Strah-da li je ok

Doktorat se ne placa a ti ako zelis da ga steknes u mojoj bransi moratjes debelo stolicu da ugrejes jer se ovde greske ne prastaju platjauju se zivotom a ne mozes da fulas kad operises.

Sta li ti lupetas? Ko placa greske? Doktori? Pa vi da ste normalni sami bi se poubijali zadnjih 5 godina.

- - - - - - - - - -

Mozes da platis i da dobijes doktorat na megatrendu i slicnim budalastinama ali da budes hirurg tesko jer u ovom poslu ne prolazi falsifikat dakle niko ne moze da te pokrije

Izvini, iznervirao si me za te greske. Treba prijatelju da se odreknete diploma. Koliko ljudi je oko vas poumiralo zbog greske nekog od lekara? Malo se seti pa prestani da se penjes na nebesa.
Verujem ti da ti nisi jos nikoga ubio, ali ima vremena.

Drustvo vi se zezate, a meni se rana iskomplikovala, dobio sam jacu terapiju i primam inekcije ujutru i uvece. Svaki dan mi je sve teze jer je ovo sad neki mix koji je stvarno jako neprijatan, boli, pece, koci mi se noga i cela strana trne. Sinoc sam jedva dovezao kola do kuce.

Drustvo vi se zezate, a meni se rana iskomplikovala, dobio sam jacu terapiju i primam inekcije ujutru i uvece. Svaki dan mi je sve teze jer je ovo sad neki mix koji je stvarno jako neprijatan, boli, pece, koci mi se noga i cela strana trne. Sinoc sam jedva dovezao kola do kuce.

Mi drugo i ne radimo ovde.

Mislim da ne bi trebalo da vozis, bolje je da nadjes nekoga da te vozi dok si na terapiji. Bice bolje i za tebe i za druge.
Ako mislis da nesto nije kako treba, javi se doktoru.

Inekcije primam jer sam vadio zub, zubar mi nije izvadio ceo koren, pa mi se deo koji je ostao upalio i infucirao. Vozio sam normalno do juce, ali sinoc nisam imao osecaj za gas i kocnicu uopste. Kakav je ovo mix penicilin geramicin kad ovoliko boli?

Moram da podelim sa vama situaciju od jutros koja me je neprijatno iznenadila. Razboleo sam se i primam inekcije, a iznenadila me je moja reakcija. Osetio sam uzasan strah dok je sestra muckala i spremala lek, sav sam se tresao. Naravno da mi je bilo glupo da joj kazem da mi nije sve jedno. Nisam neka cica mica, a imam dosta godina da se ne ponasam kao razmazeno dete. Nalazio sam se u mnogo stvarno opasnih situacija, ali ovaj osecaj nikad nisam osetio. Glupo mi je da ovo podelim sa bilo kim poznatim pa vas molim da mi kazete da li je neko bio u slicnoj situaciji.
Ja se sav userrem.

Moram da podelim sa vama situaciju od jutros koja me je neprijatno iznenadila. Razboleo sam se i primam inekcije, a iznenadila me je moja reakcija. Osetio sam uzasan strah dok je sestra muckala i spremala lek, sav sam se tresao. Naravno da mi je bilo glupo da joj kazem da mi nije sve jedno. Nisam neka cica mica, a imam dosta godina da se ne ponasam kao razmazeno dete. Nalazio sam se u mnogo stvarno opasnih situacija, ali ovaj osecaj nikad nisam osetio. Glupo mi je da ovo podelim sa bilo kim poznatim pa vas molim da mi kazete da li je neko bio u slicnoj situaciji.
@ tema
Naravno, kod svake normalne osobe je prirodno da postoji strah.

Poslednja izmena:
Msm da to nije retka pojava. Sećam se jednom kada smo davali krv, moj kolega kao od brda odvaljen bio je na onom ležaju pored mog ležaja (ili kako se to rasklopivo čudo već zove)...Onesvestio se mukica :sad2:
Nema to veze sa polom, godinama, zrelošću...

Msm da to nije retka pojava. Sećam se jedn8om kada smo davali krv, moj kolega kao od brda odvaljen bio je na onom ležaju pored mog ležaja (ili kako se to rasklopivo čudo već zove)...Onesvestio se mukica :sad2:
Nema to veze sa polom, godinama, zrelošću...

Ja krv nekako i dam, ali mrzim doktore i bolnice i sve to i ne mogu podnesem da me neko me dodiruje od njih ni rukama a kamoli nozevima ili iglama. Mrzim. Nije to strah nego ih mrzim, jedva podnesem. Par puta uz zivotu sam bio kod njih sto bas morao i kazem im namrsteno ljudi ja nisam tolerantan na bol i da neko tudj nesto radi sa mojim telom, mogu postanem agresivan, znaci pazljivo i bezbolno molim :)

Nemam gotovo nikakve strahove tog tipa , dakle u procentima 85% uopste nemam strah ...pomerena mi je ta granica poprilicno...Ali to je do karaktera i poprilicno do iskustva (napr.ako te tuku po glavi godinu dana vrv te drugu godinu nece toliko biti strah , sazivis se sa bolom). Cesto cujem da "nisam normalan" sta sve smem i sta mogu da izdrzim.

Strah?

Ne brini se,to je samo predinfraktno stanje !

Back