Strategija za Badoo

Ako pricamo o Krstarici nista te ne kosta ali ipak ides da se vidjas s nekim o kome ne znas prakticno nista i kao sto si i sam rekao ovde skoro niko nije tu da bi nasao nekoga nego samo da prica
Sto se tice Badua tamo ima vise fejk profila nego pravih i ako nadjes neku zenu koja stvarno to koristi javi joj se bar 10 njih dnevno tako da je slaba vajda od toga
dobro, koje je tvoje rešenje?

dobro, koje je tvoje rešenje?
najbolje je da probas neku iz tvog okruzenja ili vidi ako imas nekog prijatelja koji zna mnogo ljudi mozda moze da te upozna s nekom a ako nema bas ni jedna onda probaj ove forumasice( iako stvarno ne znam koju bi probao) pa nek ti je Bog u pomoci
ja mislim da ces tu tesko nesto da uradis i ako se ispostavi da je stvarno tako onda ti nema pomoci, imas cak i agencije kojima kazes kakvu trazis pa ti oni kao preporuce ali nisam to probao ne znam kako funkcionise i skeptican sam
samo je meni cudno ako si ti bio spreman da das par desetina hiljada evra da bi postao otac, da ti stvarno imas problema sa zenama..

najbolje je da probas neku iz tvog okruzenja ili vidi ako imas nekog prijatelja koji zna mnogo ljudi mozda moze da te upozna s nekom a ako nema bas ni jedna onda probaj ove forumasice( iako stvarno ne znam koju bi probao) pa nek ti je Bog u pomoci
ja mislim da ces tu tesko nesto da uradis i ako se ispostavi da je stvarno tako onda ti nema pomoci, imas cak i agencije kojima kazes kakvu trazis pa ti oni kao preporuce ali nisam to probao ne znam kako funkcionise i skeptican sam
samo je meni cudno ako si ti bio spreman da das par desetina hiljada evra da bi postao otac, da ti stvarno imas problema sa zenama..
koliko imaš godina i da li imaš devojku?

mene šokira kako je onlajn dejting zamro...
pamtim vreme kad je postojao icq, razmenimo slike, malo proćaskamo i onda se i vidimo...

a možda je išlo lagano jer sam tada bili mladi, možda kod tinejdžera i onih u ranim dvadesetim dejting i dalje cveta...

Back