Strah

Sta vam je najveci strah u ljis-u? I da li ste mozda vec doziveli to od cega ste strahovali?

uhh....
imala sam strasan strah od ostavljanja...a paradoks, nikad me nisu ostavljali....
a jopet, jaci od toga je strah od onog totalnog zaljubljivanja. imala sam to dva puta i neka fala nema vise. znam da je kretenski ali tako je

i plus.......Ono kad te strefi tuto kompleto, covek o totalu o kome si sanjala i to....... a ti ne smes, ne umes, ne zelis da pokazes emcije...a imas ih ali onako pod kocnicom....
pu jebbem ti prokletinju:dash:

Da neću prepoznati svoju dušu ili kada je prepoznam neću moći da je imam.
Mislim da bi više bolelo da je ne sretnem nego da je sretnem a ne budem sa njom.
Mislim i da mi se već ostvario taj strah, ovaj drugi.

i ja sam strahovala da nesto slicno ne postoji, a kad sam saznala da postoji e tek onda je postalo gadno
cigara.gif

Poslednja izmena:
mene strah...
ehhh kad bih posedovao tu osobinu,,,:roll:

Katcha@
hehe...koji spetakl bi bio..a ja zamisljam da u tom trenutku prodjem pored ulaza:zcepanje:

mnogo se opterecujete tim imenima
ja sam tolko zaboravan i spetljan sa tim imenima meni moze ladno da se desi da kazem neko drugo ime
a to nema ama nikakve veze sa tom osobom i najmanje bi znacilo da mislim na nju.

mnogo se opterecujete tim imenima
ja sam tolko zaboravan i spetljan sa tim imenima meni moze ladno da se desi da kazem neko drugo ime
a to nema ama nikakve veze sa tom osobom i najmanje bi znacilo da mislim na nju.
Zaboravni i spetljani su oni kojima se vrte, izmedju ostalog, vise imena po glavi, pa se zaborave s kim radnju rade u datom trenutku:)

Back