Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hahahahahaehhhh ,,,,![]()

Najveci strah mi je da jednog dana ne osvanem na YouTube-u zbog seksa na javnom mestu.![]()
ne brini hun 
Ne bi. Garantujem tiNlozim se na njihov Avatar kao bogomoljkini nick malo to je sve i onda zamisljam extra ribu s druge strane monitora
![]()
U RL ko zna da li bi se digo uopste na njihov pravi izged![]()

Ih... Nije to nista strasno![]()

Ne da me neko ne vidi nego da me neko ne snimi + postavi snimak na YouTube.paz sad seksas se na javnom a najveci strah ti je da te neko ne vidi, zenska logika![]()

Ne bi. Garantujem ti![]()
ne zelim da znam
ubila bi sve moje fantazije o tebi 
Ne da me neko ne vidi nego da me neko ne snimi + postavi snimak na YouTube.
Razumes razliku ili da ti crtam?![]()
paz sad seksas se na javnom a najveci strah ti je da te neko ne vidi, zenska logika![]()
Oni koji ne mogu da uzivaju u svom, neka trose vreme gledajuci tudj seks.Ne da me neko ne vidi nego da me neko ne snimi + postavi snimak na YouTube.
Razumes razliku ili da ti crtam?![]()
necu pokazati nikome samo da te gledam in Live 
Pa, meni to nije strasno. Cak poveca uzbudjenje kada neko naidje. A da li ce posle neko videti... Koga briga. Vazno da je bilo lepoOni koji ne mogu da uzivaju u svom, neka trose vreme gledajuci tudj seks.

ne zelim da znam
ubila bi sve moje fantazije o tebi
![]()

A jbm mu misa ne bi bilo bas zgodno da me neki vide al' boze moj, mozda je i to deo uzbudjenja, ko ce ga znati.razumeo sam i opet nema logike dal te vide ili snime gde je razlika osim d ace ovo mozda i tvoji da vide
Gde se kreces ?necu pokazati nikome samo da te gledam in Live
![]()
Pa, meni to nije strasno. Cak poveca uzbudjenje kada neko naidje. A da li ce posle neko videti... Koga briga. Vazno da je bilo lepoOni koji ne mogu da uzivaju u svom, neka trose vreme gledajuci tudj seks.

A jbm mu misa ne bi bilo bas zgodno da me neki vide al' boze moj, mozda je i to deo uzbudjenja, ko ce ga znati.
Ono 86. godiste je zapravo 68.![]()
ne zelim da znammmmmmmmm
i tacka ! 
A ne bi dobio zelju da se pridruzis?
Zadovoljio bi se samo gledanjem?

A ne bi dobio zelju da se pridruzis?
Zadovoljio bi se samo gledanjem?
nisla bi murija 
neka si mu rekla

Nije..ovo je bila "pokretacka prica" je si primetio kako smo ih navukli?nije tacno, ja imena ne pamtim, neznma ni kolegama, kad tebe nekog u zgradi da pozdravim meni ne padne ime na pamet u tom trenutku a moze mi se desi da kazem drugo, to mi je mana.
izgled anasledno moja prabama bas takva bila mene imenom sina zvala sina imenom unuka i tako u krug
a lepo sam reko da nema veze sa tom osobom a nisi izdrzala da mi ne natrpas bas to vrtenje.
- - - - - - - - - -
nije vam ovo ljis prica![]()

Pa dobro, mozes ga zadrzati za neku drugu prilikuehhhh ,,,,![]()
..jel takoPa dobro, mozes ga zadrzati za neku drugu priliku..