Štrand

Juče uveče je opet bila bežanija bez razloga. Nebo je zatamnelo, počelo da grmi, masa se pokupila i otišla, na kraju tresla se planina, rodio se miš. Ništa od kiše, nevremena. Pre 2 nedelje sam isto bilo, kad su na razglasu najavljivali nevreme, da budemo pripremljeni da napustimo štrand, sprema se nevreme. I opet nije bilo ništa.

jucika:
Juče uveče je opet bila bežanija bez razloga. Nebo je zatamnelo, počelo da grmi, masa se pokupila i otišla, na kraju tresla se planina, rodio se miš. Ništa od kiše, nevremena. Pre 2 nedelje sam isto bilo, kad su na razglasu najavljivali nevreme, da budemo pripremljeni da napustimo štrand, sprema se nevreme. I opet nije bilo ništa.
..., a sada, pripravna, ideš u ŠUŠKAVCU i kaljačama na štrand, bez obzira što malo odudaraš OPREMOM od okoline, a ??? :-)

storm cloud:
Откад возић иде Змај Јовином? :shock:

VOZIĆEM PO CENTRU 12.07.2006.
16:06 - Centrom grada, od srede 12. jula, voze električni vozići, a cena karte za polusatnu vožnju je 50 dinara. Gradjani će moći da se voze svakog dana do polovine septembra, u centru od 11 do 18 časova, a na keju od 11 do 20 sati.

Organizator vožnji je autokuća "Srem" iz Sremske Kamenice, a kako su za Radio 021 rekli predstavnici te firme, cilj je poboljšanje turističke ponude Novog Sada. (021)

image12406.jpg
image12408.jpg

Ja svake godine volim da idem na strand, a u Dunavu se kupam jer se dosad jos niko nije otrovao tom vodom, a kad vec nemamo more - bolje ista nego nista.
Inace... Obicno sam na travi, u hladovini...

Sad mi se ide na strand... 8)

U subotu ko je zainteresovan neka dodje na strand, ja se nadam da nas se skupi par pa da budemo zajedno.

Mislim ja idem a cimi mi se i 2 super zenske, pa ko volE nek izvolE ;)!

Aleksej_BASO:
U subotu ko je zainteresovan neka dodje na strand, ja se nadam da nas se skupi par pa da budemo zajedno.

Mislim ja idem a cimi mi se i 2 super zenske, pa ko volE nek izvolE ;)!
E, ovaj čovek baš ume da GANE i najokorelijeg čitaoca, onako DO KOSKE !!! :)
Ostvario je životnu ambiciju, mazn'o DVE super ženske ( misicu Proleća iz Čantavira i hokejašku navijačicu iz Malog Iđoša ! ), a on bi sada to podelio sa forumskom zveradi, BIVAJUĆI ZAJEDNO !!! :lol:

Ja sam zainteresovan za ovu Hokejašku navijačicu iz Malog Iđoša :-)
...ali samo ako je to ONA što ju je pak pogodio iskosa preko usta izbivši joj pri tom 4,5 zuba i trajno joj napućivši usne bez botoxa i ostalih fensi silikonskih pomagala

Auuu ... Nesonse sad ćeš videti kako je ribama kad ti ruka "šatro" pri ubacivanju u petu slučajno sklizne na suvozačevo koleno pa je hitro i uspaničeno povučeš ... preko butine ... ka kuku

Back