To manje-više nije sigurno sada.
Imaš li problema sa snom ili snovima? Pušiš li cigarete? Travu čak?
Pazi se toga jer su indikacije loše ako se uhvatiš u to. . . pogotovo ako budeš išao za NS.
Kao da prepričavaš moju prošlost na neki način, s tim što sam bio u Šapcu u srednjoj, a sad sam na akademiji u Ns.. Pušio sam nešto rekreativno pola pakle dnevno sa drugom i to najcesce u kaficima ovako ne, i pusio sam travu svega 6 puta u razmacima od po mesec dana. Poslednji put je bilo kobno imao sam jako veliki aksiozni napad koji se ponovio tacno mesec dana nakon konzumacije i odrzavao se to je izazvalo jaake nesanice i morao sam da idem kod psihijatra, prepisao mi je antidepresive koje sam pio godinu dana 5mg uz to xanax i jos neke stvari...Nakon godine na tome meni je bilo bolje, kad sam se skidao sa toga imao sam vredjanja istih simptoma(ali u mnogo manjoj meri, ali posto je poremecaj takav da su ti velike oči oko svega..onda i nije velika razlika) .. tako da sam ja morao da trazim neku utehu u necemu, povrh toga što sam imao punu podršku roditelja. Počeo sam čitati ,,Misionarska pisma" od Vladike Nikolaja, a zatim i Izreke Starca Tadeja,, to mi je mnogo pomoglo zaista kao da je svaka reč otklanjala svaki vid uznemirenosti u meni(zvuči kao fanatizam, ali ne bih rekao iz moje lične perspektive), pa sam trčao da ugrabim vremena što više za tim. Naravno vraćala se i vraćala potištenosti moja psiha, ali eto me sad sam miran živim normalno. Nemam želje za bilo kojom vrstom dopinga. Aktivno se informišem u vezi zdrave ishrane. I mogu reći zaista najteži period mog života jeste bio taj nakon uzivanja smole marihuane (shit), zato mi sad ne pada na pamet ništa slično.