Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
storm cloud:Društvanjce, samo da vas pozdravim, par dana ćete štrandovati bez mene, ja palim na Palić! 8)
![]()
Ipak cu ja njoj pozeleti - hf. :wink:DOKONI UM:storm cloud:Društvanjce, samo da vas pozdravim, par dana ćete štrandovati bez mene, ja palim na Palić! 8)
![]()
"...putuj igumane, ne brini za manastir..."
storm cloud:Evo mene opet kod kuće! Šta sam ovih dana pametno propustila?![]()
storm cloud:Nisam išla tamo na odmor, već službeno![]()
Mmmm...spricer!proka1:sva sreca da su suncobrani veliki, pa nisam pokiso na strandu......malo je falilo da mi se u casi nadje spricer![]()
![]()
Neva:Mmmm...spricer!proka1:sva sreca da su suncobrani veliki, pa nisam pokiso na strandu......malo je falilo da mi se u casi nadje spricer![]()
![]()
Nego, Storm
![]()
Od ponedeljka pravimo otiske u pesku, obecavam!
Neva:Mmmm...spricer!proka1:sva sreca da su suncobrani veliki, pa nisam pokiso na strandu......malo je falilo da mi se u casi nadje spricer![]()
![]()
greota je dodavati vodu u vino, ja pijem cisto ali to vece oblacic je umesao svoje prste i zamalo mi je napravio spricer :wink:![]()
proka1:Neva:Mmmm...spricer!proka1:sva sreca da su suncobrani veliki, pa nisam pokiso na strandu......malo je falilo da mi se u casi nadje spricer![]()
![]()
greota je dodavati vodu u vino, ja pijem cisto ali to vece oblacic je umesao svoje prste i zamalo mi je napravio spricer :wink:![]()