Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
storm cloud:E, a kuvani kukuruz?![]()
Mada ja volem i onaj pomfrit sa Štranda više nego sladoled po onoj vrućini!![]()
A ja i golf...ops:
![]()
... bar se trudim! Ne ide mi ono kad treba da se ubaci loptica u koš.
![]()
HEMI 426:Izbegavam kartanje u globalu jel sam kao klinac imao tezak perod sidanja sa poker aparata a poroke slabo uspevam da kontrolisem![]()
Hemi, nije frka! Naucicemo te mi! Tebe cemo naravno nauciti da igras posteno! Ako hoces, mozes nesto i da ulozis?HEMI 426:Ja ne znam da igram lorum...ops:
da li bi neko hteo da me nauci ili moram da uradim domaci pre nego sto dodjem...?

Ja odmah da prijavim da karte NEMAM, da ne bude posle " ispalila je!"mackica ns:'Ej, da, ko nosi karte?Neva:Vi sto se plasite kise, ostanite kod kuce, a maca, storm i ja idemo pevajuci " I'm singing in the rain "! Sa sve kokicama i kartama u ruci!
Neva:Hemi, nije frka! Naucicemo te mi! Tebe cemo naravno nauciti da igras posteno! Ako hoces, mozes nesto i da ulozis?HEMI 426:Ja ne znam da igram lorum...ops:
da li bi neko hteo da me nauci ili moram da uradim domaci pre nego sto dodjem...?![]()

Eeeeee, onda nećeš s nama igratiHEMI 426:Neva:Hemi, nije frka! Naucicemo te mi! Tebe cemo naravno nauciti da igras posteno! Ako hoces, mozes nesto i da ulozis?HEMI 426:Ja ne znam da igram lorum...ops:
da li bi neko hteo da me nauci ili moram da uradim domaci pre nego sto dodjem...?![]()
Super! Hvala! Samo....nemoj da me ucis da igram posteno, uci me kako da varam, da bi ulozenu kintu obrnuo![]()

mackica ns:Izgleda da sam bila u pravu, Stormice, samo mi idemo na Štrand. Ako nam se pridruži Hemi, fali nam još jedan za lorum 8)
pravo da vam kazem nisam bio kuci godinu dana i jako sam se uzeleo svih blagodeti novoga sada.jako su me obradovale slike takodje i podsetile na predivne trenutke provedene na njemu.dolazim kuci krajem leta tako da cu stici da ugrabim koji letnji dan .cao svima :wink: :wink:
Nije frka, okupaćemo teDOKONI UM:Ja dolazim samo ako je neko spreman da se kupa u Dunavu. 8)

Hmmm... Las Vegas... karte...Neva:Joooj ,pa najvazniju stvar sam zaboravila! Vracam se ja tako veceras kuci... ma, to nije vazno! Vazno je to, da sam videla kako su popalili one lampe pored staze iznad peska, i sve sija kao u Las VegasuSUPER JE!

proka1:znate li da nam mackica nije verna?
ima je i na forumu o padobranstvu![]()
pretpostavljam da je padobranstvo uzbudljivije od loruma?
ko voli nek proveri na www.tandemjump.co.yu
jos me bole usi od mackice, jos na zemlji je pocela da vristi![]()
ops:
Pa, poguraj malo 8)proka1:ali znajuci ove moje ne bi me iznenadilo i da opet podbace sa organizacijom![]()
proka1:e moja mackice, guram ja njih vec dugo i ne samo ja. sport na ceneju je zamro, sve iscekujuci da li ce biti sportski aerodrom ili putnicki ili vojni ili budibogzna sta. treba malo vise mladih da nam dodje, da malo odu oni matori koji samo znaju da kritikuju a apsolutno ne znaju nista da rade. zovi drustvo, sto vas vise to bolje, pa ujutro na livadu cenejsku a kad zapece zvezda na strand.
I onda još samo fali babin sin jedinac :wink:storm cloud:A ako srede aerodrom, ih, ima da budem miraždžika! 8)
mackica ns:I onda još samo fali babin sin jedinac :wink:storm cloud:A ako srede aerodrom, ih, ima da budem miraždžika! 8)

'AJDE !!! :shock: A od kojih si ti : Rakića, Letića ili Plačkovih ?!? :shock:storm cloud:proka1:e moja mackice, guram ja njih vec dugo i ne samo ja. sport na ceneju je zamro, sve iscekujuci da li ce biti sportski aerodrom ili putnicki ili vojni ili budibogzna sta. treba malo vise mladih da nam dodje, da malo odu oni matori koji samo znaju da kritikuju a apsolutno ne znaju nista da rade. zovi drustvo, sto vas vise to bolje, pa ujutro na livadu cenejsku a kad zapece zvezda na strand.
E ne na Štrand, već lepo kod mene na roštiljče na salaš, kad ste već u komšiluku. A ako srede aerodrom, ih, ima da budem miraždžika! 8)
krvolok:'AJDE !!! :shock: A od kojih si ti : Rakića, Letića ili Plačkovih ?!? :shock:storm cloud:proka1:e moja mackice, guram ja njih vec dugo i ne samo ja. sport na ceneju je zamro, sve iscekujuci da li ce biti sportski aerodrom ili putnicki ili vojni ili budibogzna sta. treba malo vise mladih da nam dodje, da malo odu oni matori koji samo znaju da kritikuju a apsolutno ne znaju nista da rade. zovi drustvo, sto vas vise to bolje, pa ujutro na livadu cenejsku a kad zapece zvezda na strand.
E ne na Štrand, već lepo kod mene na roštiljče na salaš, kad ste već u komšiluku. A ako srede aerodrom, ih, ima da budem miraždžika! 8)
Al' sam dobra s Letićima, je l' se to računa?