Štrand

krvolok:
mackica ns:
Pa, misliš onda da se sve ostale 'bandere' sa glavnog ulaza Štranda pomere i traže krvoloka u bašti Beze? A TOLIKOOOOOO će ih biti ... :lol:
Pse ne puštaju na Štrand :? Mog psa ?!? :shock: Ha !!! Onda bi gledala uživo kako I DUNAV MOŽE DA BUDE SPALJEN !!!
Zašto ti moraš biti uvek nešto posebno, nije ti dovoljan ovaj boldovani crveni font? Takva mi KARMA !!! :lol:
Da se nađemo nekako na sredini - bandere će da stoje od 17.00, a ti se pojavi u 17.10, makar tada izašao iz Beze - nećeš čekati, a ni mi tebe nećemo morati da prepoznajemo po bašti.
Da li je to u redu? Cccc !!! Iz iskustva : nekom će kasniti bus, isflekaće BLEJZER, pući će pertla, itd., tek KASNIĆE OSETNO, takve se stvari tolerišu ali ne STOJEĆKI, već komotno, za stolom !!!

Krvolok ce kao tipicni NS frajer da soferski pozira kod Beze dok dobro ne snimi "bandere" a onda ce da oceni da li smo dovoljno dobro drustvo za njega?
Mi cemo biti one najdeblje, najgadnije a verovatno cemo i kasniti jer, za sve ove godine, nikako da potrefimo glavni ulaz Stranda

nsbee:
mackica ns:
nsbee:
mackica ns:
isključivo lez-lobi.
:shock: :shock: :shock:
Možda je lez-lobi trebalo da stoji po navodnicima :?
Ne znam šta da mislim :?:
Ne, bleso! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Nego ranije se lez lobi nesto bas i nije spominjao na forumu, pa mi cudno... i, ovaj, pitam se, ko je sve u njemu?! :wink: Ne bih tu da zalutam :oops: :lol: :lol:

Pa, ako si žensko, i razmišljaš koliko-toliko...:?... normalno :arrow: NEĆEŠ ZALUTATI :D 8)
A, da, pa nije se spominjao, dok nije ni postojao... Pera ga izmislio, pa mi prihvatili naziv :P
A, ne, neeeeee! Do sada smo radile u tajnosti, on nas je samo raskrinkao :idea:
WELCOME TO LEZ-LOBI :wink:
Moraćeš samo neku pristupnicu da potpišeš, smislićemo nešto, ne znam još ni ja kako izgleda, daće nam rain na uvid.

:lol: :lol: :lol:
e jest ! ma nishta bre crno na belo :!: ko zna ko bi se toga mogao dokopati

pade mi sad na pamet ona rechenica iz sex & city upucena sharlot

"...honey if you don't want to eat pussy, your not a lezbian..."

ali u nashem clubu je dovoljno da si bar jednom u zhivotu za nekog mushkarca rekla da je kreten ili neshto slichno i to je to... automatski postajesh dozhivotni chlan :lol:

welcome to the club :!: :lol:

krvolok:
mackica ns:
Pa, misliš onda da se sve ostale 'bandere' sa glavnog ulaza Štranda pomere i traže krvoloka u bašti Beze? A TOLIKOOOOOO će ih biti ... :lol:
Koliko :? Izvukao si veliki broj? Sedmicu? Onada častiš :P
Pse ne puštaju na Štrand :? Mog psa ?!? :shock: Ha !!! Onda bi gledala uživo kako I DUNAV MOŽE DA BUDE SPALJEN !!!
Biće lep prizor. Valjda. Ili ćeš nas gledati preko ograde. Ili si poetičan, pa si mislio na zalazak sunca :?
Zašto ti moraš biti uvek nešto posebno, nije ti dovoljan ovaj boldovani crveni font? Takva mi KARMA !!! :lol:
Karmin :shock: Crveni :?: Lepo... Prepoznaćemo te.
Da se nađemo nekako na sredini - bandere će da stoje od 17.00, a ti se pojavi u 17.10, makar tada izašao iz Beze - nećeš čekati, a ni mi tebe nećemo morati da prepoznajemo po bašti.
Da li je to u redu? Cccc !!! Iz iskustva : nekom će kasniti bus, isflekaće BLEJZER, pući će pertla, itd., tek KASNIĆE OSETNO, takve se stvari tolerišu ali ne STOJEĆKI, već komotno, za stolom !!!
Izgleda da ćeš nas opet vrebati na prozoru WC-a :roll: Iz mog iskustva, sve tri smo stigle u dogovoreno vreme prošli put. Zajedno
A, kako bi bilo da svako zauzme po jedan sto kod Beze u bašti i da čeka da svi ostali dolaze po njega? Verovatno se niko ne bi našao, jer, naravno, ko prvi da ustaje od stola i STOJEĆKI pita - da li si ti možda sa krste?

'Ajde, molim te, ako ti se dolazi - dođi. Sa ili bez Beograđana, samo nemoj više da izvoljevaš, stvarno deluješ mnogo razmaženo.

Apsolutno te podrzavam! A mozda se Krvolok plasi necega? :? Mozda mu je frka od rituala naseg lobija, pa mu zato treba BG pojacanje? U svalom slucaju, svi mu se radujemo, ako nas udostoji svoje posete i drustva, a ako ne onda....
Mi zene smo od reci, cekacemo i banderase! :D

mackica ns:
Izgleda da ćeš nas opet vrebati na prozoru WC-a :roll: Iz mog iskustva, sve tri smo stigle u dogovoreno vreme prošli put. Zajedno
A, kako bi bilo da svako zauzme po jedan sto kod Beze u bašti i da čeka da svi ostali dolaze po njega? Verovatno se niko ne bi našao, jer, naravno, ko prvi da ustaje od stola i STOJEĆKI pita - da li si ti možda sa krste? JA !!! A tako sam uradio i u " Tremi ", pa je uspelo i to toliko da ni pp - ove ne publikujemo, koliko smo se svi zavoleli !!! :lol:
'Ajde, molim te, ako ti se dolazi - dođi. Sa ili bez Beograđana, samo nemoj više da izvoljevaš, stvarno deluješ mnogo razmaženo.

storm cloud:
To je zato što ti izvoljevaš! :P K'o da ne možeš da pobegneš sa svadbe na kratko, niko ne bi primetio da fališ. :lol:
Ušao bih u gradsku legendu kao prvi NS-ađanin koji je provalio modu dolaska na štrand skockan u krem odelo, sa kravatom i ruzmarinom na reveru protiv uroka ali ja bih se pravio da je to protiv komaraca... :lol:

GoldenLady:
storm cloud:
Šta fali, žene vole doterane muškarce! :wink:

A sta radis sa tim, doteranim, muskarcima? :twisted:
Pricate o smislu zivota? :)

Suština je što svako, pa i Storm, ipak ima želju da dotakne nešto što je prefinjeno...a kad dotakne, ima bar malu želju da to pokvari...i onda kreće standardna procedura šta će ti ova kravata...skini sako...a da ti nije toplo u toj košulji raskopčaću te malo... :arrow: dalje je već rutina :wink:

krvolok:
Raspoznavanje mi je " malajski krvolok " Juca

juca0ue.jpg

jucasedi6bi.jpg

:shock: :shock: Ko bi rek'o? :D

Back