Strelac

Gradjevinski horoskop

Severina (22. 11. - 21. 12.)

Severina se najbolje slazhe s Kontejnerom i Mujom. Rodjeni u ovom znaku skloni su neobichnom sexu, ali im se isto tako trebaju nadodati dushevne karakteristike kao shto su intuicija i velika sposobnost predvidjanja. Osetjaju jaku averziju prema kameri i bilo kakvom obliku snimanja.
Boja Severine je crna, a totem biljka je trava. Melena, naravno.

*Kontejneri su rodjeni 21. 3. - 19. 4.
*Muje su rodjeni 23. 9. - 23. 10.

Vecer

zaljubljena sam u jednog strijelca, starijeg od mene (strijelac/vaga), ja sam rak/strijelac...nego on je dosta sutljiv bar samnom, inace ima hrpetinu prijatelja, jednom kaze da me voli, pa za par dana vise ne zna ni sam...nemam pojma, u biti me zbunjuje sto je iz dana u dan totalno sam sebi kontradiktoran (i tako godinama) ako tko ima sto za reci na ovo, ako ne nema veze...ionako mi se cini da bulaznim vec pomalo :confused:
hvala

da dodam na ovo gore...zivimo jako daleko jedan od drugog i svaki put kad on nesto i kaze da ja mogu pomislit da on zbilja to misli, pa kad ga pitam da jel to ozbiljno mislio, na kraju ispadne da sam ja zabrijala bezveze, a nisam nego je to rekao, samo se pocne vadit poslije...eto to jos hm

s obzirom da smo stvarno daleko mozda misli da nema smisla sve skupa, a mozda samo nije tip za izljeve ljubavi...uglavnom meni dopizdilo nedavno pa mu rekla da je dosta tog natezanja vise i da je gotovo da ga ne zelim cut vise (a zelim, a sad se on ne javlja, nit se ja njemu javljam, nadam se da ce se on javit jer ovako ne zelim da zavrsi)...tako da citam razno razne horoskope u medjuvremenu (kao da ce mi to pomoc nesto he)

s obzirom da smo stvarno daleko mozda misli da nema smisla sve skupa, a mozda samo nije tip za izljeve ljubavi...uglavnom meni dopizdilo nedavno pa mu rekla da je dosta tog natezanja vise i da je gotovo da ga ne zelim cut vise (a zelim, a sad se on ne javlja, nit se ja njemu javljam, nadam se da ce se on javit jer ovako ne zelim da zavrsi)...tako da citam razno razne horoskope u medjuvremenu (kao da ce mi to pomoc nesto he)

Strelcevi ne jure za devojkama koje su ih ostavile, toliko... Moje misljenje je da si sada sve uprskala i da sve i da ga molis tesko da ce ti se vratiti,,, ali vredi pokusati ;)

znas kako je to bilo, neobavezno totalno sve super, zafrkancije, bas pravo dobro sve i onda prije negdje godinu dana odjednom neka ljubomora s njegove strane (uzrok: daljina valjda) i tako preslo iz zajebancije u zajebanciju s osjecajima, pa sve vise osjecaja...pa meni bas i prestalo bit zajebancija i kad sam se ja izjasnila da mi vise dosta toga da ne znam sto on misli tocno, tu se povukao skroz, sve super bilo, a cim bi poceli vrtit razgovor oko smislu svega toga i sta bi on htio, tu nisam dobila nista od odgovora. Smijesno je to sto da nije on poceo prelazit sa zajebancije na osjecaje, ne bi niti ja (jer ja imam razradjenu taktiku da prvo snimim sto se dogadja zapravo, pa ako zakljucim da me tip nece sjebat tek onda se prepustim), i tako onda ja na kraju ispadnem ljubomorna (uzrok: opet daljina). I s obzirom na to da ne zelim kvocat onda kazem da je bilo dosta. I on ocito to uzme zdravo za gotovo. Ne znam jel mu uopce palo na pamet to da ga volim i da pokaze malo dobre volje da bi bilo sve ok. Ako naravno zeli to.

znas kako je to bilo, neobavezno totalno sve super, zafrkancije, bas pravo dobro sve i onda prije negdje godinu dana odjednom neka ljubomora s njegove strane (uzrok: daljina valjda) i tako preslo iz zajebancije u zajebanciju s osjecajima, pa sve vise osjecaja...pa meni bas i prestalo bit zajebancija i kad sam se ja izjasnila da mi vise dosta toga da ne znam sto on misli tocno, tu se povukao skroz, sve super bilo, a cim bi poceli vrtit razgovor oko smislu svega toga i sta bi on htio, tu nisam dobila nista od odgovora. Smijesno je to sto da nije on poceo prelazit sa zajebancije na osjecaje, ne bi niti ja (jer ja imam razradjenu taktiku da prvo snimim sto se dogadja zapravo, pa ako zakljucim da me tip nece sjebat tek onda se prepustim), i tako onda ja na kraju ispadnem ljubomorna (uzrok: opet daljina). I s obzirom na to da ne zelim kvocat onda kazem da je bilo dosta. I on ocito to uzme zdravo za gotovo. Ne znam jel mu uopce palo na pamet to da ga volim i da pokaze malo dobre volje da bi bilo sve ok. Ako naravno zeli to.
...pocinjem sumnjati da je mozda moj Strelac i tvoj Strelac ista person :D..recimo da sam i ja to sve prosla sto i ti ..i evo me nakon duzeg vremena opet "ne znam na cemu sam" po pitanju njega jer sve je igra po njemu ( i sve je usput i sve neobavezno skroz)..kod mene je tako i krenulo , svesno sam usla u njegovu igru flerta ne znajuci da je on tu malo veci igrac i malo po malo ja se zaljubiska..da bi tad stupio kljucan momenat u kom se on povukao iza svoje linije..ccc
I na posletku..opet varnice neke izmedju nas kad se sretnemo..al' sada i ja tvrdoglava , teram inat..:(

trebala sam citat ove horoskope cim sam ga upoznala, ono prvo pitanje: ime? horoskop? podznak? ljubavna anamneza? pa mu reci da cu mu se javit za 3 dana kad proucim natalni i usporedim sa svojim :D
stvarno ne zelim bit ocajna ni pred njim, niti opcenito, al ono halo?! jel imas ti srce uopce? eto tak se osjecam nekak. A napravio je sto preslatkih sitnica da mi nemoguce vjerovat da ga totalno ne zanimam ili da je to sad to zato jer ja ne zelim hopsat oko njega kad se njemu digne.
Bas to sto kazes, sad cu ja malo bit tvrd orah, ako upali super, ako ne jbg, druge ideje nemam trenutno. :?:

trebala sam citat ove horoskope cim sam ga upoznala, ono prvo pitanje: ime? horoskop? podznak? ljubavna anamneza? pa mu reci da cu mu se javit za 3 dana kad proucim natalni i usporedim sa svojim :D
stvarno ne zelim bit ocajna ni pred njim, niti opcenito, al ono halo?! jel imas ti srce uopce? eto tak se osjecam nekak. A napravio je sto preslatkih sitnica da mi nemoguce vjerovat da ga totalno ne zanimam ili da je to sad to zato jer ja ne zelim hopsat oko njega kad se njemu digne.
Bas to sto kazes, sad cu ja malo bit tvrd orah, ako upali super, ako ne jbg, druge ideje nemam trenutno. :?:

Ja sam strelac i sada sam u slicnoj situaciji, otprilike to ide ovako: stalo mi je do te devojke bas puno, volim je, kaze i ona mene ali nesto ne stima pa me je ostavila. U kontaktu smo, ali da bih ponovo bio sa njom morace da mi stavi do znanja da sam joj potreban a da sve to ne izgleda jadno vec nekako spontano. Znaci ne cekaj da te on pozove (to ne znaci da te ne voli, ipak si ti njega ostavila). EEEE a sve je pocelo kao zezanje :-D:-D:-D:-D

P.S. Nadam se da sam bio od pomoci

Suviše često se u okviru ovog topika pojavljuju slučajevi tipa strelac me ostavio, strelac ovo, strelac ono....
...tako da, predlažem da otvorimo kliniku za odvikavanje od Strelčeva :lol:

hehe bio si od pomoci Pau, hvala ;) jos samo da skontam kako da mu pokazem da mi treba a da pri tom ne pobjegne glavom bez obzira (da ne ispadne kao da ga zelim zavezat oko noge od stola) - prijedlozi su dobrodosli 8)

e klinika bi bila prava stvar hehe a mozemo i osmislit plan kako zakuhati situaciju da strijelac SAM shvati da smo mi njemu potrebni/ne :-D (prije nego mi sjede pocnu rast)

ma ne mogu ni ti strijelci bit toliko hladni, ne vjerujem, ima nesto u njima, ne bi mogli biti toliko slatki ;)

to za potreban...kontam si nesto, mene je uvijek odbijalo ako bi dobila dojam da decko ne moze zivjet bez mene, valjda mi je to bilo prejadno nekako, zelim ono muskarca...e sad kad to stavim u obrnutu poziciju, jel moguce da muski oce upravo to, ja sam to izbjegavala jer znam sa sebe da mi ide na zivce pa sam pretpostavila da bi i njemu hm?!

@zaljubljena_totalno
mali savet, ima jedan inspirativan tekstić, otidji na 1. stranu ove teme i tamo nadji strogo prvi post koji je pisala Strela, vidi, pročitaj, razmisli i verujem da će ti razjasniti neke stvari.
i ono najvažnije - think positively :D

procitala to prije nego sam ista pisala ovdje i to i sve sto sam mogla pronac o tome...zakljucak je da nema smisla da ocekujem od njega nesto, jer bi to do sad vec napravio valjda, al ono nada je u banani pogotovo kad volis nekog, gotov si

a šta misliš da ti lepo sedneš s'njim i porazgovarate, da bi znala na čemu si !?
Budi iskrena, prvo prema sebi, i prema njemu, jer mi Strelčevi uglavnom cenimo istinu, kakvu god.
Ljubav je najači motivator poznat čoveku, a ona na tebe ima kontra učinak ?!
heh ljudi čim postane malo gusto - odustaju, jbg...zato i jeste mali broj ljudi "uspešan"...

postoji izreka:
Da čovek ne odustane kad postane žestoko, ne bi imao za čim da žali ceo život !

možda si očekivala neki "astro-recept" koji će ti rešiti problem, ali takvo nešto ne postoji.
( možda i postoji, ali onda ja ne bi imao prostora da pametujem :D )
budi odlučna pa šta god da bude, jer u najgorem slučaju - jednog dana ćeš se smejati svemu tome :D

Back