Štrand

mante se politike:)

ceo dan sam bio na livadi i kad sam ozedneo i kad mi je usfalilo spricera otisao sam............ta znate vec gde, pa na nasu plazu, naravno :)

oko 17.00 sam dosao na plazu i zaseo za "moj" astal..................nigde nikog.....mislim odavde :):) a ostalih je bilo k'o u autobusu :):)

ostao sam do ponoci, a ostao bi' i duze da mi drugaru pauk nije odneo auto :( pa sam ga morao onako pod spricerima vozati po gradu sve dok mu auto nismo nasli :):)

strand je vrh!

proka1:
oko 17.00 sam dosao na plazu i zaseo za "moj" astal..................nigde nikog.....mislim odavde :):) a ostalih je bilo k'o u autobusu :):)

strand je vrh!

Штранд је јуче изгледао као она сцена са рањеницима из "Прохујало са вихором". :lol:

Пре једно месец-два гледам хрватску телевизију, кад оно у Сплиту организовали СВЕТСКО првенство у пицигену, само што га они зову picigin и још се хвале како је првенство светско, јер се то нигде више у свету не игра. :roll:

http://hr.wikipedia.org/wiki/Picigin

PA sta reci jos o Hrvatima kada im glavna elektro industrija nosi ime jednog od najpoznatijeg srbina, Tesle! ;)

Na kraju krajeva sta reci dalje zna se da su Hrvati nastali od Srba ;) Tako da nisu mnogo bolji ni ispali od nas.

Back