Štrajk Ugljesa Mrdic!!!!

Који ти је тај? Пумпар или контрапумпар?
1762180459922.png

Iz koje je ovaj jame?
Sa kim se od kolega političara najbolje slažete i možete li nam ispričati neku anegdotu?

- Najviše se družim sa mojim vračarskim naprednjacima, sa kolegama iz Skupštine Srbije i iz centrale stranke. Kada sam se učlanjivao u SNS sedeo sam sa Aleksandrom Vučićem u njegovoj kancelariji. Rekao sam mu da mi treba jedna velika usluga. Da mi da pristupnicu, jer hoću da krenem sa njim u stvaranje i jačanje tada tek formirane Srpske napredne stranke. On me je pitao ko zna za ovu odluku. Ja sam rekao niko. On je rekao da mi verovatno znaju porodica i bliski prijatelji. Odgovorio sam mu negativno i istakao da to zna samo jedan čovek, a to si ti Aleksandre. Onda smo krenuli zajedno da obaveštavamo prijatelje. Vučić je javio Tomi Nikoliću i Aci Vulinu, a ja Miloradu Vučeliću i porodici. Tada je Vučelić bio direktor i glavni urednik nedeljnika "Pečat", a Vulin odgovorni urednik, a ja njihov pomoćnik. :worth: :worth: :rotf: :rotf: :rotf:

Sa nešto evara i dobrim plastičarom svaki model ćeš doteraš da zaliči na nešto.

Al' kad ta plastika počne da se urušava...bolje da ne znaš :p
Koliko sam video nema plastike ili je baš diskretna. A muštra muža, slučajno čuh razgovor. "Zovi tamo, nemoj da ti ponavljam" avion malo kružio po turskoj zbog vremena a tetka neće da čeka. 😃 Sve u svemu ok lik, ne leti zbog "moći".

Back