Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
'aj' pred " Bezom ", a ?!?mackica ns:Kako je krenulo, biće dve ekipe po 4 za lorum![]()
Ok za vreme, Storm - i za ostale ko god želi - nedelja, 4 sata, glavni ulaz Štranda.
Odlaže se samo ako bude padala kiša![]()
A što ??? Misliš da JA ne znam lorum, ili se TI plašiš INTERNOG picigena ?!?storm cloud:Ma neće valjda i krvolok da dođe? :shock:
'Aj' može, ali u 4 i 15 - mi ćemo se naći u 4, pa posle siđemo po tebe kod Bezekrvolok:'aj' pred " Bezom ", a ?!?mackica ns:Kako je krenulo, biće dve ekipe po 4 za lorum![]()
Ok za vreme, Storm - i za ostale ko god želi - nedelja, 4 sata, glavni ulaz Štranda.
15 minuta od ulaza do Beze? :shock: Al' se ostarilo...mackica ns:'Aj' može, ali u 4 i 15 - mi ćemo se naći u 4, pa posle siđemo po tebe kod Bezekrvolok:'aj' pred " Bezom ", a ?!?mackica ns:Kako je krenulo, biće dve ekipe po 4 za lorum![]()
![]()
Mislim, zajedno smo jači 8)
A, kako ćemo te prepoznati :?
Obuci se u crveno :wink:
:wink: 
Ako je ovo za mene, biću ili u SS CRNOM ili u guverner - indije BELOM ruhu, kod " Beze " u 16.OO. !!!mackica ns:'Aj' može, ali u 4 i 15 - mi ćemo se naći u 4, pa posle siđemo po tebe kod Bezekrvolok:'aj' pred " Bezom ", a ?!?mackica ns:Kako je krenulo, biće dve ekipe po 4 za lorum![]()
![]()
Mislim, zajedno smo jači 8)
A, kako ćemo te prepoznati :?
Obuci se u crveno :wink:
Ma, neeeee; to je ono tzv. akademsko kašnjenjestorm cloud:15 minuta od ulaza do Beze? :shock: Al' se ostarilo...:wink:
proka1:ta ne zakerajte, kod beze ili ne, ta nadjite se vec jedared, pa nam posle napisite kako je prosao sastanak.
strom, tebi se kanda ne ide, te pasce kisa, te izujedati ce te komarci, a nisi cula ni za ogorman meteor koji ce mozda udariti u zemlju![]()
apropo komaraca, komarci ne ujedaju kroz odecu, ili si ti mislila da ces biti bez nje :wink:
Ko hoće neka dođe, ko neće, ostaće uskraćen za jedno lepo iskustvo
proka1:ta ne zakerajte, kod beze ili ne, ta nadjite se vec jedared, pa nam posle napisite kako je prosao sastanak.
strom, tebi se kanda ne ide, te pasce kisa, te izujedati ce te komarci, a nisi cula ni za ogorman meteor koji ce mozda udariti u zemlju![]()
apropo komaraca, komarci ne ujedaju kroz odecu, ili si ti mislila da ces biti bez nje :wink:
Bejzbol - loptu, ili PALICU :shock: za pichi...Red_Sonia:Uh,Strand...Od cele price mi se najvise svidja odbojkica na pesku...A posto nemam osecaj za lagane stvari kao npr.loptica za picigen,ponecu bejzbol loptu da igramo PICHIGEN![]()

'Ej, da, ko nosi karte?Neva:Vi sto se plasite kise, ostanite kod kuce, a maca, storm i ja idemo pevajuci " I'm singing in the rain "! Sa sve kokicama i kartama u ruci!
Pa, ne bih baš rekao !!! Jesi li bila obaveštena da dolazi horda iz BGD - a, i šire, i to NA VREME ??? JESI !!! Jesi li se pojavila ??? NISI !!! A ja sam ih vodo od " Treme ", nautičkih klubova, itd., pa smo, svi džumle, i kod mene kući, završili !!!storm cloud:@proka1
Ko je ta strom, a ko je stor koju bije loš glas?![]()
![]()
Što se loruma i ovakvih sastanaka tiče, živi bili pa videli.Svima se ovde jako ide, pa posle ne dođu. Svi su drčni na rečima
... 8)
krvolok:Pa, ne bih baš rekao !!! Jesi li bila obaveštena da dolazi horda iz BGD - a, i šire, i to NA VREME ??? JESI !!! Jesi li se pojavila ??? NISI !!! A ja sam ih vodo od " Treme ", nautičkih klubova, itd., pa smo, svi džumle, i kod mene kući, završili !!!storm cloud:@proka1
![]()
Što se loruma i ovakvih sastanaka tiče, živi bili pa videli.Svima se ovde jako ide, pa posle ne dođu. Svi su drčni na rečima
... 8)
ali vi ste već bili pobegli, ako ste se ikad i skupili tamo.
A što se nerviraš, što me nisi video? 
U jako kulturnim i civilizovanim zemljama se i taj IZRAZ koristi !!!storm cloud:krvolok:Pa, ne bih baš rekao !!! Jesi li bila obaveštena da dolazi horda iz BGD - a, i šire, i to NA VREME ??? JESI !!! Jesi li se pojavila ??? NISI !!! A ja sam ih vodo od " Treme ", nautičkih klubova, itd., pa smo, svi džumle, i kod mene kući, završili !!!storm cloud:@proka1
![]()
... 8)
Ja se JESAM pojavila u Tremi, sa sve forumskim svedokom koji to može da potvrdi,ali vi ste već bili pobegli, ako ste se ikad i skupili tamo.
A što se nerviraš, što me nisi video?
![]()
Sedi, gledaj i uči od ISKUSNIJIH !!!HEMI 426:Ja ne znam da igram lorum...ops: