Strane lige

Za koga navijate u Grckoj

• Olimpijakos

• Panatinaikos

• AEK

• PAOK

• Aris

• Iraklis

• Panionios

• Neki drugi klub

• Ne pratim grcki fudbal

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
a evo i mog idola Kristijano Lukareli!!!Valjda daje gol veceras Empoliju.

Prilozi

• car.jpg
    car.jpg
    40,1 KB · Pregleda: 6
ZzZzZz:
Je li sta ti znaci to B.A.L?
Jel ima neke veze sa Livornom?
Naravno B.A.L. je navijacka grupa Livorneza okupljena na kopu na severnoj tribini.To je skracenica od BRIGATE AUTONOME LIVORNESI.Nameravam da otvorim topic o njima pa ces sve da saznas sto te interesuje u vezi njih.

B.A.L.:
Naravno B.A.L. je navijacka grupa Livorneza okupljena na kopu na severnoj tribini.To je skracenica od BRIGATE AUTONOME LIVORNESI.Nameravam da otvorim topic o njima pa ces sve da saznas sto te interesuje u vezi njih.

nemoj ti da siris komunisticku propagandu po forumu
jos nam oni fale ,ionako smo cirkus

evo i ovo je previse
nemoj da te cujem, dok ne izgubite od nas... :lol:

south:
nemoj ti da siris komunisticku propagandu po forumu
jos nam oni fale ,ionako smo cirkus

evo i ovo je previse
nemoj da te cujem, dok ne izgubite od nas... :lol:
Hvala ti na vide klipovima u svakom slucaju.Nego hteo sam da te pitam:Zasto navijas za klub koji se zove"Partizan"
ako ne volis komuniste?! :lol:

hahahahahahahhahahhaha.....aaaaaaaaa grobari!!!!!!!!!!!!!
to B.A.L.-e majstore!!!!!!!!!!
gde je sada fluid>...........
komunisti........PIONIRCICI-PARTIZANCICI!!!!

sout-odgovori kada te covek pita!!!

@ B.A.L.

Šta, znači da svi koji navijaju za Partizan i Zvezdu su komunisti???
Ako je odgovor "da", onda nemam dalje sa tobom šta da diskutujem!!!
Ako je odgovor "ne",onda reci šta si hteo time da kažeš.

B.A.L.:
Hvala ti na vide klipovima u svakom slucaju.Nego hteo sam da te pitam:Zasto navijas za klub koji se zove"Partizan"
ako ne volis komuniste?! :lol:

od osnivanja se zove partizan..generacijama je tako i ja sam prvi bio protiv da se menja ime..
a i ''partizan,partizanski'' znaci nacin ratovanja..
a ka voli staljina i causeskua???????
neka nova forma komunizma, ok,.....ali ovi iz livorna furaju staljina,kastra&co..?
..malo ih gotivim jer su jedinstveni..i to je to

Rainbow Six:
To je klasičan navijački bunt. Ništa posebno.
1.gif
Navijacki bunt???Covece ti likovi 90% njih je uclanjeno u komunisticku partiju Italije.U gradu Livorno su decenijam na vlasti komunisti...al nema veze da ti ne objasnjavam sad ne znas neke stvari...a i vratimo se na sport ;-)

Alex.L:
@ B.A.L.

Šta, znači da svi koji navijaju za Partizan i Zvezdu su komunisti???
Ako je odgovor "da", onda nemam dalje sa tobom šta da diskutujem!!!
Ako je odgovor "ne",onda reci šta si hteo time da kažeš.
Ako su komunisti to je i logicno zbog samog naziva kluba,a ko ti navijas za Zvezdu/Partizan a mrzis komunizam onda si plunuo sam sebi u lice.Hvala na paznji vratimo se sportu.

Ja mislim da ne treba mešati sport i politiku,NIKAKO!!!!!!!
Oba kluba su dobili ime kakvo imaju zbog tadašnjih političkih prilika(da je tada bio kralj verovatno bi se zvali nekim imenom u vezi kraljevine). Glupo je reći da samo komunisti navijaju za Partizan/Zvezdu i to samo zbog imena kluba. Onda bi u Srbiji živelo oko 7 miliona komunista :roll:

Roma nema nikakav tim, pitanje je dana kada će rezultati izostati. Palermo nema snage da prati Inter celu sezonu, odolevaće do Božića a posle će uslediti pad. Inter je pobedama nad velikim konkurentima (u gostima) dokazao da će najzad skinuti 18-ogodišnji baksuz, i uzeti titulu na pravi način...

Back