Strane lige

Za koga navijate u Grckoj

• Olimpijakos

• Panatinaikos

• AEK

• PAOK

• Aris

• Iraklis

• Panionios

• Neki drugi klub

• Ne pratim grcki fudbal

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Toti: Potrebne promene pravila da bismo povratili imidž kalču
Autor: Blic online | 26.12.2007 - 17:33

Frančesko Toti hoće da menja pravila u Seriji A i pozvao je čelnike "kalča" da preduzmu brojne korake kako bi poboljšali nivo igre. Među promenama koje princ Rima traži je povećanje broja izmena, ali i ukidanje testova na doping posle mečeva.

Toti je u intervjuu za list "Korijere delo sport" rekao da bi broj izmena morao da se poveća sa tri, koliko je uobičajeno u svim takmičenjima, ali nije rekao na koliko. Takođe, kapiten Rome je izjavio da testovi na doping ne bi trebalo da se rade odmah posle utakmica, već bi trebalo da budu raspoređeni nasumično tokom nedelje. Toti je, inače, izazvao mali skandal u Italiji prošle sezone kada je "preskočio" testiranje, kako bi otišao u bolnicu gde mu se rodilo dete. Čelnici Serije A su kasnije uvažili njegovo objašnjenje da je situacija bila posebna.
Međutim, tu nije kraj jer Toti želi i da se promeni zimski raspored utakmica.
"Neprekidno ponavljam da je bespotrebno pokušavati da igramo noćne utakmice zimi. Mnogo bi bolje bilo da izlazimo na teren kao Englezi, sat vremena posle podneva. Uostalom moramo da motivišemo mlade ljude i napravimo nove korake, Potrebne su nam nove ideje da povratimo naš imidž u javnosti", rekao je Toti, dodavši Božićnu čestitku:
"Pozdrav celom fudbalskom svetu, sa nadom da će se stvari promeniti na bolje."
E šta bi smo mi sve u našoj Meridijan Super ligi morali da promenimo da povratimo imidž! :| :roll:
Ovo što predlaže Toti možda ima smisla, posebno oko satnice odigravanja utakmica, ali povećanje broja izmena je po meni glupo.

Aldershot Town - Forest Green Rovers

19.1. 2008

Po meni jedan od najzanimljivijih parova u ovom kolu konferencije .Aldershot je tim koji se uveliko sprema za visi rang takmicenja i ima velike izglede da osvoje liga kup.Njihov skor na domacem terenu ( Recreation Ground) je 11 0 2 ,Stadion im je skoro stalno popunjen kapaciteta oko 3000 ljudi ,i atmosfera u klubu je na visokom nivou.Dok za razliku od domacina F.G.R.(moj omiljeni klub ove lige) ima sasvim druge probleme.Iako visoko plasirani gosti izgleda nemaju ligaske ambicije (verovatno ), i po nama oni ce u buducnosti gledati dve stvari : 1.Da ostanu u ligi i izbegnu baraz, 2. Da sto skuplje prodaju njihovog super napadaca Stuart Fleetwooda oko koga se otima pola Championshipa i nekoliko Premier ligasa(o ostalim da i ne govorimo).O ozbiljnosti F.G.R. dovoljno govori podatak da je pred kup utakmicu sa Stafford Rangersom pola tima imalo gastroenteritis (proliv i povracanje) verovatno izazvanim jakim mamurlukom,izgubili su zadnje tri utakmice i Aldershot sigurno nije mesto gde ce takvim pristupom proslaviti.Ako i uspeju da daju neki gol primice ih vise.Dakle 1 (1.7) i 3+(a ako F.G.R da makar jedan gol onda i 4+)

Scunthorpe Utd - Wolverhampton W.

Ovo je prvi susret ova dva tima u ovom veku.Ni jedan od ova dva tima se ne moze pohvaliti zavidnom formom u ovom trenutku. Cini se da oba tima ulaze sa u ovaj susret sa namerom da ne izgube mec te ocekujem dosta kartona. Pogotovu jer je za sudiju odredjen ne bas tako iskusni sudija Mick Russell koji je u Championshipu sudio 24 utakmice i podelio isto toliko zutih i 4 crvena kartona do sada.Mozda su pobedi u ovom susretu blizi Wolfsi koji imaju najbolju odbranu lige, vrhunskog trenera Micka McCarthyja koji zna sjajno da motivise ekipu. Problem Wolfsa je slaba zavrsnica koju ce probati da rese dovodjenjem prvog strelca Plymutha Sylvan Ebanks-Blake koji je placen £1.5m. Moja prvobitna zamisao je da je na ovoj utakmici X najrealniji znak , sada sam malo uplasen i prosto dvojku mogu lako da zamislim (kvota 2.55). Znam da je ovo kukavicki ali na ovom paru ne mogu da ne predlozim dvoznak X (3.1) ili 2 (2.55)

www.procenat.com.jpg

http://www.procenat.com

Prilozi

• www.procenat.com.jpg
    www.procenat.com.jpg
    25,5 KB · Pregleda: 2
prati li ko Bundesligu ???? sta mislite wi ko ce da oswoi ????
ja mislim da ce WERDER BREMEN
DIEGO
SANOGO
ROSENBERG
ALMEIDA
WIESE
MERTESAKER
NALDO
FRITZ
WOME
TOSIC
FRINGS .......................:grin::grin::grin::grin::-D

U toj Valensiji j.be lud zbunjenog :confused:
Nisu mi jasni kako tako jedan veliki i ozbiljan klub može sebi da dozvoli da ga jedna m.garčina vedri oblači (Kuman)...spali su na najniže grane i još samo treba ta da se odlomi i otišli su u Q.

Back