Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
proka1:dasta, pa vodi vec jedared tu tvoju rodbinu odavde![]()
storm cloud:proka1:dasta, pa vodi vec jedared tu tvoju rodbinu odavde![]()
Obrati se onim baksuzima što su prognozirali tropski vrelo i sušno leto, najtoplije u istoriji.![]()
DOKONI UM:Neka neko javi kada se neko od "gazda" kafiće bude obesio o MOST (ne Bajatovićev TV MOST) već o ovaj novi-stari MOST SLOBODE, u znak protesta zbog kišnog leta.
nesons:DOKONI UM:Neka neko javi kada se neko od "gazda" kafiće bude obesio o MOST (ne Bajatovićev TV MOST) već o ovaj novi-stari MOST SLOBODE, u znak protesta zbog kišnog leta.
Mislim da ces ti to znati pre svih nas !
GoldenLady:nesons:DOKONI UM:Neka neko javi kada se neko od "gazda" kafiće bude obesio o MOST (ne Bajatovićev TV MOST) već o ovaj novi-stari MOST SLOBODE, u znak protesta zbog kišnog leta.
Mislim da ces ti to znati pre svih nas !
Ubedice gazdu da je to po zakonu![]()
proka1:najavili su za vikend sunce........idemo, svi, svi, svi na plazu
TANDEM PADOBRANSKI SKOKOVI EVRIBADI NA LIVADInesons:proka1:najavili su za vikend sunce........idemo, svi, svi, svi na plazu
Super sto nisi rekao livadu , ...letenje ,...![]()
![]()
mackica ns:Znam da nije tema... Malo nam je zamro ovaj Štrand :?
Krećem večeras na![]()
![]()
![]()
![]()
Na Lim, ne na Dunav :wink:
DOKONI UM:Neka neko javi kada se neko od "gazda" kafiće bude obesio o MOST (ne Bajatovićev TV MOST) već o ovaj novi-stari MOST SLOBODE, u znak protesta zbog kišnog leta.
mens:lepo je to.......ko voli........
a koja si ti?