yoya91
Obećava
- Poruka
 - 87

MANCHESTER UNITED FOREVER!!!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Paradoksalno. Gde je K.Ronaldo, Teri, Leman, Ceh? A i sto su izabrali trenera, alal' vera.Alex.L:Uefin tim 2006. godine
Igrači: Bufon (Juventus), Lam (Bajern Minhen), Pujol (Barselona), Kanavaro (Real Madrid), Zambrota (Barselona), Dzerard (Liverpul), Fabregas (Arsenal), Kaka (Milan), Ronaldinjo (Barselona), Eto (Barselona), Anri (Arsenal).
Trener: Frank Rajkard (Barselona).
JekaiGeorge:A i sto su izabrali trenera, alal' vera.
Ma mogli su da stave : Dekicu, Wengera, Murinja, Kapela, Rafu....Ali Rajkarda? Apsurd.ZzZzZz:Bas...
Umesto Wengera oni stave Rajkarda.
Glupo je da gledaju sta je trenutno osvojio. Apsurdno je cak i uporedjivati ih, Wenger je klasa.Alex.L:Rajkard je hteli mi ili ne da priznamo osvojio LS i prvenstvo Španije, dok Venger nije ništa osvojio, iako može učitelj da bude Rajkardu u bilo kom pogledu!!!
Tokan:У Италији погинуо навијач у нередима на утакмици Палермо- Катања...
gica:Uvatim Sateru 1(1,95), Ninberg 2-3(1,9), Kardif 2-3(1,9), Briz 2(1,75) i cekam Benfiku 1(1,35) i zavrsi se 0:0...
alucard_hellsing:Da li neko moze da mi kaze nesto o klubu(klubovima) iz Vladivotstoka.Moj zet(Novkovic-Rad) presao u neki tamo klub a nemam pojma o cemu se radi.
jbte koliki on kompleks ima od peleta to je strasno...68Mustang428CJ:Romario stigao do 992. gola

:sad:  :sad:  :sad:  :-(  :-(  :-(