Ok, izvini nisam znao da se o tome radi.
1. Strah od voznje ( nisam siguran da ga imam, ali ne vozim iako imam vozacku i nikako mi se ne pocinje )
2. Strah od buducih dogadjaja, tj. imam neki neprijatan osecaj kad znam da treba nesto da bude... ne znam kako ovo dobro da objasnim, neki osecaj neprijatnosti, unutrasnjeg pritiska...
eto, pa ako nesto vidis...
Strah od voznje nije strah, polu strah je ili ne nam kako bih to nazvala, treba samo da se desi da odjednom "proradis" i da shvatis da si sposoban i siguran vozac i vise nece niko da te istera iz vozila;takodje ti i treba tvoje vozilo,pa kako vidim da ce strah da ti razbije vozilo crne ili sive a nikako teget,crveno vozilo,onda se potrudi i malo "vedzbaj"Tvoja 25-26 je nesto sto ce da te natera da krenes, samo onako bez mnogo razmisljanja a u 35-toj imas jako lepo i sigurno vozilo. Na kracim relacijama ti u principu nista ne fali mnogo jer imas strah da ces da skliznes sa puta da si trapav u koordinaciji ruku i nogu, drugi su ti koji te cine nesigurnim, ako dobro vidim kao da si polagao izmedju 20-22 godine..polako samo.Duge relacije i voznja po inostranstvu je za tebe vise problematicna ali i kad bi vozio bicikl i trcao po ulici kao ucesnik saobracaja, ne samo voznja. No, zaboravi na motore ili glisere ili rolere i saobracaj , tu ti je rizicnije da se skrljas i povredis, kako kazu...i to sve do 40-tih godina, pocevsi od tvoje 20-te
Drugo, nije strah nego otpor prema intuiciji koju posedujes i kako je kod svih koji imaju taj talenat irazen kroz skorpiju, uvek i uvek lakse osete neke lose stvari koje trebaju da se dese, njima ili bilo kima , i onda se vezu za to ili tresu glavom da to ode od njih, i tako prave jedan blok psiholoske i energetske sfere i muci ih to, bilo svesno ili podsvesno.Taj tvoj dar integrisaces u sebe do peroda 35 godine i vrlo lepo ces da funcionises sa njim, nece ti biti nelagodno i nece da te plasiMislim da ces tako i da sam sebi pomognes da neke probleme u saobracaju pregrmis u kasnijim godinama. Kako ti je 12 polje u devici i merkur u raku, ima malo doze strepnje i bezrazloznog straha jer se ovakve osobe brinu pa brinu i kad nemaju za sta one nadju razlog u spoljasnjem svetu, jace je to od njih...Kad nadjes licno, materijalno i emotivno ispunjenje, zaboravices vecinu strepnji jer sada imas manjak osecaja licne vrednosti i ispunjenja, pa ono, kad nemas mnogo obaveza, energije ti lutaju tamo ovamo, ne umes da se kanalises i trosis..
To je stanje tvoje i srecom, nema elemenata bolesti u klasicnom smislu da ti nesto fali..Ne bih zanemarila situaciju da se mozda nije u porodici oca ili zenskim osobama po ocu desilo da zenske osobe imaju naglasenije psiholoske krize ili drame,vezane za hormonalna i licna stanja, i da deo tvog podsvesnog straha ne bude i ono - da tebe ne snadje nesto tako..da ne cuci negde neki crv koji ceka aktivaciju..nema toga ali ako si zensko Trumane, tesko ti pada pad hormona u periodu posle porodjaja...u nekim godinama