Štrand

krvolok:
mackica ns:
Kako je krenulo, biće dve ekipe po 4 za lorum :D

Ok za vreme, Storm - i za ostale ko god želi - nedelja, 4 sata, glavni ulaz Štranda.
Odlaže se samo ako bude padala kiša :(
'aj' pred " Bezom ", a ?!?
'Aj' može, ali u 4 i 15 - mi ćemo se naći u 4, pa posle siđemo po tebe kod Beze :lol:
Mislim, zajedno smo jači 8)
A, kako ćemo te prepoznati :?
Obuci se u crveno :wink:

mackica ns:
krvolok:
mackica ns:

Ok za vreme, Storm - i za ostale ko god želi - nedelja, 4 sata, glavni ulaz Štranda.
'Aj' može, ali u 4 i 15 - mi ćemo se naći u 4, pa posle siđemo po tebe kod Beze :lol:
15 minuta od ulaza do Beze? :shock: Al' se ostarilo... :lol: :wink:

Bolje neka se obuče u SMB, nećemo ga promašiti. :lol:

mackica ns:
krvolok:
mackica ns:

Ako je ovo za mene, biću ili u SS CRNOM ili u guverner - indije BELOM ruhu, kod " Beze " u 16.OO. !!!

ta ne zakerajte, kod beze ili ne, ta nadjite se vec jedared, pa nam posle napisite kako je prosao sastanak.

strom, tebi se kanda ne ide, te pasce kisa, te izujedati ce te komarci, a nisi cula ni za ogorman meteor koji ce mozda udariti u zemlju :lol:

apropo komaraca, komarci ne ujedaju kroz odecu, ili si ti mislila da ces biti bez nje :wink:

proka1:
ta ne zakerajte, kod beze ili ne, ta nadjite se vec jedared, pa nam posle napisite kako je prosao sastanak.

strom, tebi se kanda ne ide, te pasce kisa, te izujedati ce te komarci, a nisi cula ni za ogorman meteor koji ce mozda udariti u zemlju :lol:

apropo komaraca, komarci ne ujedaju kroz odecu, ili si ti mislila da ces biti bez nje :wink:

E, baš nećemo prepričavati :P Ko hoće neka dođe, ko neće, ostaće uskraćen za jedno lepo iskustvo :P

I nemoj mi dirati Storm, ako sam za nekoga sigurna da će doći to smo Oblačak i ja!
I Nevica.

proka1:

E, moj Proko, još si nov, pa ne znaš njenu sudbu kletu, sa tim sastancima !!! :lol:
KOGA ZMIJA UJEDE, TAJ SE I
PERTLE PLAŠI !!!
Ne bi me začudilo, ako uopšte i dođe, da to bude u TENKU !!! :lol:

ta ne diram ti stor, mackice, nego ne izgleda mi kao neko kome se ide, a koliko vidim bije je i los glas.

nego svi na strand, prva ekipa za lorum se formira od onih koji prvi stignu, posteno?

@proka1

Ko je ta strom, a ko je stor koju bije loš glas? :lol: :lol: :lol:

Što se loruma i ovakvih sastanaka tiče, živi bili pa videli, bar je meni poznata procedura. :lol: Svima se ovde jako ide, pa posle ne dođu. Svi su drčni na rečima :roll: ... 8)

storm cloud:
@proka1

Što se loruma i ovakvih sastanaka tiče, živi bili pa videli. :lol: Svima se ovde jako ide, pa posle ne dođu. Svi su drčni na rečima :roll: ... 8)
Pa, ne bih baš rekao !!! Jesi li bila obaveštena da dolazi horda iz BGD - a, i šire, i to NA VREME ??? JESI !!! Jesi li se pojavila ??? NISI !!! A ja sam ih vodo od " Treme ", nautičkih klubova, itd., pa smo, svi džumle, i kod mene kući, završili !!!

krvolok:
storm cloud:
@proka1

Što se loruma i ovakvih sastanaka tiče, živi bili pa videli. :lol: Svima se ovde jako ide, pa posle ne dođu. Svi su drčni na rečima :roll: ... 8)
Pa, ne bih baš rekao !!! Jesi li bila obaveštena da dolazi horda iz BGD - a, i šire, i to NA VREME ??? JESI !!! Jesi li se pojavila ??? NISI !!! A ja sam ih vodo od " Treme ", nautičkih klubova, itd., pa smo, svi džumle, i kod mene kući, završili !!!

Ja se JESAM pojavila u Tremi, sa sve forumskim svedokom koji to može da potvrdi, :lol: ali vi ste već bili pobegli, ako ste se ikad i skupili tamo. :lol: A što se nerviraš, što me nisi video? :lol:

storm cloud:
krvolok:
storm cloud:
@proka1

Ja se JESAM pojavila u Tremi, sa sve forumskim svedokom koji to može da potvrdi, :lol: ali vi ste već bili pobegli, ako ste se ikad i skupili tamo. :lol: A što se nerviraš, što me nisi video? :lol:
U jako kulturnim i civilizovanim zemljama se i taj IZRAZ koristi !!! :lol:

Back