- Poruka
- 5.431
Munitis
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Naravno B.A.L. je navijacka grupa Livorneza okupljena na kopu na severnoj tribini.To je skracenica od BRIGATE AUTONOME LIVORNESI.Nameravam da otvorim topic o njima pa ces sve da saznas sto te interesuje u vezi njih.ZzZzZz:Je li sta ti znaci to B.A.L?
Jel ima neke veze sa Livornom?
B.A.L.:Naravno B.A.L. je navijacka grupa Livorneza okupljena na kopu na severnoj tribini.To je skracenica od BRIGATE AUTONOME LIVORNESI.Nameravam da otvorim topic o njima pa ces sve da saznas sto te interesuje u vezi njih.

Hvala ti na vide klipovima u svakom slucaju.Nego hteo sam da te pitam:Zasto navijas za klub koji se zove"Partizan"south:nemoj ti da siris komunisticku propagandu po forumu
jos nam oni fale ,ionako smo cirkus
evo i ovo je previse
nemoj da te cujem, dok ne izgubite od nas...![]()

Tu je negdje. Stao sam mu na rep!cvidza:...gde je sada fluid...
B.A.L.:Hvala ti na vide klipovima u svakom slucaju.Nego hteo sam da te pitam:Zasto navijas za klub koji se zove"Partizan"
ako ne volis komuniste?!![]()
south:...ali ovi iz livorna furaju staljina,kastra&co..?
... jer su jedinstveni..i to je to
v.v.ilic:Ja sam specijalno za tebe postavio zastavu na našoj temi. strana 253. Da li si je videla?

Navijacki bunt???Covece ti likovi 90% njih je uclanjeno u komunisticku partiju Italije.U gradu Livorno su decenijam na vlasti komunisti...al nema veze da ti ne objasnjavam sad ne znas neke stvari...a i vratimo se na sport ;-)Rainbow Six:To je klasičan navijački bunt. Ništa posebno.
![]()
Ako su komunisti to je i logicno zbog samog naziva kluba,a ko ti navijas za Zvezdu/Partizan a mrzis komunizam onda si plunuo sam sebi u lice.Hvala na paznji vratimo se sportu.Alex.L:@ B.A.L.
Šta, znači da svi koji navijaju za Partizan i Zvezdu su komunisti???
Ako je odgovor "da", onda nemam dalje sa tobom šta da diskutujem!!!
Ako je odgovor "ne",onda reci šta si hteo time da kažeš.