Strasna Natalna Karta

Pozdrav svima! :) Volela bi ukoliko neko ima vremena da dogleda moju natalnu kartu... Poznanica mi je pogledala i rekla da ne bi trebala ziveti u zajednici sa buduci muze (njegovim roditeljima,dve kuce jedno dvoriste da bolje objasnim) iako nam je to jedina opcija. Kaze da mi stoje neka razocarenja sa te strane... Mada slazem se super sa njima,malo me to buni. Ps. On je vaga_ovan. A ovo je moja nat karta. Hvala vam puno na vremenu.
http://upslike.net/images/2017/03/07/9585fe6d813f548d13704858833d786a.gif

Pozdrav svima! :) Volela bi ukoliko neko ima vremena da dogleda moju natalnu kartu... Poznanica mi je pogledala i rekla da ne bi trebala ziveti u zajednici sa buduci muze (njegovim roditeljima,dve kuce jedno dvoriste da bolje objasnim) iako nam je to jedina opcija. Kaze da mi stoje neka razocarenja sa te strane... Mada slazem se super sa njima,malo me to buni. Ps. On je vaga_ovan. A ovo je moja nat karta. Hvala vam puno na vremenu.
http://upslike.net/images/2017/03/07/9585fe6d813f548d13704858833d786a.gif

Isuviše komplikovano deluje. Kako stojiš sa braćom i sestrama? Komšijama? Svađate li se puno?

Treba i njegovu kartu da staviš ako pitaš ljubavna pitanja. Pozdrav.

Isuviše komplikovano deluje. Kako stojiš sa braćom i sestrama? Komšijama? Svađate li se puno?

Treba i njegovu kartu da staviš ako pitaš ljubavna pitanja. Pozdrav.

Evo mene opet :)
Ovo je njegova natalna karta
http://upslike.net/images/2017/03/08/7d0db387d5d3e50d18e2518842df31b1.gif

- - - - - - - - - -

A ovo je moja :
http://upslike.net/images/2017/03/08/d3c469201d7865fc74449ce984e4fc5c.gif

Pozz svima.
Ima li neko ko bi mi izradio natalnu kartu i tumacio je? Pre dve godine natalnu kartu mi je radila jedna zena,svasta mi je rekla (loseg) ali nista me nije dirnulo kao reci 'vidim gubitak jednog deteta' . Setim se njenih reci i ne mogu mirno da zivim. Znam da ne moze da se cuje samo ono sto nam odgovara. Zato bih beskrajno bila zahvalna da neko iskusan i ozbiljan pogleda i uradi moju natalnu. Ja ne znam gde je ta moja karta,niti da li bi pomoglo da je imam. Hvala.

Pozdrav,

Postoji li neko ko bi hteo da tumači moju natalnu kartu.. S tim što mene interesuju samo pozitivne stvari, i to da li postoji neka vrsta verovatnoće za inovaciju u oblasti umetnosti tj. da li postoje naznake genijalnosti. Ranije su mi neke dve žene radile, čuo sam nesto..pa me interesuje šta vi mislite, šaljite komentare...

Link : http://www.oldschool-samp.com/slike/images/natal.jpg

Hvala, unapred.

Pozdrav,

Postoji li neko ko bi hteo da tumači moju natalnu kartu.. S tim što mene interesuju samo pozitivne stvari, i to da li postoji neka vrsta verovatnoće za inovaciju u oblasti umetnosti tj. da li postoje naznake genijalnosti. Ranije su mi neke dve žene radile, čuo sam nesto..pa me interesuje šta vi mislite, šaljite komentare...

Link : http://www.oldschool-samp.com/slike/images/natal.jpg

Hvala, unapred.

Digitalni art, to jest rad sa digitalnom umetnošću (grafički dizajn). Ni pisanje ti ne bi bilo loše s vremena na vreme. Čak i muzika.

Nešto manje video-igre ako hoćeš da postigneš uspeh, a možeš čak i izajn video-igara, to bi ti možda i najbolje išlo.

Imaš li povrede prstiju ili oka?

Digitalni art, to jest rad sa digitalnom umetnošću (grafički dizajn). Ni pisanje ti ne bi bilo loše s vremena na vreme. Čak i muzika.

Nešto manje video-igre ako hoćeš da postigneš uspeh, a možeš čak i izajn video-igara, to bi ti možda i najbolje išlo.

Imaš li povrede prstiju ili oka?

Jesam bio opsednut video igrama ranije nekih 5 - 6 godina skoro nista drugo nisam radio. Nemam vise s tim problema od 1-2 godine srednje.. Ja sam upisao slikarstvo to me je onako privuklo, a graficki dizajn ne poznajem dovoljno dobro pa ne mogu reci da li mi se dopada i koliko sam uspesan u tome.. Muziku obozavam imam elektricnu gitaru, rok sviram Hendrixa obozavam,ali sam se sad malo smirio i krenuo klasiku da slusam. Prste ponekad isečem na grafici, ali nista znacajno. A sto se tice ociju imam neki cudan pritisak u njima, ako duze gledam u laptop ili telefon i onda me i glava boli. Bio sam ranije zbog toga kod ocnog prepisali su mi neke gluposti i kapi..prestao sam sa tim.

Ako si na slikarstvu onda se drži toga kao prioritet no1.

Tehnika ti neće ići loše, nju drži kao prioritet no2.

Spoj ta dva i odnos sa inostranstvom ti može doneti uspeh.

Ako odustaneš od faksa kasnije, uvek možeš probati rad sa tetovažama haha :lol:

toga kao prioritet no1.

Tehnika ti neće ići loše, nju drži kao prioritet no2.

Spoj ta dva i odnos sa inostranstvom ti može doneti uspeh.

Ako odustaneš od faksa kasnije, uvek možeš probati rad sa tetovažama haha

Jako zanimljivo, svakako cu se vise oprobati u digitalnoj slici imam je kao predmet u drugoj godini.. Kazi mi kako stojim sa ljubavnim zivotom? Ako ti nije tesko naravno.

To manje-više nije sigurno sada.

Imaš li problema sa snom ili snovima? Pušiš li cigarete? Travu čak?

Pazi se toga jer su indikacije loše ako se uhvatiš u to. . . pogotovo ako budeš išao za NS.

Kao da prepričavaš moju prošlost na neki način, s tim što sam bio u Šapcu u srednjoj, a sad sam na akademiji u Ns.. Pušio sam nešto rekreativno pola pakle dnevno sa drugom i to najcesce u kaficima ovako ne, i pusio sam travu svega 6 puta u razmacima od po mesec dana. Poslednji put je bilo kobno imao sam jako veliki aksiozni napad koji se ponovio tacno mesec dana nakon konzumacije i odrzavao se to je izazvalo jaake nesanice i morao sam da idem kod psihijatra, prepisao mi je antidepresive koje sam pio godinu dana 5mg uz to xanax i jos neke stvari...Nakon godine na tome meni je bilo bolje, kad sam se skidao sa toga imao sam vredjanja istih simptoma(ali u mnogo manjoj meri, ali posto je poremecaj takav da su ti velike oči oko svega..onda i nije velika razlika) .. tako da sam ja morao da trazim neku utehu u necemu, povrh toga što sam imao punu podršku roditelja. Počeo sam čitati ,,Misionarska pisma" od Vladike Nikolaja, a zatim i Izreke Starca Tadeja,, to mi je mnogo pomoglo zaista kao da je svaka reč otklanjala svaki vid uznemirenosti u meni(zvuči kao fanatizam, ali ne bih rekao iz moje lične perspektive), pa sam trčao da ugrabim vremena što više za tim. Naravno vraćala se i vraćala potištenosti moja psiha, ali eto me sad sam miran živim normalno. Nemam želje za bilo kojom vrstom dopinga. Aktivno se informišem u vezi zdrave ishrane. I mogu reći zaista najteži period mog života jeste bio taj nakon uzivanja smole marihuane (shit), zato mi sad ne pada na pamet ništa slično.

Tek ti dolazi krizni period sada u NS.

Dakle oprezno sa ''prijateljima''. Trčanje bi ti pomoglo za sve, makar mala teretanica ili nešto slično tome.

Pluća moraš da čuvaš, to ti je ipak slaba tačka u telu.

Izuzetno pazi na stvari dok putuješ, pogotovo po kafićima koji imaju bašticu ili su u bašti. To ti je još jedna slaba tačka. Dok uzimaš torbu iz autobusa, pazi se visokih ljudi iza tebe koji zavlače ruke u torbe.

Digitalni art, polako štedi ili nađi nekoga ko se time bavi online, ali da je iz Srbije ili iz rodnog mesta. Tu ti leži fin novac.

To je to što bih ti rekao, znam da ti je ovo veoma zanimljivo i intrigantno :) ali ipak je bolje da učiš.

natal_wheel_2.php

Back