stra'...

Ima takvih, ima....
Ali jasno je sta je tu po sredi. Kompleksi, naravno.
Znam jednog koji je otkacio samotakvu ribu (u svemu, ne samo izgledom) i zamenio je za neku lujku.
Ocigledno se zbog svojih frustracija osecao kao g*o pored nje, iako ga je ona volila takvog kakav je.
(Pa onda neko kaze, kako zene vole samo bogate lepotane...ph!)

Ima takvih, ima....
Znam jednog koji je otkacio samotakvu ribu (u svemu, ne samo izgledom) i zamenio je za neku lujku.
Ocigledno se zbog svojih frustracija osecao kao g*o pored nje, iako ga je ona volila takvog kakav je.
pa ja misim da 90% veza između takvih ljudi završavaju tužno zbog toga upravo...

Ja imam taj stra' prvenstveno jer nemam samopouzdanja i imam predrasude da tim devojkama treba neki pravi, samostalni muskarac, koji zna da se nosi sa problemima a ne decko ko ne zna nos da obrise.
Davno su mi rekli da lepi ljudi sve dobijaju svojih izgledom, a ja bas strahujem zbog toga, sto je ona recimo lepa, a ja retard, da ce lako naci nekog boljeg. Ima tu i nesigurnosti, ali mislim da je matematika relativno jasna.

Opet, zavisi sta i atraktivna devojka, ako je neka koja je samo lepa, bez dizanja u nebesa, skroz normlana i opustena devojka, onda bi to i funkcionisalo, ali ako je neka samoprozvana mackica, tigrica, napucano i nafurano samo (jeste, predrasuda) bezim od takvih glavom bez obzira, jer nisam njihov kalibar.
Mada, cesto se desi da muskarci pomesaju samo atraktive devojke sa tim nafuranim i sl, pa onda se i boje ovih.

Ja znam da se mene plase
I kazu mi otvoreno
svi mi to stalno govore, prijatelji i poznanici
i ne svidja mi se to
nisam tip devojke koja prilazi muskarcu
i onda vidim nekoga ko mi se svidja i znam da mi nece prici...
i tako ponekad uspem nekoga da savatam
primetila sam da kad glumim da sam malo popila, i kao sam pripita, lakse mi prilaze i to radim u poslednje vreme lol

Ima takvih, ima....

Ја још нисам срео неког ко се осећао као го*но поред некога а да није наведен на то или шта већ... Дакле кад неки нађе неку само такву шта год то значило импоноваће му свакако, неће се осећати лоше осим ако она то не уради својим понашањем.. Не видим како би се то неки осећао као го*но ако нема разлога?

Velika je razlika u tome kako te vide drugi i kako ti vidis sebe.
Ja, recimo, ostavljam bombastican utisak na ljude, bez ikakve promisljene namere i taj prvobitni utisak neme veze sa realnoscu.
S obzirom da su ljudi povrsni i uglavnom isfrustrirani...ustuknu.
Onda se ja samo dobro zezam :)

Back