Sentinel wolf
Ističe se
- Poruka
- 2.592
Докле и већина овог света, која се води једино тим стварима... 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Вођена страхом и жељама... интересантно...
Баш ме занима докле ћеш стићи...![]()
Dosta sam postigla tako..buduci lekar..Treba li mi vishe?:-D
Pih samo lekar, pa gde je tu draž.
Zar je uspeh provesti život lečeći druge i tako rizikovati svoje zdravlje, a da ne spominjem prekovremene sate na poslu i bednu platu.
Kako jadno s tvoje strane..sigurno nemash zdravstvene probleme kad to govorish tako nepromishljeno..ZDRAVLJE je jedna od najvazhnijih stvari u zhivotu...Ja volim ljude i volim da im pomazhem...Mnogo je onih koji se plashe sopstvenog izgleda,i iz straha da nece privuci partnera,ili da nisu dovoljno lepi odlaze kod hirurga...Eto plastichne operacije.Dosta je ljudi
,koji su invalidi i iz strha da nece prohodati,kao i zhelje da se krecu trazhe pomoc terapeuta...Zar se od ova dva primera koje sam navela mozhe zaraziti?
Mnoge stvari u životu uradimo ili ne zbog straha.Zašto se plašimo?Da li je strah urođen ili stečen?
Naučno je dokazano da se rađamo sa dva straha,a to su: strah od pada i strah od buke.
Kako odrastamo ta dva straha nestaju ,ali se javlja mnogo drugih,stečenih strahova.
Ako smo uspeli da pobedimo ta dva urođena straha,zašto ne bi smo mogli i one koji su stečeni?
Šta vi mislite o tome i kakva su vaša iskustva?
Ovde je krenula neka ozbiljna svadjica, usporite malo. Onda ljudi, kako prevazici strah? Meni je neurolog rekao da patim od agorafobije (strah od otvorenog prostora) posto mi se svaki put vrti u glavi kada izadjem, ali meni je to totalna glupost, ja doduse vise volim da sam napolju nego zatvorena unutra. Govorila sam sebi da je to cist idiotizam, ali i dalje imam vrtoglavice. Kako to da prevazidjem (glupi strah)?
Ovde je krenula neka ozbiljna svadjica, usporite malo. Onda ljudi, kako prevazici strah? Meni je neurolog rekao da patim od agorafobije (strah od otvorenog prostora) posto mi se svaki put vrti u glavi kada izadjem, ali meni je to totalna glupost, ja doduse vise volim da sam napolju nego zatvorena unutra. Govorila sam sebi da je to cist idiotizam, ali i dalje imam vrtoglavice. Kako to da prevazidjem (glupi strah)?
Ostavimo šta je bilo,strahovi se prevazilaze i znanjem.Prošlost ne postoji,zašto?Zato što ne možemo da utičemo na nju,ali na budućnost možemo.
Da li se neko,nekad zapitao sta bi bilo kada strah ne bi postojao...?![]()
Pa iz mog iskustva, ja bih se popela, do trećeg stepenika spiralnog, pa bih se strmeknula nadole, al pošto ne bi bilo visoko, samo bih uganula nogu, ili bih perući prozore na spratu mirno sela na sims, pa kad bih se otuda strmeknula, eeeee, tada bi moj matori možda postao i udovac, a ko zna, možda bi ga to i usrećilo
![]()
Kraljice, hvala na razumevanju, moj doca ima neku drugu teoriju, kao ako bih jednom zaista pala, pošto do sada još nisam, tada bih se verovatno oslobodila straha, pa ti vidi![]()