Strast i ljubav

LastGentleman

Primećen član
Poruka
911
Dobro jutro,forumasi,celo jutro sve od cetiri sata sedim i ispijam vino pored tople peci dok
borovo drvo pucketa,slusam laganu muziku dok pisem ovu temu koja najverovatnije nece zaziveti,
no da ne duzim vise i krenem na stvar.
O cemu prosecan covek najvise razmislja svakodnevno (mislim i na muskarce i na zene)?
Razmislja o sexu,ljubljenu,sexy tangicama,skidanju...sve u svemu o strasti,zar ne?
Tome covek najveci znacaj pridaje,ne kazem da to nije uredu,sasvim je u redu,potpuno normalno,
Kasnije se ta razmisljanja i ispune i ima se vatreni sex i po vise puta za noc ili dan ne bitno,kada se ispraznimo tada budemo srcni,euforicni,ispunjeni
i to je to,ispunili smo potrebu naseg tela i sve je cool,ali gde su one druge potrebe kojima ljudi u poslednje vreme ne predaju veliki znacaj.Ona ljubav
prema necijoj dusi, ljubav neke licnosti a ne njenog tela znaci ljubav bas a ne strast,oni predivni trenuci koji par provede zajedno
od gledanja niskobudzetnog komicnog filma,preko pica u kaficu,laganoj setnji u toploj letnjoj noci ili pak u sneznoj zimskoj (onako zagrljeni da bih se utoplili :D)
posmatranje zvezda ili zalaska sunca,lepe slatke reci, nezni dodiri pa cak i neka sitna prepirka (i to je ljubav).Gde je sve to,zasto sve vise ljudi tome ne pridaje znacaj,led na antartiku se topi a ljudska se srca sve vise sledjuju. Ljudi vise vole necije telo nego dusu,
a to je pogresno,naravno bitan je sex i mora se voleti telo ali,ipak se malo vise mora voleti dusa,licnost nego telo jel ja smatram ovako da Telo nema dusu,nego da dusa ima telo,telo "stari,kopni,bledi,vremenom se u prah vraca" a dusa nikada ne umire.Zato nam je za obogacenje duse i zadovoljavanje njenih potreba
potrebna ljubav prema nekoj drugoj.

PS:Popio sam dosta casa vina :P :D tako da sam napisani tekst vise puta ispravljao,nadam se da je sada dobar ali molim
vas oprostite na mogucim preostalim greskama... :mrgreen::heart:

posmatranje zvezda ili zalaska sunca,lepe slatke reci, nezni dodiri pa cak i neka sitna prepirka (i to je ljubav).Gde je sve to,zasto sve vise ljudi tome ne pridaje znacaj,led na antartiku se topi a ljudska se srca sve vise sledjuju.

Има ли ваљда још нешто осим секса и романтике, ово све набројано је исто што и секс мање-више, уживалачки део везе. Љубав се највише испољава у најтежима тренуцима. Лако је са неким гледати залазак сунца, а да ли би се бринуо о тој особи ако би јој се нешто десило, ако би тој особи требала нека конкретна помоћ која би захтевала напорне и тешке дане... право је питање да ли бисмо ризиковали своја задовољства због те особе, онда има смисла говорити о љубави.

Lakse je samo seksualno, svako je sposoban za to, najmanje truda je potrebno, nosi veliko uzivanja, a jedan je od primarnog nagona. Za vezu trebas da trpis, slusas, zrtvujes se, a ljudima samo treba provod. Sto neko rece iznad mene, lako je kada je romantika i seks, volimo se, ma super, ali sta kada ide tesko, kada osoba ima neki problem, kada joj treba neko da poprica, neko da razume, sta onda?

Lepo je kada se *ebete ko zecevi, strastveno, po celu noc, vise puta dnevno svaki dan, ali ako nema neceg dubljeg, taj strastveni seks postaje potpuno beznacajan, cak i mucan, jer obicno ljudi traze da budu zadovoljeni i emotivno i psihicki, a ne samo seksualno.
Evo primer, i u vezama bez obaveza, desi se da ljudi pozele nesto vise, potrebna im je neka bliskost, nesto vise, nekima bar, nego cista strast i seks.

Gde je? Pojeo ih strah...svi se nesto plase da se predaju, ogole pred nekim iz straha da ce biti povredjeni...ali ako ne pokazes ne mozes ni da dobijes a sta je jedan oziljak na srcu u odnosu na svu tu lepotu koja ti prozme i telo i dusu nego jedno veliko nista.

Dobro jutro,forumasi,celo jutro sve od cetiri sata sedim i ispijam vino pored tople peci dok
borovo drvo pucketa,slusam laganu muziku dok pisem ovu temu koja najverovatnije nece zaziveti,
O cemu prosecan covek najvise razmislja svakodnevno (mislim i na muskarce i na zene)?
Razmislja o sexu,ljubljenu,sexy tangicama,skidanju...sve u svemu o strasti,zar ne?
Tome covek najveci znacaj pridaje,ne kazem da to nije uredu,sasvim je u redu,potpuno normalno,
Kasnije se ta razmisljanja i ispune i ima se vatreni sex i po vise puta za noc ili dan ne bitno,kada se ispraznimo tada budemo srcni,euforicni,ispunjeni
i to je to,ispunili smo potrebu naseg tela i sve je cool,ali gde su one druge potrebe kojima ljudi u poslednje vreme ne predaju veliki znacaj.Ona ljubav
prema necijoj dusi, ljubav neke licnosti a ne njenog tela znaci ljubav bas a ne strast,oni predivni trenuci koji par provede zajedno
od gledanja niskobudzetnog komicnog filma,preko pica u kaficu,laganoj setnji u toploj letnjoj noci ili pak u sneznoj zimskoj (onako zagrljeni da bih se utoplili :D)
posmatranje zvezda ili zalaska sunca,lepe slatke reci, nezni dodiri pa cak i neka sitna prepirka (i to je ljubav).Gde je sve to,zasto sve vise ljudi tome ne pridaje znacaj,led na antartiku se topi a ljudska se srca sve vise sledjuju. Ljudi vise vole necije telo nego dusu,
a to je pogresno,naravno bitan je sex i mora se voleti telo ali,ipak se malo vise mora voleti dusa,licnost nego telo jel ja smatram ovako da Telo nema dusu,nego da dusa ima telo,telo "stari,kopni,bledi,vremenom se u prah vraca" a dusa nikada ne umire.Zato nam je za obogacenje duse i zadovoljavanje njenih potreba

PS:Popio sam dosta casa vina :P :D tako da sam napisani tekst vise puta ispravljao,nadam se da je sada dobar ali molim
pa izgleda :confused: aj na stranu sto je to povrsno i na dugi rok neodrzivo, nego sto se meni cini citajuci komentare ovde da se ovde redom ljudi predstavljaju ko taf madafakaz koji su previse kul i iznad svega da bi voleli i dozvolili da budu voljeni :confused:

ja na zalost nemam pojma sta je to
cigara.gif

ima je jos uvek u pravim ljudima
i vazna je
kada malo prevazidjemo sebe i kada malo ostanemo sami sa sobom
dovoljno unesreceni, trazicemo je

meni je uvek bila vazna i potrebna
kao malo dete zeljno brige i paznje, neznosti
uvek sam umela na pravi nacin da je pruzim, onoliko koliko mi je bilo dopustneo
kao i strast, nista manje no ljubav
i nedostaje mi nekad
nije da je odbacujem, nekad i da, svesno ili nesvesno
ali da, bas mi nedostaje :aha:

Ljudi vise vole necije telo nego dusu,
a to je pogresno,naravno bitan je sex i mora se voleti telo ali,ipak se malo vise mora voleti dusa,licnost nego telo jel ja smatram ovako da Telo nema dusu,nego da dusa ima telo,telo "stari,kopni,bledi,vremenom se u prah vraca" a dusa nikada ne umire.

Ljudi su prevareni do dna dushe, sex je ispopularizovn samo iz jednog prostog razloga - zato sto moze da se prodaje, na bezbroj nacina,
dok ljubav je nesto drugo, nju besplatno delimo, makar ponekad i na svoju stetu. I sve dok sami ne kucnmo malo svojom glavom kupovacemo sex za novac i nista lepo doziveti iz toga necemo.
Milsim, ja volim sex, ziveo sex, ali ne bez ljubavi.

Back