Štrand

dasta, ko bi drugi zagadio dunav, nego ljudi :cry:

suprotna strana ili ti sremska strana dunava, par kilometara uzvodno je puno cistija. naime, pre beocina ima dosta sporova koji su napravljeni da bi se tok dunava na tim mestima "odbio" od obale, kako bi se sacuvao plovni put. uzgredna sretna posledica toga je da je na tim mestima dunav neverovatno cist!!! voda je apsolutno prozirna i pesak-sljunak je pun recnih skoljki i puzeva, sto je odlika ciste vode :D

eh kad bi mogli nasu plazu da malkice pomerimo uzvodno :wink: :idea:

pazite plan za sutra:

prvo na plazu na dorucak pa na livadu medju oblake :wink:

prvo etno fest na plazi a posle tandemjump na ceneju ili bar dodjite da vidite kako to izgleda :D

sutra je redovan letacki dan, znaci za sportiste koji skacu svoje redovne skokove. moze se doci gledati, druziti se i saznati malo vise o akciji koja je zakazana za 21 i 22, tj tandem skokovi :D

etno fest, ne znam kada pocinje, ali negde moram doruckovati, zar ne?

u svakom slucaju, prvo plaza pa livada ili obrnuto, sasvim je svejedno :idea:

pa ni na plazi vas nema :?:

da se niste razbezali zbog padobranstva :?: sutra pocinje zurka na ceneju u 09.00 pa ko voli neka izvoli ili ko ima petlju :wink:

cast lepim izuzecima koji su bili na plazi preko vikenda :wink:

Odoh da uživam u svojoj slobodi (GODIŠNJIIIII!!!!!), a ako je neko za Štrand popodne, neka se najavi.

36_17_9.gif

proka1:
ja sam popodne ziher, ponecu madjarice :?: :D
E, Proko, da si rek'o da ćeš poneti i onaj prokleti PADOBRAN ( po čemu te ljudi i u Dunavskoj prepoznaju, i okreću se za tobom ! ), ja bih sutra okupio ekipu veterana, proglasio DESANT NA DRVAR, podelio svima tvoju sliku, pa pravo na Čenej, na " doček " !!!

e moj krvolocni, da si bar malo krvolocan, crven i ostalo, ti bi se sve petama udarao po dupetu samo da sto pre stignes na cenej ili bi trcao za mnom po dunavskoj da te povedem za ruku :!:

a ovako mi licis samo na malog slepog misa koji kada je dosao krvav kuci svi su pomislili kako je bio pravi krvolok a on je u stvari naleteo na banderu pa je sva ona krv po njemu bila njegova :D

demantovati me mozes samo na livadi na ceneju, tako da se ova nasa prepiska ovde zavrsava :wink:

a u slucaju da se okurazis pa dodjes na livadu, moj si gost :D :D :D

svo drustvo sa stranda je pozvano na livadu kraj ceneja, ko skoci ima pice isto vece od mene na strandu :D

veceras smo sa engleskim instruktorima na strandu posle 20.00 casova. mozete cuti price kao i videti slike sa danasnjeg skakanja. ja sad odoh na livadu, vidimo se veceras................svi, svi, svi

ja se 2 godine nisam kupala na strandu...proslog leta nisam ni stigla, zato sto preko raspusta skoro uopste nisam bila u ns-u.

sad bi mi stvarno dobrodoslo malo suncanja i kupanja, smorih se u ovom stanu od ucenja za prijemni...:(

Back