Stravični snimci pored biračkog mesta u Mionici, masovna tuča: Pucala stakla, letele flaše

Viši sud u Zaječaru poništio odluku o potvrđivanju mandata, opozicija očekuje nove izbore​

FoNet|1. septembar 2025|14:42

Nema od toga ništa, Vučića i SNS generalno slabo interesuje koncept vladavine prava ili pravedne države.

I to najviše tragikomično od svega da nam je odlazeći predsednik po struci ni manje ni više no pravnik i sam. :dash: Zemljo, otvori se, bukvalno.

Nema od toga ništa, Vučića i SNS generalno slabo interesuje koncept vladavine prava ili pravedne države.

I to najviše tragikomično od svega da nam je odlazeći predsednik po struci ni manje ni više no pravnik i sam. :dash: Zemljo, otvori se, bukvalno.
Ne interesuje njega, ali mora zbog Gazda sa zapada.
Ne zato što i njih interesuje pravo, nego zato što oni nekome moraju i da opravdaju svoje postupke.
Tamo ne možeš baš otvoreno da kažeš: "ja sam to uradio i šta sad? Šta mi možete?"

Ne interesuje njega, ali mora zbog Gazda sa zapada.
Ne zato što i njih interesuje pravo, nego zato što oni nekome moraju i da opravdaju svoje postupke.
Tamo ne možeš baš otvoreno da kažeš: "ja sam to uradio i šta sad? Šta mi možete?"
Da li ste vi opravdavali svoje postupke 2000-2012? Uče od vas.

GIF by ragingbully

Još dva izborna ciklusa da mu se smanji po 20 - 30 % i pada sam.
2021 године у Мионици су од опозиције учествовали само ДСС/ПОКС(5%) и једна локална група грађана(6%), а већи део опозиције није имао листе.

Сада је на локалне изборе изашла скоро цела опозиција и наравно да је проценат СНС и СПС пао.

Поредите потпуно различите ситуације и из тога извлачите неке закључке.

2021 године у Мионици су од опозиције учествовали само ДСС/ПОКС(5%) и једна локална група грађана(6%), а већи део опозиције није имао листе.

Сада је на локалне изборе изашла скоро цела опозиција и наравно да је проценат СНС и СПС пао.

Поредите потпуно различите ситуације и из тога извлачите неке закључке.
Znam, zezam se. U 5 manjih gradova i mesta Kosjeriću, Zaječaru, Negotinu, Mionici i Sečnju $n$ dobije 50 60 % što jeste pad od 2012. gde je dobijao uvek 80 90 %.

Da li ste vi opravdavali svoje postupke 2000-2012? Uče od vas.
Vidiš valjda da ih je prepošteni Vučić sve pohapsio?
U...nije - eno svih žutih lopova u njegovoj vlasti.
Čak i onaj što je pretopio tenkove.
Izgleda da mu baš trebaju stručnjaci za muljanje i ugradjivanje - možda ti imaš odgovor zašto?

Back