Štrand

ta vestice nijedne sada znam zbog koga sam stucao celo vece :D :D

a sto se tice bureta, jos nisam stigao dotle, jos uvek pijem iz butelje :!: :arrow:

nadam se da cemo se sresti vec jedared, jer mi je vasa pomoc potrebna :idea: kasnije cu vam reci cerescega, problem je veoma simpatican :D :D :D

Rado cemo ti pomoci, i mi tebe zelimo nesto da pitamo
12_6_12.gif
Pa sta cemo sad? :D

ja vam uvek stojim na usluzi, ko pravi lalos :D

pitajte slobodno preko foruma, ali ako je nesto golicljivo :wink: moze onda na private :?: i da, ne vezujem nikada uslugu za uslugu, jer onda ona i nije :D

ta nece kisa, oblacak je porucio svojoj rodbini da nas obidje u sirokom krugu :D

uostalom, nismo od secera pa da se istopimo, a nace se i neka nastresnica, valjda :lol:

samo se vas tri - cetri okupite i eto mene pa da podelimo flasu dobrog vina, mozda bermet :?:

@ mackica ns

Bicu vam samo moralna podrska (bar to!), jer ne znam kud cu pre od ispita! Polozim jedan, i za par dana vec dodje drugi. Bljak! :P

Nego, saljem vam medeni poljubac! :D
Uzivajte u danu!
c060.gif

ta dogovoreno, hvala i na podrskama, hvala na lepom drustvu. kisa veceras ne bi trebala da pada, oblacak mi je to obecao :wink:

znaci ja sam na plazi veceras pa ko voli nek izvoli :arrow:

skuvacemo ti caj :D

cek, cek, da se nisi posvadjala sa rodbinom :?: nemoj mi reci da dolaze svi u punom sastavu veceras :?: znaci bice kise :?:

hej oblacicu, sutra je radni dan, nije to nikakvo specijalno okupljanje, nego jednostavno kafa ili casa vina pred spavanje :lol: dodji, pazicemo te da nam ne ozebes jos vise 8) :D :D

Kad, PRECIZNIJE !!!
Sve sam u životu video, a sada da, zbog OBIČNE kiše, propustim Proku, kultnog padobranca BEZ padobrana i Mungosovog Yodu, na putu ka Jedaj - ratnicima - padobrancima, eeeeee, to već NEĆU !!!
Dakle : KAD ???

Back