Štrand

mackica ns:
Da povedem i ja kucu da pravi društvo Juci; garant bi je smuvao 8)
Ali ne znam kako da ga postujem ovde :? :oops:
Evo vam slička u profilu na kratko :arrow: meet BEN :D

Evo ga: (a ti vrati onaj talas u profil! :wink: )
ben7ro.jpg

Joj, kakav sam baksuz :roll: Ne pamtim kad sam radila u subotu, ali sutra radim :(
To, naravno, ne menja planove - samo ću ja biti umorna :roll:

Elem... Storm, Neva i ja kao oraganizatorke smo u 17.00 na glavnom ulazu Štranda 8)
Krvolok sedi kod Beze :arrow: Znači, krvoloče, samo još jedno pitanje za tebe jooooooj kako si komplikovan Ne moraš da stojiš kao bandera, ali pretpostavljam da ćeš ti nas lakše uočiti, nije još gužva na ulazu. Kad vidiš tri lepe :P devojke, pusti prvo Jucu da nas omiriše, pa ako nas ne ujede, pridruži nam se. Sa Beograđanima, koji god da su. Mada, mene sve više interesuje :?
Golden - ti si rekla da bi mogla doći :arrow: pa dođi, biće veselo!

Više niko se nije prijavio, ali još nije kasno :D Može doći i neko nenajavljen, ali neka bude tačan, čekamo samo prijavljene.

ta bas se iskomplikovalo za ovaj vikend, ja sam se nadao i jos se uvek nadam da cu imati zadovoljstvo da upoznam strandove obozavateljke i da ih preslisam u lorumu :)

u svakom slucaju, zelim vam lepo vreme, lepo druzenje i da se vidimo u nedelju, ponedeljak........po suncu, a sunce upece posle dvanaest :lol:

ta ja i jesam pravi lala, i na strandu sam proveo svoje gimnazijalske i studentske dane. imali smo para za po kabezu, kesicu pomfrita /to je tada bio hit, tek se pojavio kao preteca brze hrane/ i normalno za clansku kartu :lol:

idemo ulicom a clanska karta viri dva prsta iz dzepa na kosulji, svi kazu - pazi evo ide clan :lol: :lol:
tako nekako je pricao zoran radmilovic

Evo još jednom za svaki slučaj:
POZIVNICA
za sve NSforumaše dobre i loše volje

Dana: 21.05.2005. - ili, lakše za razumeti - subota
Mesto: Štrand, glavni ulaz
U slučaju kiše - Beza
Vreme: 17.oo časova
NAPOMENA:
Molimo sve koji žele da dođu da se najave, da bismo znali koga da čekamo.
Tolerišemo max 15 min kašnjenja.
Prijavljivanje poželjno na forumu, a ne na pp.
Molimo sve zainteresovane da se ovoga puta zaista pojave, jer ćemo za sve dalje termine biti zauzete gostovanjima. :arrow: Last chance :lol:

leto ce biti nadam se dugo i toplo, pa ce biti prilike za upoznavanje i lorum :D

devojke, bolje vam je da clansku kartu okacite oko vrata nego da je nosite u dzepu na kosulji, sta ako naletite na kontrolu :D

pogledaj mackice moju sliku u profilu, ja te castim ako imas petlju i volju sa onim na slici :D

i pored najbolje volje i zelje ne mogu vam se pridruziti :(

ali nadam se da ce te napraviti sledeci vikend novo okupljanje ili sto da ne popodne ili uvece, sto je i najbolje, radnim danom? :D

u svakom slucaju, zelim vam da vam se pridruzi i sunce kao i da se lepo provedete :lol: :lol: :lol:

Back