Strategija za Badoo

napustio sam badu jer je previše agresivno osmišljen za moj ukus...
pitam se da li je moguće da ne postoji neki normalan dejting sajt, uželeo sam se muvanja devojaka ali ne vidim iole prihvatljiv servis za to
Gde god se muva tako sto moze bilo ko da se registruje a da ti ne znas ni ko je s druge strane, tu nema nista od muvanja
Predložio bih ti Krstu, ali kako za šesnajs godina ništa nisam navatao ne znam da li. Mada ako ti je samo do muvanja tj da se cimaš bez da nešto bude nema bolje. Drugi su prolazili bolje, doduše.
Odakle uopste ideja da ces ovde naci neku?

uželeo sam se muvanja devojaka ali ne vidim iole prihvatljiv servis za to
A inace si muvao i kidao pre... :think: :rotf:
Gde god se muva tako sto moze bilo ko da se registruje a da ti ne znas ni ko je s druge strane, tu nema nista od muvanja
Moze,samo vi ne znate ili necete da probate...
Odakle uopste ideja da ces ovde naci neku?
Mozda i moze,ali je forum vise za druzenje i vecina je tu da bi ubilo vreme ili sa nekim procaskali...Slazem se da je ovde bezveze traziti neku semu.
Ranije je mozda i bilo necega,bar po pricama veterana foruma...Sad vec ne.

Predložio bih ti Krstu, ali kako za šesnajs godina ništa nisam navatao ne znam da li. Mada ako ti je samo do muvanja tj da se cimaš bez da nešto bude nema bolje. Drugi su prolazili bolje, doduše.

imam ideju...

bilo bi lepo da se na forumu otvori sekcija za dejting "Poznanstva"
unutar nje bi moglo da se ubace podforumi - "On traži nju" "Ona njega" 30+, 40+, pa po regionima itd... zatim i da ljudi slobodno mogu otvarati time...

to bi unelo novu energiju forumu, privuklo nove ljude, lično bih rado tada isključio adbloker, takođe bih donirao novac tom servisu u znak zahvalnosti ukoliko bih preko njega našao partnerku/ženu....

moderatori bi kontrolisali da se prostitucija ne uvuče u taj deo foruma, time bi se rešio problem njegove legalnosti...

čudi me i da KP ne ponudi nešto ovakvo, ko prvi napravi kvalitetan domaći servis za dejting obogatiće se enormno... jer su ljudi jako otuđeni, plus pandemija stvara dodatni vakum u toj sferi koji neko treba ispuniti...

Pa bila je na Forumu sekcija za Poznanstva, sa pdfovima Ona traži Njega, On traži Nju i bio je treći ne sećam se kako ide... jednako smo pametovali i napušavali se ko i po ostalima što činimo otkada je Krstarice i veka, tako da su prvo prebacili sa foruma na Oglase Krstarice (portala) koji su davno ugašeni jer niko nije koristio.

Nisam bio na tom babaluu al imam utisak da je kao i svaki drugi dejting sajt. Dok dodjes do nekog dejta isfrustriras se i onda na tom dejtu glodjes kasicicu od kafe i razmisljas: Da li sada ja nju da iznapusavam ovako uzivo, ili da budem budala pa ocajno da probam nesto.

Pa bila je na Forumu sekcija za Poznanstva, sa pdfovima Ona traži Njega, On traži Nju i bio je treći ne sećam se kako ide... jednako smo pametovali i napušavali se ko i po ostalima što činimo otkada je Krstarice i veka, tako da su prvo prebacili sa foruma na Oglase Krstarice (portala) koji su davno ugašeni jer niko nije koristio.
nije adekvatno moderisano verovatno, treba banovati trolove, agencije, posebno ne ubacivati botove sa fejk otvaranjem tema...
jedan podforum bi bio i za lgbt
zatim bih omogućio dejting chat, neobavezno ćaskanje kao što sada imamo na nekim temama....
ma zaživelo bi...

lično bih omogućio pristupanje forumu i preko fb naloga...
za one koji se ne libe da pišu pod svojim imenom i prezimenom, ali verovatno fb ne bi dao zeleno svetlo za to....

to bi bilo super, opšto jedinstvo platformi, objedinjenje korisnika svih platformi, neka devojka npr na svom fb-u da može sada da vidi i lajkuje ovaj moj post, a i da ja vidim njen profil preko search forumske opcije iako nemam fb nalog...

Meni to deluje kada god se stavi namenski da je za dejt ili seks to se pretvori u ludilo.
Prvo na tim sajtovima od zena ni traga..
Onda se pojave fejk profili. Zuzana hoce da prica sa tobom, plati da vidis konverzaciju.
Onda pocne tu neka para da se valja i dovede se jedna manja ekipa zenki da bleje tu kao u ovim prestiz klubovima dzaba pice za sankom samo ti izgledaj lepo.
Onda se prijavi jos likova.
Onda se napravi vip clanstvo za muskarce a free za zene.
Onda muskarci osete pritisak da treba da nadju nesto jer jbg tece clanarina.
A zenke osete da je to sve nekako cheep i bez veze..
I tako...

Meni to deluje kada god se stavi namenski da je za dejt ili seks to se pretvori u ludilo.
Prvo na tim sajtovima od zena ni traga..
Onda se pojave fejk profili. Zuzana hoce da prica sa tobom, plati da vidis konverzaciju.
Onda pocne tu neka para da se valja i dovede se jedna manja ekipa zenki da bleje tu kao u ovim prestiz klubovima dzaba pice za sankom samo ti izgledaj lepo.
Onda se prijavi jos likova.
Onda se napravi vip clanstvo za muskarce a free za zene.
Onda muskarci osete pritisak da treba da nadju nesto jer jbg tece clanarina.
A zenke osete da je to sve nekako cheep i bez veze..
I tako...
zato krsta ne sme krenuti tim putem, već ponuditi skroz ok nenapadni servis niskog intenziteta, pa ko voli nek' izvoli

A inace si muvao i kidao pre... :think: :rotf:

Moze,samo vi ne znate ili necete da probate...

Mozda i moze,ali je forum vise za druzenje i vecina je tu da bi ubilo vreme ili sa nekim procaskali...Slazem se da je ovde bezveze traziti neku semu.
Ranije je mozda i bilo necega,bar po pricama veterana foruma...Sad vec ne.
Meni je ludost i da ides da se vidis s nekim koga znas samo sa interneta
A nije ni Badu mnogo pametniji i efikasniji

Meni je ludost i da ides da se vidis s nekim koga znas samo sa interneta
A nije ni Badu mnogo pametniji i efikasniji
Zasto?Imas brdo ljudi koji nemaju kad da bleje po kaficima,muzejima ili cisto da setaju,ne bi li sreli nekoga sa kim je zanimljivo provoditi vreme.
Meni je licno to sasvim ok,nista me ne kosta da odem sa nekom devojkom/zenom jedan put na kafu,klopu,sladoled nebitno.KAd znas nesto osnovno o njoj,lakse ti je da se upoznate bolje.Posle je vec sve stvar izbora,i tvog i njenog.

Zasto?Imas brdo ljudi koji nemaju kad da bleje po kaficima,muzejima ili cisto da setaju,ne bi li sreli nekoga sa kim je zanimljivo provoditi vreme.
Meni je licno to sasvim ok,nista me ne kosta da odem sa nekom devojkom/zenom jedan put na kafu,klopu,sladoled nebitno.KAd znas nesto osnovno o njoj,lakse ti je da se upoznate bolje.Posle je vec sve stvar izbora,i tvog i njenog.
Ako pricamo o Krstarici nista te ne kosta ali ipak ides da se vidjas s nekim o kome ne znas prakticno nista i kao sto si i sam rekao ovde skoro niko nije tu da bi nasao nekoga nego samo da prica
Sto se tice Badua tamo ima vise fejk profila nego pravih i ako nadjes neku zenu koja stvarno to koristi javi joj se bar 10 njih dnevno tako da je slaba vajda od toga

Back