- Poruka
- 44.040
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ovo je zensko ali ruzno zensko stopalo ?
pa ti si onda tjoravOvo je zensko ali ruzno zensko stopalo ?
Upravo tako, hvala na razumevanju.To je intelektualni fetiš. Retko ko baš samo to hoće, ali uglavnom ženska stopala lepo izgledaju, pogotovo na štiklama.
Kako-kad, kad sam aktivna, da.Evo vidiš da se ljudi javljaju.Pune li ti inbox fetisari na krstarici sad kad si pokrenula taboo temu?
![]()
Znaci sad ladno može da promeniš bick u Domino AnaKako-kad, kad sam aktivna, da.![]()
nick*Znaci sad ladno može da promeniš bick u Domino Ana![]()
Ideja ove teme bila bi diskusija o nečemu što se zove "foot fetish", deljenje slika, iskustava i želja. Učtivost i poštovanje tuđih želja i iskustava je osnov za dobar odnos prema različitostima.
Pogledajte prilog 1085343

Taman da nam ublazis poraz Crvene zvezdeDa probudimo ljubitelje stopala.![]()
Ne znam za Zvezdu ali 'aj da ublažimo.Taman da nam ublazis poraz Crvene zvezde
Nego ajde već kad su tema stopala a kako tvoje prijateljice gledaju na fetish prema stopalima ili se samo ovde osećaš sigurno da pričaš o ovoj temi?Ne znam za Zvezdu ali 'aj da ublažimo.![]()
Pa znaš kako, kao i ovde, ima raznih ljudi, nekima je to gadno, neke privlači ali nije to neka svakodnevna tema da bi dolazilo do nekih diskusija a i realno nije od životnog značaja nekome šta je meni fetiš.Nego ajde već kad su tema stopala a kako tvoje prijateljice gledaju na fetish prema stopalima ili se samo ovde osećaš sigurno da pričaš o ovoj temi?![]()
Znaci vi zene manje diskutujete o seksualnim stvarima nego mi muskarciPa znaš kako, kao i ovde, ima raznih ljudi, nekima je to gadno, neke privlači ali nije to neka svakodnevna tema da bi dolazilo do nekih diskusija a i realno nije od životnog značaja nekome šta je meni fetiš.![]()
Ne ali ne odlučuje toliko šta ko voli, ipak je to lična stvar.Znaci vi zene manje diskutujete o seksualnim stvarima nego mi muskarci![]()
Ova prva slika je mnogo jaka. Bas volim te otvorene carape ili kakav im je naziv vec onako metaforički receno jagode bez slaga