Štrand

GoldenLady:
Obozavam Strand
Još jedna
23_30_104.gif
4_1_2.gif

Dobro nam došla :D

Da se i ja prijavim na temu stranda,i ja ga volim,leti naravno,pesak,spustanje od mosta do broda pa na tuseve i onda picigen ili otpadanje na suncu pa onda ponovo dok ima sunca,a posle na pivo da zavrsimo dan na strandu. :D :D :D :D

Joooj ,pa najvazniju stvar sam zaboravila! Vracam se ja tako veceras kuci... ma, to nije vazno! Vazno je to, da sam videla kako su popalili one lampe pored staze iznad peska, i sve sija kao u Las Vegasu :lol: SUPER JE!

HEMI 426:
Neva:
HEMI 426:
Ja ne znam da igram lorum... :oops:

da li bi neko hteo da me nauci ili moram da uradim domaci pre nego sto dodjem...?
Hemi, nije frka! Naucicemo te mi! Tebe cemo naravno nauciti da igras posteno! Ako hoces, mozes nesto i da ulozis? :twisted:

Super! Hvala! Samo....nemoj da me ucis da igram posteno, uci me kako da varam, da bi ulozenu kintu obrnuo :lol:
Eeeeee, onda nećeš s nama igrati :P

mackica ns:
Izgleda da sam bila u pravu, Stormice, samo mi idemo na Štrand. Ako nam se pridruži Hemi, fali nam još jedan za lorum 8)

pravo da vam kazem nisam bio kuci godinu dana i jako sam se uzeleo svih blagodeti novoga sada.jako su me obradovale slike takodje i podsetile na predivne trenutke provedene na njemu.dolazim kuci krajem leta tako da cu stici da ugrabim koji letnji dan .cao svima :wink: :wink:

Neva:
Joooj ,pa najvazniju stvar sam zaboravila! Vracam se ja tako veceras kuci... ma, to nije vazno! Vazno je to, da sam videla kako su popalili one lampe pored staze iznad peska, i sve sija kao u Las Vegasu :lol: SUPER JE!
Hmmm... Las Vegas... karte...
Biće tu svašta, Hemi, možda ipak ne treba da dolaziš :lol:

veruj ne veruj mackice, ali ja imam i jedan skok padobranaom na strand! priznaj da nisi znala da su novosadski padobranci skakali na strand? imali smo te godine i veliki pano na strandu, nudili smo turisticke ture sportskim avionima, jedrilicama iznad naseg lepog grada i jos lepseg stranda. i ove godine cemo se pojaviti na strandu, nadam se da ce biti mini busom organizovan prevoz do ceneja........ali znajuci ove moje ne bi me iznenadilo i da opet podbace sa organizacijom :cry:

e moja mackice, guram ja njih vec dugo i ne samo ja. sport na ceneju je zamro, sve iscekujuci da li ce biti sportski aerodrom ili putnicki ili vojni ili budibogzna sta. treba malo vise mladih da nam dodje, da malo odu oni matori koji samo znaju da kritikuju a apsolutno ne znaju nista da rade. zovi drustvo, sto vas vise to bolje, pa ujutro na livadu cenejsku a kad zapece zvezda na strand.

proka1:
e moja mackice, guram ja njih vec dugo i ne samo ja. sport na ceneju je zamro, sve iscekujuci da li ce biti sportski aerodrom ili putnicki ili vojni ili budibogzna sta. treba malo vise mladih da nam dodje, da malo odu oni matori koji samo znaju da kritikuju a apsolutno ne znaju nista da rade. zovi drustvo, sto vas vise to bolje, pa ujutro na livadu cenejsku a kad zapece zvezda na strand.

E ne na Štrand, već lepo kod mene na roštiljče na salaš, kad ste već u komšiluku. A ako srede aerodrom, ih, ima da budem miraždžika! 8)

storm cloud:
proka1:

E ne na Štrand, već lepo kod mene na roštiljče na salaš, kad ste već u komšiluku. A ako srede aerodrom, ih, ima da budem miraždžika! 8)
'AJDE !!! :shock: A od kojih si ti : Rakića, Letića ili Plačkovih ?!? :shock:

krvolok:
storm cloud:
proka1:

'AJDE !!! :shock: A od kojih si ti : Rakića, Letića ili Plačkovih ?!? :shock:

Ni od kojih, ja sam dođoš tamo. :lol: Al' sam dobra s Letićima, je l' se to računa? :P

strom, pa ti si mi u komsiluku. da sam znao da ste majstori za rostilj organizovao bih bar jedan desant kod vas u dvoriste :D

uostalom, navrati sa drustvom na livadu, svi ste dobrodosli :lol:

Back