Страни плаћеници и домаћи издајници

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Alter_Ego_

Stara legenda
Poruka
90.697
Како да препознамо стране плаћенике и домаће издајнике и шта да радимо са њима?

Ко су страни плаћеници и домаћи издајници?

30 година слушамо причу о страним плаћеницима и домаћим издајницима, најчешће из шешељевог грла.

Мене по некад ухвати страх кад чујем да постоје неки страни плаћеници и домаћи издајници. То је зато што се не каже за неког да је страни плаћеник и домаћи издајник, већ се каже "страни плаћеници и домаћи издајници", а то значи да је, не један, већ је више њих. А колико више? Мени звучи као да их је баш, баш много.

Како да препознамо стране плаћенике и домаће издајнике и како да се одбранимо од страних плаћеника и домаћих издајника?

Како да препознамо стране плаћенике и домаће издајнике и како да се одбранимо од страних плаћеника и домаћих издајника?

Страни плаћеници су Српска Елита, а домаћи издајници су Српска Маса

Килавце и декаденте не можеш сада ни спартанским васпитањем поправити, јер су млитавци.

Већина Народа (Елита+Маса) је искварена.

Чека се прочишћење у виду неке катастрофе...:kafa:...сррк

Eh, to je van domasaja domace pameti...
Jer da nije van domasaja, ne bi se ni primilo toliko stranih placenika i domacih izdajnika..
Plus mesanje domacih izdajnika sa saboterima, sto je vec nacionalna karakteristika....nekad se izjednaci u akciji..

Cak sam toliko siguran da mogu da se kladim da ce prosecan tumac da pogresno odredi ko je strani placenik ko domaci izdajnik a ko samo sebicnjak...
Srpski IQ je 74/70 to je uzasno malo da bi se dobio rezultat koji je realan , gde treba bar 120-130 ili mudar rezultat gde treba 150IQ...

Etikete koje ljudi lepe bez mere, obzira i promišljanja
Ima sigurno ljudi koji rade protiv interesa ove zemlje i verovatno su plaćeni
Ali u svakodnevnom životu se toliko odvratno ljudima nalepljuju ovi atributi da je to jezivo
Kad vidim da neko iz petnih žila dodaje te "osobine" nekome, znam da ta osoba nije normalna niti ima srca ili ljubavi za koju se zdušno zalaže

"Исквареном народу не вреде ни најбољи закони" - Н.Макијавели
" Kada je kriminal u narodu, nema pravde." Platon

Osim sto nikad kriminal nije u narodu, vec u eliti.
Iliti vecina postuje zakon, a manjina se krija u masi.

Valjda smo dovoljno odmakli od Platona i Makijavelija da znamo sta je propaganda.

" Kada je kriminal u narodu, nema pravde." Platon

Osim sto nikad kriminal nije u narodu, vec u eliti.
Iliti vecina postuje zakon, a manjina se krija u masi.

Valjda smo dovoljno odmakli od Platona i Makijavelija da znamo sta je propaganda.

хтео си рећи у маси
Народ =Елита+Маса

Елита је код нас потпуно криминализована, а Маса је искварена олош-елитом и онеспособљена, тако да не препознаје шта је добро кодификован закон, а шта је лош и неморалан закон.

Иначе, да су закони добро регулисани, не би Народ био толико раслојан у Олигархију и Сиротињу.

Зато и пада та половична прича, Закони су у реду, али их се нико не придржава.

Па то и јесте први индикатор у развијеним земљама да се што пре суспендује закон који се не примењује !

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back