onda ja na kraju ispadnem ljubomorna (uzrok: opet daljina). I s obzirom na to da ne zelim kvocat onda kazem da je bilo dosta. I on ocito to uzme zdravo za gotovo. Ne znam jel mu uopce palo na pamet to da ga volim i da pokaze malo dobre volje da bi bilo sve ok. Ako naravno zeli to.

trebala sam citat ove horoskope cim sam ga upoznala, ono prvo pitanje: ime? horoskop? podznak? ljubavna anamneza? pa mu reci da cu mu se javit za 3 dana kad proucim natalni i usporedim sa svojim
stvarno ne zelim bit ocajna ni pred njim, niti opcenito, al ono halo?! jel imas ti srce uopce? eto tak se osjecam nekak. A napravio je sto preslatkih sitnica da mi nemoguce vjerovat da ga totalno ne zanimam ili da je to sad to zato jer ja ne zelim hopsat oko njega kad se njemu digne.
Bas to sto kazes, sad cu ja malo bit tvrd orah, ako upali super, ako ne jbg, druge ideje nemam trenutno.![]()
ali da bih ponovo bio sa njom morace da mi stavi do znanja da sam joj potreban a da sve to ne izgleda jadno vec nekako spontano.
kako si surov 
..dajemo predlog na usvajanjeSuviše često se u okviru ovog topika pojavljuju slučajevi tipa strelac me ostavio, strelac ovo, strelac ono....
...tako da, predlažem da otvorimo kliniku za odvikavanje od Strelčeva![]()
Suviše često se u okviru ovog topika pojavljuju slučajevi tipa strelac me ostavio, strelac ovo, strelac ono....
...tako da, predlažem da otvorimo kliniku za odvikavanje od Strelčeva![]()