stra me da se vakcionisem

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Ganfajter

Stara legenda
Poruka
85.302
postovati clanovi razmisljaosam u zadnje vremenu da se vakcionisem protiv virusa kovida koji je zavlado svetom i oce da pomori sve narode sveta na sve cetri strane sveta
ali
ne znam sta je istina zato sto mnogo raznih u ljudima misljenja ima
i jedni kazu ovako drugi kazo onako treci ne kaze nista i nemaju stav o vakcionisanju
iskreno cu da reknem da od srca me stra da ako je istina da vakcina nije dobra da je primam jer sam cuo da neki se razboleli odma kad se vakcionisase
i to tesko da su na postelju pali
i sad me stra vamo stra namo ne znam sta da radim

da li vi clanovi i clanice smatrate misljenje da se treba vakcionisati ili ne

Vakcina kao i svaki lek moze izazvati odredjene pojave ili nuspojave... Zavisno od individue... To prati svaki lek pa i vakcinu, to je normalno... Pandemija je i vakcinisace se milijarde ljudi... Zamisli sad da das svim tim ljudima neki lek recimo... Da li bi bilo ljudi sa reakcijama? Pa naravno, u velikom broju... Kod vakcine ce biti manje, ali s obzirom da su u pitalju hiljade miliona ljudi, naravno da ce ih biti...
Plasi se ti druze da te ne zakaci korona, jer posledice njenog prelezavanja su daleko rizicnije od posledica vakcine koja posledice i nema.... Te ti je mnogooo veci rizik da cekas da te zakaci, ako mene pitas...

Vakcina kao i svaki lek moze izazvati odredjene pojave ili nuspojave... Zavisno od individue... To prati svaki lek pa i vakcinu, to je normalno... Pandemija je i vakcinisace se milijarde ljudi... Zamisli sad da das svim tim ljudima neki lek recimo... Da li bi bilo ljudi sa reakcijama? Pa naravno, u velikom broju... Kod vakcine ce biti manje, ali s obzirom da su u pitalju hiljade miliona ljudi, naravno da ce ih biti...
Plasi se ti druze da te ne zakaci korona, jer posledice njenog prelezavanja su daleko rizicnije od posledica vakcine koja posledice i nema.... Te ti je mnogooo veci rizik da cekas da te zakaci, ako mene pitas...
pa znadem al vidi vako
ja sam vako prost covek iz naroda i ne znam se bas u medacinu i nauke
al znam kad prave lepka za parket mora da prodje makar neka godina da se vidi kako drzi kaki je na vlagu na susenje drveta na grejanje i tako dalje
isto kad kupis za traktor gume pa ne znas ti odma koja marka kaka nego se to valjda proba prvo da se vidi kako bi nace dali garanciju da ne probu
isto je za televizora kad kupis is ve ostalo se ispitiva po godinu dve pet
a ovo saklepase za vakcionisanje za po leta gospodnjega
pa jos niki nece da privati odgovornost ako se narodu nesto zbivne zlo

Jurisicu, naravno. Takodje sam covek sa sela, sa Kalafata. Mene su moji ucili ako te neko napadne, ti u garažu po motornu testeru i probaj svog napadaca uplasiti, ako se napadac ne uplasi i dalje ide prema nama onda ona najgora opcija koja je nuzno zlo, ali pomaze. Kovid je malo modifikovan neprijatelj sa mnogo updejtova, superiorni je od seljaka zbog toga sto ga ne vidimo. Ali seljak svako vece se pomoli Isusu Hristu za svoje zdravlje. I posle Isus ulazi u sukobe sa nasim neprijatelji zbog naseg interesa...

pa znadem al vidi vako
ja sam vako prost covek iz naroda i ne znam se bas u medacinu i nauke
al znam kad prave lepka za parket mora da prodje makar neka godina da se vidi kako drzi kaki je na vlagu na susenje drveta na grejanje i tako dalje
isto kad kupis za traktor gume pa ne znas ti odma koja marka kaka nego se to valjda proba prvo da se vidi kako bi nace dali garanciju da ne probu
isto je za televizora kad kupis is ve ostalo se ispitiva po godinu dve pet
a ovo saklepase za vakcionisanje za po leta gospodnjega
pa jos niki nece da privati odgovornost ako se narodu nesto zbivne zlo
Izumese beton pa ne izgradise jednu zgradu koja ce stajati stotinak godina da u nju gledamo i da nam dokaze da nam nece na glavu pasti, vec uzesmo da gradimo i zivimo....
Nije vakcina izmisljena za dana... Ona je nesto sto postoji, ona ima platformu na kojoj nastaje kao i ranije vakcine, njoj prethodi ogromno znanje i predznanje, ogromnog broja strucnjaka koji joj zivote posvecuju... Koji su radili i na drugim vakcinama kao i na ovoj.... Ona je prosla svoje zakonske faze i njeno stvaranje je trajalo duze od godinu dana... Njena ucinkovitost mozda nece biti stopostotna, ali je ona jedini lek protiv virusa....

Gospodine Kiriku, sta kazete za dnevni unos hrane: kilogram slanine, dva kilograma belog i crnog luka, litar rakije od duda, dvadeset klasika borovog meda, deset litara izvorske vode (bogata b12 vitaminom), tri telece glave...? Moze me to spasiti?

Gospodine Kiriku, sta kazete za dnevni unos hrane: kilogram slanine, dva kilograma belog i crnog luka, litar rakije od duda, dvadeset klasika borovog meda, deset litara izvorske vode (bogata b12 vitaminom), tri telece glave...? Moze me to spasiti?
Moze biti, ali ja ne znam sa sigurnoscu, no ima jedan strucnjak za sve boljke... Kazu da je rodom iz Mladenovca....Tarot Milan njega zovu.... Uputi se knjemu... Odnesi mu svakojakih darova... I upitaj za savet... Taj negresi...

Izumese beton pa ne izgradise jednu zgradu koja ce stajati stotinak godina da u nju gledamo i da nam dokaze da nam nece na glavu pasti, vec uzesmo da gradimo i zivimo....
Nije vakcina izmisljena za dana... Ona je nesto sto postoji, ona ima platformu na kojoj nastaje kao i ranije vakcine, njoj prethodi ogromno znanje i predznanje, ogromnog broja strucnjaka koji joj zivote posvecuju... Koji su radili i na drugim vakcinama kao i na ovoj.... Ona je prosla svoje zakonske faze i njeno stvaranje je trajalo duze od godinu dana... Njena ucinkovitost mozda nece biti stopostotna, ali je ona jedini lek protiv virusa....
pa necu ja da se betoniram nego da se vakcionisem

Jeste, Bil Gejts je ovog puta taj veliki srucnjak,koji nema veze sa medicinom.a potkupio vlasti celog sveta da vakcinisu narod,a vakcina nije prosla nikakva istrazivanja i prvi covek koji je prima.

Моје искуство.
Ја сам се вакцинисала пре неких месец дана. Моји родитељи и неки од мојих пријатеља и познаника. Нико није пао у кревет (што не искључује могућност да неко зна и за такве случајеве).
Једна другарица је имала температуру после руске вакцине и трајала јој је један дан.
А о тим који су се заразили и мимо вакцине, колика је била гужва на сајму када је кренула вакцинација? Људи су стајали као сардине једни до других, можда се неко у том реду и заразио.
Мада и сврха вакцине јесте да припреми свој организам да се лакше избори са болешћу ако до ње дође.

Jurisicu sturme...samo treba da izaberes kome da verujes...lekarima koji lece i spasavaju ljude ili lekarima koji ubijaju ljude i jedni i drugi nesto kao pricaju, ali je izbor na tebi.
Po meni lekar antivakser je sam sebi protivrecnost, mada i nije jer je poznato da ti ljudi i nisu lekari, vec nosioci diplome i da ih ima na svim nivoima u zdravstvu.

Ево прати мене, вакцинисала се.. Е сад дал сам била здрава, верујем да јесам а и сад се тако осећам.
Разумем сумњу око вакцина и релативно кратког периода за који су направљене, али..
Ако узмете у обзир да се вакцине против грипа јако дуго користе логично је да је на основу њих и ова направљена.

Логично је и да се прима као и вакцина против сезонског грипа једним годишње.
Уосталом, лекар превија а Бог лечи.

А ви како оћете.

postovati clanovi razmisljaosam u zadnje vremenu da se vakcionisem protiv virusa kovida koji je zavlado svetom i oce da pomori sve narode sveta na sve cetri strane sveta
ali
ne znam sta je istina zato sto mnogo raznih u ljudima misljenja ima
i jedni kazu ovako drugi kazo onako treci ne kaze nista i nemaju stav o vakcionisanju
iskreno cu da reknem da od srca me stra da ako je istina da vakcina nije dobra da je primam jer sam cuo da neki se razboleli odma kad se vakcionisase
i to tesko da su na postelju pali
i sad me stra vamo stra namo ne znam sta da radim

da li vi clanovi i clanice smatrate misljenje da se treba vakcionisati ili ne
ako si zdrav ako nemas neku hronicnu bolest ili trenutno prehladu,( sto treba da proveris i konsultujes se sa svojim lekarom) treba da se vakcinišeš jer je vakcina jedini nacin da se spreci teži oblik kovida,više od 20 miliona ljudi u Velikoj Britaniji primilo je prvu dozu vakcine što je više od trećine odraslog stanovništva ,u Izraelu su skoro celo stanovnistvo vakcinisali i sveli broj zaraženih na 200, sve su ovo podaci koji govore u prilog vakcinisanju

Ево прати мене, вакцинисала се.. Е сад дал сам била здрава, верујем да јесам а и сад се тако осећам.
Разумем сумњу око вакцина и релативно кратког периода за који су направљене, али..
Ако узмете у обзир да се вакцине против грипа јако дуго користе логично је да је на основу њих и ова направљена.
Логично је и да се прима као и вакцина против сезонског грипа једним годишње.

Уосталом, лекар превија а Бог лечи.

А ви како оћете.
boldovano je poenta

ako si zdrav ako nemas neku hronicnu bolest ili trenutno prehladu,( sto treba da proveris i konsultujes se sa svojim lekarom) treba da se vakcinišeš jer je vakcina jedini nacin da se spreci teži oblik kovida,više od 20 miliona ljudi u Velikoj Britaniji primilo je prvu dozu vakcine što je više od trećine odraslog stanovništva ,u Izraelu su skoro celo stanovnistvo vakcinisali i sveli broj zaraženih na 200, sve su ovo podaci koji govore u prilog vakcinisanju
to je tako jer je neko rekno da je tako
kako ja da znadem da je to stvarno tako
reknuli su i da karona daleko i da nece doci pa je doslka
pa su reknuli samo napada muske i to stare pa napada sve
pa su reknuli da zene nece da napada pa je napalainjih
pa su reknuli prolazi pa drugi talas pa treci talas
pa su reknuli da ce sneg i mraz da je poubivlje pa nista od toga
pa su reknuli ce pomre narod ceo a ja joste vido nisam da je neko umreo od korone samo
svasta su reknuli pa lagali i ja im vise neverujem nista zato sam i napraveo temu o vakcionisanju da vidimsta obicni narod kaziva

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back