milanfan
Primećen član
- Poruka
- 757
JekaiGeorge:milanfan Srecno sutra! Navijam za tebe, kao sto sam veceras za Real! Timovi za koje navijam ne gube! hhehe ...
REAL SAMPION!!!!
hvala ti puno :-D
odoh da spavam...treba ustati sutra...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
JekaiGeorge:milanfan Srecno sutra! Navijam za tebe, kao sto sam veceras za Real! Timovi za koje navijam ne gube! hhehe ...
REAL SAMPION!!!!
milanfan:hvala bogu sto ne navijam za barselonu...sutra ne bih mogla na prijemni da odem od tuge
e, hvalaZzZzZz:Aj nek je sa srecom.
Novi skandal u italijanskom fudbalu
Italijanski fudbalski prvak Inter i evropski šampion Milan nalaze se pod istragom zbog navodnih neregularnosti u finansijskom poslovanju, objavili su italijanski mediji.
Sportski dnevnik "Gazeta delo Sport" navodi da je milanski tužilac Karlo Noćerino završio istragu i da bi trebalo da podnese tužbe protiv predsednika Intera Masima Moratija i potpredsednika Milana Adrijana Galijanija zbog sumnjivih klupskih proračuna u prethodne dve sezone.
List ističe da je ured tužioca uveren kako je Inter namerno "naduvao" plate pojedinih igrača i da je time prevario deoničare kluba i Italijanski fudbalski savez.
"Nismo zabrinuti, bez obzira što ovaj slučaj baca senku na naš klub. Sve će se brzo razjasniti, jer mi tek treba da damo svoj iskaz", izjavio je Morati.
Ovim slučajem se bavi i italijanski sportski sud, pa ukoliko klubovi budu proglašeni krivim prete im sankcije, počev od novčanih, pa sve do oduzimanja titule ili čak izbacivanja u niži rang takmičenja.

упс!!ниси ме схватила!!и ја сам мислио на калдерона!!JekaiGeorge:Zasto retard?Covek zna ko je i koliko vredi. Ne postoji klub sa kojim nije osvojio bar jedan trofej.
Retard je Kalderon.
Defintivno te nisam shvatila, ali sada mogu da kazem:" U pravu si" .DELIJE HN:упс!!ниси ме схватила!!и ја сам мислио на калдерона!!