Streberaj (Dodjite ponovo prvog septembra xD )

hah, ja sam čuo da je na filološkom totalni haos što se tiče administracije i rasporeda, tako da se obično provodi do 22h na faksu jer su predavanja tako raspoređena da si od jutra do mraka tamo, pa ti gubi vreme dok ne dođe sledeće :lol:
Ajd da živim blizu pa da mogu da se vratim gajbi

Al to me čeka sl. godine, ako upišem uopšte :mrgreen: gaddemnit, samo dvadesetak ljudi primaju na budžet za opštu književnost :eek:

hah, ja sam čuo da je na filološkom totalni haos što se tiče administracije i rasporeda, tako da se obično provodi do 22h na faksu jer su predavanja tako raspoređena da si od jutra do mraka tamo, pa ti gubi vreme dok ne dođe sledeće :lol:
Ajd da živim blizu pa da mogu da se vratim gajbi

Al to me čeka sl. godine, ako upišem uopšte :mrgreen: gaddemnit, samo dvadesetak ljudi primaju na budžet za opštu književnost :eek:

40 i nešto

pa to je ukupno, al na budžet samo dvadeset :)
Evo sad naleteo na ovo
Ispade da su svi tačno popunili mesta ove godine, tako da niko nije na samofinansiranju :lol:
Nadam se da će to i sl. godine biti :cool:
spisak%20mesta%206.png

Opa krepto, nisam znao da si ti na opštoj, mislio sam da si otišao na srpski li sl :mrgreen: TI ćeš me informisati tokom godine onda :per:

Čuo sam da je istorija književnosti najzaebanija... ostalo, tu i tamo

oću šta ti je :P

Super.
Cestitam
icon_wink.gif

:*

ma, who gives a crap, mogu samo da se nadam da ću odraditi dobro istraživački rad iz književnosti i da ću dobiti neko mesto na Republičkom
U tom slučaju dobijam instant 30 bodova za književnost, ostaje mi srpski, a vučem 30 iz srednje

ti ne znaš koliko je prijemni smešan.
Imao sam 55/60.
A konkurencija još smešnija.

Back