Ana_1998
Zainteresovan član
- Poruka
- 346
Da ne bude da ne doprinosim zajednici
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ili nos za biznis ili mi govoriš da mi treba jednaprodajem turpije za pete ...povoljno... samo pp...gej stop
![]()

Uh, subliminarne poruke, kako ovo sad da shvatim?dva stopala dve turpije![]()
A ti bi i maser da budeš?vidim izmucena su kao da kmece za "masirajte meeeeee hodamo i fotkamo se ko blesave" i sl![]()
I treba

Ne odustaj od života, ima tu još stopala za masažu.stvarno sam ucio iz udzbenika za "skolu i negu lepote" fakin fut masaz ali ne nudim ti
ono demoralisalo me je kad mi je drugarics rekla " ooooo boze ooo kako je lepo oooo, otvara oci, to si ti e hebi ga. A silovala bih te kako to dobro radis"
od tada sam u depri![]()
i hrapavih peta koje su kao ja prosla i ha hajNe odustaj od života, ima tu još stopala za masažu.![]()

Znaš kako kažu "Bez starca nema udarca."i hrapavih peta koje su kao ja prosla i ha haj
p.s. zahebavam se da sam starac ... ful snaga ono 98% u prevodu 44 god
previse za tebe taman za neku drugu![]()
Jedi beli luk da ne dobijes gljivice
Najbolja do sada.

Ja volim lepa stopala.Zamire nam tema, dragi ljubitelji nožnih prstiju.![]()
Uslikaj da razmotrimoJa volim lepa stopala.
Možda zato što moja nisu.
Ja sam veliki ljubitelj ženskih stopala, najlonki i štikli. Iako sam već godinama tu na forumu tek sad sam saznao za ovu temu. Jesu li to tvoja stopala na avataru?Zamire nam tema, dragi ljubitelji nožnih prstiju.![]()
Mhm.Ja sam veliki ljubitelj ženskih stopala, najlonki i štikli. Iako sam već godinama tu na forumu tek sad sam saznao za ovu temu. Jesu li to tvoja stopala na avataru?