Strategija za Badoo

mekflaj

Poznat
Poruka
8.291
Napravili ste profil na tom dejting sajtu.
Šta dalje.
Ne vredi čekati da te neka startuje, moraš ti nju.

Pogledao sam 20ak ženskh profila. koja mi se dopala - u gornjem levom uglu postoji srce na koje sam kliknuo i ona će videti da mi se svidela.

da vidimo da li će koja uzvratiti, najpre pogledati moj profil, a onda i kliknuti na srce.

ako neka tako odgovori, onda bih zapodenuo razgovor.

šta mislite, da li je moja taktika ispravna?

Taktika je da se ne odvajaju zene na mrezama mnogo, jer na mrezama se ponasaju napiceno i filtritano, svaka slika 500 lajkova i bar 5 startera u inbox dvojica imaju bmw na profilnoj. Kad pogleda tvoje slike na biciklu i komentar od komsije Djure koji je napisao u polupijanon stanju ostavi ti seen u mesindzeru. Drugo, kad joj stigne poruka, ima vremena da razmislja, a zena cim ima vremena da razmislja odmah ode kod komsije. Zato topla preporuka da se napadaju offline, pridjes i kaes mala ja se tebi lajkujem a ti meni...

Šta dalje.

Pogledao sam 20ak ženskh profila. koja mi se dopala - u gornjem levom uglu postoji srce na koje sam kliknuo i ona će videti da mi se svidela.

da vidimo da li će koja uzvratiti, najpre pogledati moj profil, a onda i kliknuti na srce.

Jel si ti urednik u Mens Heltu ?

Šta dalje.

Ti si "pro'po" čovek 🍄

Šta dalje.

nije.

Badoo i Tinder su kres aplikacije 90% , skoro potpuno zasnovani na vizuelnom efektu kao prvom koraku eliminacije, a potom ako prođeš eliminaciju putem prezentacije ,pošto je odnos m:ž 10:1 otprilike moraš da pokažeš i zavidne chat i konverzacione(manipulacione) kvalitete da bi imao ikakve šanse da prođeš u "sledeći krug" čak i kod jedva prosečnog ženskog primerka. Naravno ako nije tu zbog bildovanja ega bez konkretne želje za upoznavanjem bilo koga što je neretko slučaj.
Realno po onome što si pisao ovde o sebi, nije to za tebe. Dodati k tome da je to "teren" pretežno mlađe populacije što ti šanse smanjuje jer koliko se sećam ti juriš 40-tu pa ti sužava izbore dodatno.

Ništa ne menja susret uživo. Čak je i forum bolje mesto za upoznmavanje. Ne gubi vreme na to.

Šta dalje.

a da upoznas nekog u pravom zivotu?.

opaaa, nakon što sam juče posetio 20ak profila i lajkovao 10ak, danas imam šta da vidim....

popularnost:vrlo visoka
strelica otišla skroz do daske desno, u zelenoj zoni.
imam jednu posetu profilu i dva sviđanja.

ali pazite foru, ta jedna koja mi je posetila profil, ja njen uopšte nisam ni pogledao.
a kao imam neka dva sviđanja, ali ne mogu da vidim kome se to dopadam, dok ne uplatim baduu keš.
prikazuje mi ta sviđanja kao dve zamućene fotke.
sad mi je jasnije kako badu zarađuje. verovatno su sviđanja neka prevara za izvlačenje para.

sad se pitam, da li one devojke od juče koje sam lajkovao mogu da vide da sam ih ja lajkovao ili i one mene vide kao zamućenu fotku ako koriste besplatni badu paket? ili možda ženski profili imaju pogodnost da vide udvarače?

jedna pristala samo
opaaa, nakon što sam juče posetio 20ak profila i lajkovao 10ak, danas imam šta da vidim....

popularnost:vrlo visoka
strelica otišla skroz do daske desno, u zelenoj zoni.
imam jednu posetu profilu i dva sviđanja.

ali pazite foru, ta jedna koja mi je posetila profil, ja njen uopšte nisam ni pogledao.
a kao imam neka dva sviđanja, ali ne mogu da vidim kome se to dopadam, dok ne uplatim baduu keš.
prikazuje mi ta sviđanja kao dve zamućene fotke.
sad mi je jasnije kako badu zarađuje. verovatno su sviđanja neka prevara za izvlačenje para.

sad se pitam, da li one devojke od juče koje sam lajkovao mogu da vide da sam ih ja lajkovao ili i one mene vide kao zamućenu fotku ako koriste besplatni badu paket? ili možda ženski profili imaju pogodnost da vide udvarače?
one cifre sto ti nudu da bi mogi vidit ko te lajkovo i vidio ti profil su lazne
i fora s bezgranicne poruke isto ja slao svakoj sto naleteo i pisalo kao skinut ce mi 14 dolara s karticu posle se ulogovo otislo mi 70 evrica
one mogu vidit svega cupi ne placaju nista na tu aplikaciju

jedna pristala samo

one cifre sto ti nudu da bi mogi vidit ko te lajkovo i vidio ti profil su lazne
i fora s bezgranicne poruke isto ja slao svakoj sto naleteo i pisalo kao skinut ce mi 14 dolara s karticu posle se ulogovo otislo mi 70 evrica
one mogu vidit svega cupi ne placaju nista na tu aplikaciju

znači badu pelješi naivne usamljene muškarce i živi od njih....

čudi me da ih za takve prevare ne tuži neko.
ne mogu zloupotrebljavati naše emocije, uvoditi nas u zabludu i navlačiti da bi nam izvukli novac.
a da ne pominjem diskriminaciju ako su ženski profili sa većim pravima i da one mogu gratis videti ko ih lajkuje

Back