Strane lige

Za koga navijate u Grckoj

• Olimpijakos

• Panatinaikos

• AEK

• PAOK

• Aris

• Iraklis

• Panionios

• Neki drugi klub

• Ne pratim grcki fudbal

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Alex.L:
Svaka njima čast, ali čisto sumnjam da su ih pustili da pobede. Mislim, šta ako ta tri boda odluče prvaka. To za karte im skidam kapu, pokazali su na konkretnom slučaju da su više od kluba, dok se za komšije njihove to još ne može reči(osim ako oni smatraju da je više od kluba to što imaju skup od 5-6 vrhunskih driblera :shock: )

Mislim da se ovde radi o mnogo vaznijim stvarima od titule...isto tako znam da ce real u Uelvi glatko dobiti!

postoji samo jedan klub u mom srcu...
aslivornovv7.jpg

Samo je prvi udarac bio nešto, ostalo je bilo baš ko žene. Inače Aca Stojanović se nenormalno uzivi u svaki meć, i mislim da nekad preterano reaguje, mada to stvara neku atmosferu i čini ti se k'o da se tuku dva profi boksera

DEKI SMIRIO LJUBOMORKA
Fudbaler Milana Klarens Sedorf omalovažio uspehe Intera u ovoj sezoni, Stanković mu poručio da plavo-crni osvajaju duplu krunu
Italijanski novinari su pauzu u prvenstvu prekratili otvaranjem polemike između najboljeg fudbalera Intera Dejana Stankovića i veznog igrača Milana Klarensa Sedorfa. Holanđanin je poručio najvećem rivalu da uživa još malo u uspesima u Seriji A, jer će od sledeće sezone "milanisti" ponovo dominirati na Apeninima. Na odgovor Srbina nije se dugo čekalo.

- Kad su mi novinari u Bahreinu, gde smo proveli prethodna četiri dana, preneli izjavu Sedorfa, rekao sam da on i svi ostali koji tako misle u timu Milana govore to zbog straha od Intera. Sedorf je pokušao da omalovažava naše rezultate tako što je spomenuo izostanak Juventusa iz Serije A, a nije se setio da kaže kako smo do prvog mesta došli pobedama nad Fjorentinom, Romom, Palermom, Laciom, Katanijom i ostalima. Milan je igrao protiv istih rivala, pa su ostvarili sedam pobeda, sedam remija i imali četiri poraza - kaže Dejan Stanković za Kurir.

Kakav je vaš odnos s Holanđaninom?
- Super, i na terenu i izvan njega. Pozdravimo se uvek, popričamo, tako da ovu polemiku ne treba shvatiti kao nekakvu netrpeljivost. On je branio interese svog tima, a ja sam štitio Inter.

Napravili ste uvertiru pred milanski derbi?
- Srešćemo se mi i pre derbija, jer posećujemo iste restorane. Biće to prilika da se nasmejemo nedavnoj polemici.

Kako je bilo u Bahreinu?
- Otišli smo tamo da bismo uveličali proslavu povodom 50 godina od osnivanja njihovog fudbalskog saveza. Odigrali smo jednu utakmicu protiv njihove reprezentacije, koju vodi Nemac Hans Peter Brigel, i bilo nam je zaista prijatno.

Nije vas bilo u timu za kup utakmicu s Empolijem. Povredili ste se?
- Da, u poslednjem minutu utakmice osetio sam blagi bol u mišiću. Zato sam ovih dana išao na terapiju, malo se odmarao, ali već u subotu biću u timu za derbi severa Italije s Torinom Nikole Lazetića.

Šta navijači Intera mogu da očekuju od nastavka sezone i Dejana Stankovića?
- Idemo na duplu krunu, to je sigurno. Mislim da smo igrama u prvom delu šampionata dokazali da smo najbolji tim, a sada treba da dovršimo započet posao. U Ligi šampiona planiramo da doguramo što dalje, makar korak više nego prošle godine, kad smo zaustavljeni u četvrtfinalu od Viljareala. A, kad dođemo do polufinala, tu je blizu i finale. Neka nas samo zdravlje posluži, biće trofeja ove godine - poručio je Stanković.

Bez pojačanja u januaru

Trener Roberto Manćini je izrazio želju da mu uprava dovede Antonija Kasana i Andreja Ševčenka. Koliko je to realno?
- Mislim da će to ostati lepe želje. Ne očekujem velika pojačanja u zimskom prelaznom roku, a nisam siguran ni da su nam trenutno potrebni igrači takvog kalibra. Ako bude nekih promena, onda će biti samo odlazaka onih koji nisu zadovoljni minutažom.
Odlazi i Figo u Saudijsku Arabiju.
- Nije sigurno, jer je dogovor postignut i treba da se ozvaniči u avgustu, a do tada svašta može da se dogodi i promeni.
(D. P.)

http://www.kurir-info.co.yu/arhiva/2007/januar/10/SP-09-10012007.shtml

Ko jos veruje Kuriru?

Cak i da je to istina, Sedorf je u pravu. Inter moze osvojiti titulu samo kad izbace Juventus iz lige, a AC Milan odigra jednu od najlosijih sezona u poslednjih 10-ak godina.

68Charger440+6:
Ko jos veruje Kuriru?

a AC Milan odigra jednu od najlosijih sezona u poslednjih 10-ak godina.

За шта је сам Милан крив, што варањем што лошом политиком довођења играћа задњих година. Већина маторих, ислужених играча сад више не може ни да потрчи, млади играчи нису довођени тако да резултати нису никакво изненађење.

Back