Komandant bele tehnike
Ističe se
- Poruka
- 2.681

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Који ти је тај? Пумпар или контрапумпар?
Не правим проблем.Sa kim se od kolega političara najbolje slažete i možete li nam ispričati neku anegdotu?Iz koje je ovaj jame?

Kasniš cirka 80 godina.Ugljesa Mrdic iz Bosne.
Ovo treba zakonom zabraniti da likovi iz drugih drzava mogu da vrse javne funkcije u Srbiji.
Zar ne štrajkuju za isto i hrka i ovaj lik...meni su i jedno i drugo budalaštine...Kreeeeten...![]()
Брате, што ме трујеш дебилима? Дај неку добру рибу па нек је и снс.Не правим проблем.
Turila Kerkira neku iz sps. Nećemo sad o etici.nemaš toga u politici ni u kojoj opciji.
Razlika je u detaljima, koja je kad bolje ili lošije obučena ili ušminkana, inače su sve krševi u svakom smislu.

Turila Kerkira neku iz sps. Nećemo sad o etici.![]()

Elem, putovao sam sa ženom nekog glavonje iz vlasti. Pomagao joj da izađe iz glisera, nee loša za svoje godine+ održavana dobro.

Koliko sam video nema plastike ili je baš diskretna. A muštra muža, slučajno čuh razgovor. "Zovi tamo, nemoj da ti ponavljam" avion malo kružio po turskoj zbog vremena a tetka neće da čeka.Sa nešto evara i dobrim plastičarom svaki model ćeš doteraš da zaliči na nešto.
Al' kad ta plastika počne da se urušava...bolje da ne znaš![]()