Strategija za Badoo

Evo jedan eksperiment koji pokazuje koliko je besmisleno za muskarce preko Badoo i slicnih sajtova nesto pokusavati.

Badoo iskustva sa članovima
Kako bi stekli kompletno iskustvo, napravili smo 2 profila – jedan muški i jedan ženski profil na Badoo sajtu za upoznavanje.

Ženski profil na Badoo
Ženski profil (koji nije bio lažan) je bio sa sasvim pristojnim slikama i kratkim i zanimljiv opisom. Samo par minuta nakon registracije, inboks sa porukama je bio prepun raznih ponuda. Od 100 poruka koje smo primili nakon dva sata, 98 poruka je bilo u smislu : “ćao, lepa si”, “uuu, kako dobro izgledaš”, “šta bih ti radio” i slično. Priznaćemo da je neverovatno da su skoro sve poruke, izgledale i zvučale na isti način. Registrovani muškarci na Badoo deluju kao da im je sajt za upoznavanje jedini način da popričaju sa nekim. Ništa manje, naš Badoo profil je favorizovan od strane preko 100 muškaraca, u roku od samo nekoliko sati.

Iako nas je veliki broj muškaraca kontaktirao na Badoo, skoro da se niko nije izdvojio iz mase, tako da smo ubrzo, i ugasili profil.

Muški profil na Badoo
Muški profil koji smo napravili, takođe koji nije bio lažan, bio je isto sa pristojnim slikama i kratkim i zanimljivim opisom.

Nakon kupljene Badoo VIP članarine i kredita, bili smo u mogućnosti da stupimo u kontakt sa ženama koje su registrovane na ovom sajtu.

Iz našeg iskustva, žene sa kojima smo stupili u kontakt su bile raznih profila, godina i pogleda na svet. Veliki broj, iako smo imali atraktivan profil, nije odgovorio na naše poruke iako smo videli da su bile pročitane.

Nakon nekoliko dana i nekoliko 10ina pokušaja stupanja u kontakt sa registrovanim ženama, ostvarili smo 2 kontakta a sa jednom od njih, i otišli na sastanak, koji je nažalost, bio potpuno nezanimljiv.

Iako Badoo ima korektnu databazu korisnika, kvalitet je diskutabilan i, nažalost, možemo reći da smo dosta vremena “bacili” na ovom sajtu, bez previše uspeha.

Dakle jedan zenski profil je u prvih par minuta imao oko 100 ponuda dok muski atraktivan profil je uspeo da ostvari tek dva jalova kontakta nakon deset dana intenzivnog kontaktiranja devojaka uz sve kupljenje vip pogodnosti.

https://upoznavanjeprekointerneta.wordpress.com/2018/06/12/badoo-sajt-za-upoznavanje-iskustva/

navodno imam 4 sviđanja na baduu do sada. ali su zamućene slike i ne vidim koje su to devojke navodno kliknule da im se sviđa moja slika.
mada pešo kaže a i ja mislim da je to fejk kako bi mi uzeli pare.
golo ***** od sajta, manipuliše podmuklo našim osećanjima.....
ako duže ne posetim badu, na mejl mi pošalju kao neke ribe u mojoj blizini i čekaju da ćaskamo, i ja odem na sajt i vidim da je njih badu ubacio kao da su navodno posetile moj profil u šta takođe sumnjam

ne postoji realan sajt za upoznavanje mozes da se nadas jednoj dve eventualno sa svakog sajta i to ti je to nesto siri dijapazon dostupnosti riba iskljucivo ovisi o tvom monetarnom i socijalnom polozaju al takve nisu na sajtovi moro bi se kretat po kafici ili uc u neko drustvo dje ima singl zenski ovako se samo nadaj premiji ko na kladionicu odprilike

ne postoji realan sajt za upoznavanje mozes da se nadas jednoj dve eventualno sa svakog sajta i to ti je to nesto siri dijapazon dostupnosti riba iskljucivo ovisi o tvom monetarnom i socijalnom polozaju al takve nisu na sajtovi moro bi se kretat po kafici ili uc u neko drustvo dje ima singl zenski ovako se samo nadaj premiji ko na kladionicu odprilike

A da se ne lažemo, samo fizički vrlo ružne žene traže partnera preko sajtova za upoznavanje. Čim vidiš neku lepu, znaj da je profil žešće fejk. Možda je ružno i surovo to tako reći ali je to velika istina.

A da se ne lažemo, samo fizički vrlo ružne žene traže partnera preko sajtova za upoznavanje. Čim vidiš neku lepu, znaj da je profil žešće fejk. Možda je ružno i surovo to tako reći ali je to velika istina.
То није тачно. Та тиндеру има доста лепих, само су пробирљиве...и оне су само жене које траже партнера.

Evo jedan eksperiment koji pokazuje koliko je besmisleno za muskarce preko Badoo i slicnih sajtova nesto pokusavati.

Dakle jedan zenski profil je u prvih par minuta imao oko 100 ponuda dok muski atraktivan profil je uspeo da ostvari tek dva jalova kontakta nakon deset dana intenzivnog kontaktiranja devojaka uz sve kupljenje vip pogodnosti.

https://upoznavanjeprekointerneta.wordpress.com/2018/06/12/badoo-sajt-za-upoznavanje-iskustva/
badu je prilicno neozbiljan kao i sve aplikacije tog tipa, a tu ne mozes da nadjes devojku tj zenu iz vrlo prostog razloga sto je 95% zenskih profila tamo lazno, verovatno i vise iz prostog razloga sto zene tamo nemaju sta da rade - nemaju koristi od te aplikacije

Pa idi ovde na krstaricu u pricaonicu. Jednostavno je. Ili neki provokativan i odbojan nik tipa: ZeneSuPovrsne i kada ti se jave da te ubede u suprotno ti se tu femkaj, zezaj radi sa hoces.Budi cak i bahat, samo nemoj seks da pominjes u pocetku.
Ili uleci sa pricom:E nisam dosao ovde da se muvam, ne zelim da imam seks sa tobom, samo mi je do lepog i prijatnog razgovora.
Obavezno da ti posalje sama sliku pre nego se upoznate uzivo.

Pa idi ovde na krstaricu u pricaonicu. Jednostavno je. Ili neki provokativan i odbojan nik tipa: ZeneSuPovrsne i kada ti se jave da te ubede u suprotno ti se tu femkaj, zezaj radi sa hoces.Budi cak i bahat, samo nemoj seks da pominjes u pocetku.
Ili uleci sa pricom:E nisam dosao ovde da se muvam, ne zelim da imam seks sa tobom, samo mi je do lepog i prijatnog razgovora.
Obavezno da ti posalje sama sliku pre nego se upoznate uzivo.
ajd molim te ne uspevaju ni sa hrabrijim idejama od te

Ima realnih i pravih anketa,ali malo.
Uopsteno od zenskih anketa na sajtovima za upoznavanje su 70% reklame prostitutki,ili reklamiranje svog instagram profila,20% su zene koje ni same ne znaju sta ce tu,i 10% koje zaista imaju zelju da upoznaju nekog.Muskarci-70% ozenjeni koji bi nesto da ubodu sa strane,10% peederi,10% zbunjeni i ostatak isto kao i kod zena,ljudi koji su se tu zatekli da bi probali da upozneju nekoga.
Najsmesnije mi je na nekim sajtovima-opis ispod slike,zene umeju da budu vrhunski trolovi,naprimer-pise na pozdrav ili zdravo ne odgovaram,budite kretivni ili originalni.Pa kako da se obratim nepoznatoj devojci,sa e procitaj na 202 strani knjige Rat i Mir 157-u rec (Zdravo!).Ima takvih bisera brdo...
Svodi se na apsurd,nemas vremena u RL da upoznas nekoga,ali ti treba isto toliko vremena da medju morem profila nadjes nekoga ko zaista ima nameru da se upozna...

Dobro ...ovako
br 1.Bado je ceo jedan grad naseljen razlicitim osobama .
br 2.na zdravo ,lepa si i slicno ...sigurno neces dobiti odgovor..ako joj se obracas onda mora postojati doza provokacije ..ali na fin i kulturan nacin i velika sansa je da ces zapoceti razgovor.
br 3.Ne ocekuj sex,ona je pristala na razgovor koji moze da dovede do sexa,ljubavi ali i do toga da postanete ortaci .
br 4.Netacna je tvrdnja da je u celoj prici jedino bitan kes .ima puno pametnih uspesnih zena koje zaradjuju daleko vise od tebe i spremne su da sednu u svoj BMW i dodju do nedodjije u kojoj zivis da ti spreme pileci paprikas , gledaju tv i ljube se sa tobom .( ovo se ne odnosi na klasicne lujke i sponzoruse .pricam o stvarno briljntnim i uspesnim zenama )
Br 5.Najsigurniji nacin da dodjes do sexa je da muvas udate ..samo ...onda moras da znas da zena mora da se postuje ..udata jos vise od slobodne ,moras pustiti nju da odluci sta gde i kako ..tu jedini problem moze da bude ako vam posle par susreta postavi pitanje sta je sa vasom vezom ...Veza ne postoji u toj prici se radi o sexu .
Pitanja ? :-D

Dobro ...ovako
br 1.Bado je ceo jedan grad naseljen razlicitim osobama .
br 2.na zdravo ,lepa si i slicno ...sigurno neces dobiti odgovor..ako joj se obracas onda mora postojati doza provokacije ..ali na fin i kulturan nacin i velika sansa je da ces zapoceti razgovor.
br 3.Ne ocekuj sex,ona je pristala na razgovor koji moze da dovede do sexa,ljubavi ali i do toga da postanete ortaci .
br 4.Netacna je tvrdnja da je u celoj prici jedino bitan kes .ima puno pametnih uspesnih zena koje zaradjuju daleko vise od tebe i spremne su da sednu u svoj BMW i dodju do nedodjije u kojoj zivis da ti spreme pileci paprikas , gledaju tv i ljube se sa tobom .( ovo se ne odnosi na klasicne lujke i sponzoruse .pricam o stvarno briljntnim i uspesnim zenama )
Br 5.Najsigurniji nacin da dodjes do sexa je da muvas udate ..samo ...onda moras da znas da zena mora da se postuje ..udata jos vise od slobodne ,moras pustiti nju da odluci sta gde i kako ..tu jedini problem moze da bude ako vam posle par susreta postavi pitanje sta je sa vasom vezom ...Veza ne postoji u toj prici se radi o sexu .
Pitanja ? :-D
Neko ko poveruje u tvoju pricu ce biti ozbiljno sokiran nakon sto se upusti u muvanje preko badua

Madjarice spremaju parikas ...Grkinje jos nisam probao :-D
Ne slazem se sa dosta toga ali osvrnucu se sako na jednu stvar
Ima bas malo zena koje imaju BMW a da im nije kupio muz decko ili otac, ali to nije ni bitno
Cak i da ga je sama zaradila ta ne kuva ni sebi a tek nekom svom krimosu decku, a o nekom nebitnom coveku koji zivi u tako nekim mestu koje si opisao ni ne razmislja, zato nemoj mnogo da mastas

Ne slazem se sa dosta toga ali osvrnucu se sako na jednu stvar
Ima bas malo zena koje imaju BMW a da im nije kupio muz decko ili otac, ali to nije ni bitno
Cak i da ga je sama zaradila ta ne kuva ni sebi a tek nekom svom krimosu decku, a o nekom nebitnom coveku koji zivi u tako nekim mestu koje si opisao ni ne razmislja, zato nemoj mnogo da mastas
Ovako..rekao sam da ne pricam o sponzorusama koje imaju decka krimosa ..a ovaj nebitni covek je juce bio u jednom finom odmaralistu i imao sex ..sutra uvece dolazim do Bg sa sve bocom vina na veceru i celu noc sexa .. pa ti sada kako hoces veruj ili ne :-D

Back