gost 114527
Veoma poznat
- Poruka
- 14.555
Sta vam je najveci strah u ljis-u? I da li ste mozda vec doziveli to od cega ste strahovali?
Da se ne vežem previše, jer ja onda teško puštam...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sta vam je najveci strah u ljis-u? I da li ste mozda vec doziveli to od cega ste strahovali?
nista,uzivam.a koji je tvoj strah?Sta vam je najveci strah u ljis-u? I da li ste mozda vec doziveli to od cega ste strahovali?

i da cu da se vezem za lose ljude, i bas uvjek sam to uspjevala Pogledajte prilog 310954
pa sta cu kad mi dobri nisu zanimljivi![]()

Da se ne vežem previše, jer ja onda teško puštam...

a mene je strah da ce zbog ovakvih postova prestati da pisu oni koji imaju sta da kazu

a mene je strah da ce zbog ovakvih postova prestati da pisu oni koji imaju sta da kazu![]()
Da neću prepoznati svoju dušu ili kada je prepoznam neću moći da je imam.
Mislim da bi više bolelo da je ne sretnem nego da je sretnem a ne budem sa njom.
Mislim i da mi se već ostvario taj strah, ovaj drugi.
Bojim se da ne podlegnem niskosti da pozelim da slazem sebe ili drugog, i bojim se od toga da mozda necu imati mogucnosti da se osvetim nekome ako vidim da me zavitlava.Sta vam je najveci strah u ljis-u? I da li ste mozda vec doziveli to od cega ste strahovali?
mene strah...
ehhh kad bih posedovao tu osobinu,,,
Katcha@
hehe...koji spetakl bi bio..a ja zamisljam da u tom trenutku prodjem pored ulaza![]()

Zaboravni i spetljani su oni kojima se vrte, izmedju ostalog, vise imena po glavi, pa se zaborave s kim radnju rade u datom trenutkumnogo se opterecujete tim imenima
ja sam tolko zaboravan i spetljan sa tim imenima meni moze ladno da se desi da kazem neko drugo ime
a to nema ama nikakve veze sa tom osobom i najmanje bi znacilo da mislim na nju.

heh........nemoj molim te..sta ako se ne obuzdam pa te ubacim u kola i odvezem u livadi pune cveca...zavrsimo ko adam i evaI ja tebe zamislajm kako tamo stojis kao spasilac sa cebetom u rukama da pokrijes moj blam![]()