- Poruka
- 50.270
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mogu ja.
A u sustini, mogu svi. Potrebno je malo vezbe.

Epistemofobija - Strah od znanja: Ironično gledano, ovo je verovatno najraširenija fobija na svetu. Znanje je loše, opasno i nepotrebno a, prema toj pretpostavci, ni samu ovu fobiju ne treba previše proučavati jer to samo pogoršava stvari. A za one koji su samo lenji, reč je o odličnom izgovoru za izostajanje iz škole i s predavanja, kao i za loše rezultate na ispitima.
Fobofobija - Strah od straha ili strah od razvijanja fobije: Iako zvuči kao loša šala, strah od straha, to jest, strah od razvijanja fobije stvarno postoji i mnogima zadaje glavobolje. Stručnjaci upozoravaju da je ova fobija prilično česta i, kao i sve ostale fobije, vrlo loše utiče na kvalitet života jer sa sobom povlači probleme poput preteranog znojenja, teskobe, lupanja srca, gubitka daha, pa čak i pravih napada panike.

Klaustofobija - strah od zatvorenog prostora

zivi sam primerak fobofobije...bojim se jer se bojim smrti...bojim se jer se bojim svoje vere u Boga a jos se vise bojim sto se bojim da ne verujem dovolljno jer da dovoljno verujem ne bih se bojala svega cega se bojim
) Akvafobija:to nije strah od vode i utapanja ( msm ne bas) to je iracionalan strah od vode.U cemu je razlika? Pa sasvim je normalno da se neko uplasi kad vidi zmiju od 5 metara u zooloskom vrtu, to ne znaci da ima fobiju of gmizavaca.E, sad ako bi neko video zmiju i poceo da histerise i kad ne bi mogao da se smiri pola sata, to je vec fobija.Ispravite me ako gresim.Valjda nisam smorio.
), други се појавио након једног догађаја у мом животу и од тада ме не напушта, на жалост

Tu se pronadjoh...Jao,kada se seti,da smo morali u cetvrtom srednje da idemo na toranj Gradske kuce,sa profesorkom..samo sto dusu ne ispustih..Jao,kako se plasim visine..
Da li postoji strah od invaliditeta i strah od toga da se dragim ljudima ne desi nesto lose i strah od kola koja voze blesavi vozaci? Ako postoje, kako se strucno zovu?