boziji zakon???????????
iz kog si ti to filma ispao
koga boli k...c za bozije zakone
i ko je crkva da meni odlucuje sta cu da radim u zivotu
Pa niko ako nisi vernik,sta skvicish odmah.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
boziji zakon???????????
iz kog si ti to filma ispao
koga boli k...c za bozije zakone
i ko je crkva da meni odlucuje sta cu da radim u zivotu
Бог све види и свим суди по Правди.
Као що казах уколико се не ради о случаю неопходности чедоморство прѣдставља смртни грѣх.
Pa niko ako nisi vernik,sta skvicish odmah.
Који је то сегмент твог живота у који се Црква уплиће? Пишкиш ноћу па долази попа да ти промени пелену?
pa zato sto mi je muka kad mi neko uplice crkvu u 21 veku u bilo koju sferu zivota
ko nece da rodi ne mora njegova stvar
a bela kuga ce se spreciti bolim standardom a ne represijom
Nikada necete kriminalizovati abortus, mrsh na spavanje.
I ja tako mislim.
Ako se smatra vrhunskom gadošću kad muškarac ne želi da prizna dete ili se brani time da ga NIJE ŽELEO, šta onda u slučaju kada ga JE ŽELEO,ali nije imao pravo na njega iako je učestvovao u njegovom nastanku jednako kao i u prvom slučaju?
Mislim da su tu stvari previše pojednostavljene. Žena ne može sama da odlučuje o sudbini nerođenog deteta, jer ga sama nije ni začela.
Drkanje je genocud, a meca je ubistvo sa predumisljajem svakog meseca.
Da kami,obicno kad ti otpadne deo tela ti nastavis da zivis ko i dalje.
Glup bio glup ostao.
A tu smatraš da država treba da se meša?
Pazi, i ja to smatram, ali ne sa ovoliko "slobode" i besplatno. Trebaju da posotoje neke kategorije i cene, a država treba da ulaže u edukaciju, recimo da se od para kojima se plaćaju abortusi, kupuju kondomi ili mleko za bebe, nešto korisno.
Da kami,obicno kad ti otpadne deo tela ti nastavis da zivis ko i dalje.
Glup bio glup ostao.
I jeste genocid,al nad spermatozoidima,sto je prihvatljivo.
Cak je i ubiti kuce postalo kaznjivo,sto i teba.

A ubiti fetus-kuce?![]()
Sta uostalom tebe bole pichka pa ti si *****.
Па шта ако је педер?? Јел то нешто лоше?? Јел то противзаконито и противуставно??
Макар није вршио геноцид по Сребреници и убијао Бошњачке мушкарце и дечаке. Геј популација никоме зло никад није учинила, они су добри, шаљивџије, простодушни и хедонисти.
Vidis,duboko me je naterao na razmisljanje tvoj vispren odgovor
Malo vece krivicno delo nego ubiti tebe,naprimer.
Ja bih za tebe recimo predlozio nagodbu sudu da dobijem uslovnu presudu na recimo pola godine,nesto ko da sam zgazio prase.