Strah od Mraka!

Bogami, moram da priznam da kad sam u nekoj mracnoj prostoriji osecam nelagodnost. Kao da ce svakog trenutka nesto da se pojavi i da iskezi svoje ogromne zube u mene. Prosto vidim tu scenu u glavi. Mozda zato sto puno gledam horor filmove? Kroz mrak prolazim sa hitnjom.

Kuci i na mestima koje poznajem ne plasim se mraka.
Ali npr u sumi gde znam da ima vukova, medveda, zmija tamo bih se plasio jer moje culo ne moze da ih oseti, ali oni mene da... Ne bih znao gde su i kad ce me nesto uhvatiti, Znaci kod mene je strah u mraku vise strah od onoga sto bi moglo da me nadje ako ne pazim bolje.
Tako da da, u mraku vas hvata strah od nepoznatog.

Ja volim mrak.Pogotovo u letnjim periodima volim da se šetam u mraku.Mir,tišina,milina.
Najviše volim da iz mraka gledam ljude na svetlu.Ja ih vidim,a oni me ne vidu.Kao da sam nevidljiv.

Secam se kao klinac sam se zesce gusio u mraku,imao sam taj neki trip,i onda otrcim do Prekidaca i upalim svetlo. Medjutim sada je doslo vreme za zene ... a zene i svetlo nikako ne idu zajedno :mrgreen: , sta reci osim da nam nije tog mraka danas kina nebih imala 600000000000000800808080808 coveka i mi nebih kupovali toliko jeftino robu od kineza :hahaha:

Sto se tice straha od mraka ona je stara koliko i ljudi.Nekada kad padne mrak covek koji ne moze da vidi u potpunom mraku a nije bilo svetla nije znao sta ga ceka u mraku.MOgla je to biti otrovna zmija ili sabljozubi tigar.A mogao je i biti mis koji pravi mnogo vecu buku od svoje velicine.
Pa je covek razvio sistem koji nezahteva bas veliku evoluciju sistem glasi>,,Idem da spavam sa prvim mrakom,budim se cim svane``.:)

npr........groblje u ponoc? :) :twisted:

Ja sam se vozala na rolerima par puta nocu, na groblju. Nisam ja kriva sto volim mrak, a na groblju je lep put i onda moram tamo da se vozam :p
Inace, uglavnom se ne bojim mraka i cesto idem sama kuci (uvece tj. oko 2-3-4) iz grada (posto zivim na selu -.-), stavim slusalice i tako razmisljam o raznim glupostima, pevam u sebi itd. Nemam vremena kad da se bojim onog sto bi moglo da me saceka iza nekog drveta/coska, to mi ni ne padne na pamet. Mada jednom mi se desilo da sam pricala sa drugaricom o ubistvima, otmicama itd. i vracala sam se kuci i nije mi bilo bas prijatno bez obzira sto taj put dobro poznajem. Tako da ne plasim se mraka, vise me plasi da mi neko ne napadne sa ledja (mislim da ljude, a ne vestice, vampire itd.).
Mada volela bih da vidim nekad vesticu, da popricam sa njom :D

Ja sam se vozala na rolerima par puta nocu, na groblju. Nisam ja kriva sto volim mrak, a na groblju je lep put i onda moram tamo da se vozam :p
Inace, uglavnom se ne bojim mraka i cesto idem sama kuci (uvece tj. oko 2-3-4) iz grada (posto zivim na selu -.-), stavim slusalice i tako razmisljam o raznim glupostima, pevam u sebi itd. Nemam vremena kad da se bojim onog sto bi moglo da me saceka iza nekog drveta/coska, to mi ni ne padne na pamet. Mada jednom mi se desilo da sam pricala sa drugaricom o ubistvima, otmicama itd. i vracala sam se kuci i nije mi bilo bas prijatno bez obzira sto taj put dobro poznajem. Tako da ne plasim se mraka, vise me plasi da mi neko ne napadne sa ledja (mislim da ljude, a ne vestice, vampire itd.).
Mada volela bih da vidim nekad vesticu, da popricam sa njom :D

Eeee o tome pricam.... ako covek misli da nema niceg u mraku,ajkule,drakule,itd i zamara mozak nekim drugim stvarima,bice ok i nece da se plasi.....a ako celo vreme misli u koju ce rupu da upadne,na kog ce manijaka da naleti...tad pocinje da bude zanimljivo. :twisted: :lol: ;)

ali groblje je groblje! :D xDDD
...tesko je koncentrisati se pored toliko nadgrobnih spomenika... :eek::mrgreen::hahaha:

Ja se odmalena plasim mraka nzm sto ali nikad nisam mogla da zaspim rano a svi vec spavaju jer ujutru idu na posao i onda se osecam ko da sam sama nekad mi se cinilo da je neko u kuci i da hoda samo cujem korake to je nekad bilo shvatila sam da mi je to samo u glavi ali neosecam se ni sigurno kad sa drustvom setam po mraku,navikla sam uvek da idem iza svih da se nebih izgubila( bilo je slucajeva da zalutam negde xD) i onda tako stalno idem iza njih i okrecem se povremeno da vidim ima li koga iza mene i uvek nosim lampu sa sobom bilo gde da idem :lol: Secam se da smo svi jednom izmislili da ima nekoga u jednoj prikolici koja je blizu moje zgrade i niko nije smeo da ode da pogleda tu prikolicu i posalju mene posto sam imala lampu i ja polako idem gledam imali sta posto sam trebala da obidjem celu prikolicu idem ja i idem i ovi se dogovore da me uplase i ode jedan sa druge strane i ja kad sam ga videla pocela da vristim,bacila sam onu lampu a ovi crkavaju od smeha zato odsad pazim i kad idem niz stepenice jer su me jednom uplasili dok sam silazila samo su iskocili :zcepanje: a imam tako smesne reakcije kad me neko uplasi pocnem da skacem ko majmunche :rotf:

xDD Zla deca strasno,salim se brej stvarno su dobri drugovi...ali mnogo sam plasljiva,zato nikad nesmem da gledam horore ma ni po danu :PP Ej druskane nisam ja bas toliko mala;) znam ja da nepostoje babaroge nemoj ti da se brines :lol:

xDD nepostoje,nepostoje odmah ti ja kazem ako nisi znao ranije ;)
Ne smem ja ti stvarno kazem a ti tako :P ne stvarno nezezam se u zivotu nisam pogledala horor film,a kad sam htela odjurila sam u sobu posle 2 min. hahahaha Ja ti vise volim komedije kako kazu smeh je najbolji lek jos negde procitah da se prilikom smeha u mozgu luce supstance slicne heroinu i morfijumu to znaci da sam ja svakodnevno na nekim drogama xDDD :zcepanje:

xDD nepostoje,nepostoje odmah ti ja kazem ako nisi znao ranije ;)
Ne smem ja ti stvarno kazem a ti tako :P ne stvarno nezezam se u zivotu nisam pogledala horor film,a kad sam htela odjurila sam u sobu posle 2 min. hahahaha Ja ti vise volim komedije kako kazu smeh je najbolji lek jos negde procitah da se prilikom smeha u mozgu luce supstance slicne heroinu i morfijumu to znaci da sam ja svakodnevno na nekim drogama xDDD :zcepanje:

Ja sam sam kuci sad mrkli mrak mi u sobu osim svetlo od monitora...i tad najvise volim,kad sam sam :)
U MRAKU buhahahaaa

Back