Crazy-Wolf
Ističe se
- Poruka
- 2.397
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koje bre drugo!?![]()
Liči, ali nije...
Blizu... Bebe nisu toliko vezane za matrix, pa nema ni toliko straha...
Hah,ja terao neke drugove da idemo na groblje u te kasne sate,se zezamo malo.......a oni se svi uprpali,niko nesme,pi*ke jedne....
meni bi to bilo bas ful...cimanje na svaki zvuk i tako to.![]()
sta vi mislite o tome??Covek se insinktivno plasi mraka. Zato shto u mraku ne moze da reaguje brzo na potencijalnu opasnost (tj tokom evolucije na nocne grabljivce), jer je ne vidi dobro kao sto ona vidi njega.

Joj, ja sam imao strasne tripove kao klinac(doduse, i dan-danas ih imam, ali u manjoj meri).Doduse, kao sto se da videti iz prethodne recenice, vecinu tih strahova sam prevazisao.Samo, kad god se nadjem u mraku, imam osecaj kao da me neko uhodi uz tame.For real.
Sad skoro, bas sam se iscimao.Ja sam, ugasena svetla u stanu, i krenem ja da upalim svetlo u kujnu, kad pregore sijalica uz neki cudan zvuk.E, ala sam se iscimao.![]()
Ja obozavam da se nalazim u nekoj mracnoj prostoriji,neko se osecam kao da sam u nekom prostoru gde nema granica i mogu da radim sta hocu![]()
![]()
I LOVE DARKNESS

nema potrebe bojati se mraka,
već onoga koji živi u mraku![]()

Aha....nema granica....
udji u svoju sobu,ugasi svetlo,zatvori vrata i udari jedan sprint sto brze mozes....da testiramo teoriju!
![]()
Ja obozavam da se nalazim u nekoj mracnoj prostoriji,neko se osecam kao da sam u nekom prostoru gde nema granica i mogu da radim sta hocu![]()
![]()
I LOVE DARKNESS

Mene nije strah samog mraka..Vec onoga sto je u njemu..
![]()
A obično ono što mislimo da je u mraku,ustvari je samo u glavi.Jer kada u mraku ne vidimo ništa,mi ćemo izmisliti nešto,i upravo to od čega nam je strah.Mene nije strah samog mraka..Vec onoga sto je u njemu..
![]()
A obično ono što mislimo da je u mraku,ustvari je samo u glavi.Jer kada u mraku ne vidimo ništa,mi ćemo izmisliti nešto,i upravo to od čega nam je strah.
A obično ono što mislimo da je u mraku,ustvari je samo u glavi.Jer kada u mraku ne vidimo ništa,mi ćemo izmisliti nešto,i upravo to od čega nam je strah.
Slazem se....ali se ponekad u mraku stvarno krije nesto.![]()
I te kako se krije kao na pr. buba sarbe,maukovi i ostali insekti xD
Pa normalno da u mraku ima uvek nechega![]()
xDMislio sam na nesto straaaaasnijeeeeee...xD
Ma opusti se nece niko u mraku da te dira ako ti njega ne diras...bar u vecini slucajeva
buhahahahaaaaa