Pa Majo... Prvo valjda za neke kategorije.. Skutere, šta je već..E nakon toga 20 časova vožnje i opet polaganje...
![]()
Svejedno, nisi me shvatila

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa Majo... Prvo valjda za neke kategorije.. Skutere, šta je već..E nakon toga 20 časova vožnje i opet polaganje...
![]()
Može se polagati sa 17, ali se ne može voziti bez nekog ko ima makar 5 godina iskustva.
Inače, ta vožnja mi se popela na vr' trepavice. -.- Mnogo se odugovlači i još mi samo fali da se bezveze gomilaju obaveze i to baš ove godine...
Može se polagati sa 17, ali se ne može voziti bez nekog ko ima makar 5 godina iskustva.
Inače, ta vožnja mi se popela na vr' trepavice. -.- Mnogo se odugovlači i još mi samo fali da se bezveze gomilaju obaveze i to baš ove godine...
I godinu dana je tako..Posle sam voziš..
![]()
utorak na faxu od 8 ujutru do 7 navecer
ja ne znam kako cu da naviknem sebe na nocno ucenje, moje vreme je od 4 ujutru do 8 uvece, i'm fucked up
hah, ja sam čuo da je na filološkom totalni haos što se tiče administracije i rasporeda, tako da se obično provodi do 22h na faksu jer su predavanja tako raspoređena da si od jutra do mraka tamo, pa ti gubi vreme dok ne dođe sledeće
Ajd da živim blizu pa da mogu da se vratim gajbi
Al to me čeka sl. godine, ako upišem uopštegaddemnit, samo dvadesetak ljudi primaju na budžet za opštu književnost
![]()
40 i nešto
ma kako niko nije na samofinansiranju?
ma kako niko nije na samofinansiranju?
Opa krepto, nisam znao da si ti na opštoj, mislio sam da si otišao na srpski li slTI ćeš me informisati tokom godine onda
Čuo sam da je istorija književnosti najzaebanija... ostalo, tu i tamo
Super.
Cestitam![]()
ma, who gives a crap, mogu samo da se nadam da ću odraditi dobro istraživački rad iz književnosti i da ću dobiti neko mesto na Republičkom
U tom slučaju dobijam instant 30 bodova za književnost, ostaje mi srpski, a vučem 30 iz srednje
Pa ako zelis,onda probaj, vredi pokusati.
Ako ti je blizu Novi Sad,mozes i tamo probati, na FTNu ,podjednako je priznat kao Arhitektonski u BGu (a i laksi, moram dodati)
![]()