Strah od Mraka!

i ja imam neki strah od mraka...nzm zasto..ali msm da bih umro od infarkta kada bi se nasao u potpuno zamracenoj sobi bez prozora i to potpuno zakljucan..ako npr u filmu CUBE (kocka)...nzm da li je neko gledao taj film ali je jeziv i svakako ga preporucujem....a moja teorija, sto se tice mraka jeste da mi nzm sta se sve nalazi tamo, u tom mraku tako da nas svaki sum, najmanji sapat tera na sumnju da nesto tamo ipak postoji...a i ja se takodje ne plasim kada sem u drustvu, jer ipak, nije da se osecam bezbednije...ali nzm, mozda je teorija " ZAJEDNO SMO JACI" xXD......:think: sta vi mislite o tome??

Joj, ja sam imao strasne tripove kao klinac(doduse, i dan-danas ih imam, ali u manjoj meri).Doduse, kao sto se da videti iz prethodne recenice, vecinu tih strahova sam prevazisao.Samo, kad god se nadjem u mraku, imam osecaj kao da me neko uhodi uz tame.For real.:lol:
Sad skoro, bas sam se iscimao.Ja sam, ugasena svetla u stanu, i krenem ja da upalim svetlo u kujnu, kad pregore sijalica uz neki cudan zvuk.E, ala sam se iscimao.:lol:

Joj, ja sam imao strasne tripove kao klinac(doduse, i dan-danas ih imam, ali u manjoj meri).Doduse, kao sto se da videti iz prethodne recenice, vecinu tih strahova sam prevazisao.Samo, kad god se nadjem u mraku, imam osecaj kao da me neko uhodi uz tame.For real.:lol:
Sad skoro, bas sam se iscimao.Ja sam, ugasena svetla u stanu, i krenem ja da upalim svetlo u kujnu, kad pregore sijalica uz neki cudan zvuk.E, ala sam se iscimao.:lol:

Ja obozavam da se nalazim u nekoj mracnoj prostoriji,neko se osecam kao da sam u nekom prostoru gde nema granica i mogu da radim sta hocu :D :D :D
I LOVE DARKNESS

Back