СТОП АБОРТУСУ !

За или против абортуса.

• Подржавам абортус.

• Неподржавам абортус.

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ti ko da se karas u mozak.
Istomisljenici po pitanju seksa.
Onaj ko nece seks naravno da ce biti sa onom koja takodje nece seks. Svakako nece biti s tobom koja hoces seks.

Nikad nisi razmisljala o tome, da ti koja hoces seks treba da se udas za nekog koji takodje hoce?

kada se udaš i na početku nije isti intenzitet kao posle nekog vremena, uglavnom je tako, čast izuzetcima... drugo, većina žena odbija, tačnije izbegava sex posle porođaja. znači, ne možeš unapred da znaš da li ćete pratiti jedno drugo.
i zašto potencirate brak po ovom pitanju, nije mi jasno?

Sex je sastavni deo zivota.Sad cete vi vernici napraviti da se stidimo sto se sexamo sa supruznicima!:dash:

Стида ако нема, бестидности има.

Треба се стидети грешити, а не стидети кајати.

Нико не забрањује, него упућује на врлину, која мир, срећу и разумевање гради.

Дата је икономија, али не и бестидност и разузданост којом се уништава драж и посебност односа са својим брачним партнером.

Неуздржањем кварите величанственост тог пријатног односа, сводећи га на ниво маханичке свакодневнице.

Ti ko da se karas u mozak.
Istomisljenici po pitanju seksa.
Onaj ko nece seks naravno da ce biti sa onom koja takodje nece seks. Svakako nece biti s tobom koja hoces seks.

Nikad nisi razmisljala o tome, da ti koja hoces seks treba da se udas za nekog koji takodje hoce?

Onaj ko nece sex,ustvari ne moze ,ali i za to ima leka,nije to nista strasno,msim ne umire se od toga.

Стида ако нема, бестидности има.

Треба се стидети грешити, а не стидети кајати.

Нико не забрањује, него упућује на врлину, која мир, срећу и разумевање гради.

Дата је икономија, али не и бестидност и разузданост којом се уништава драж и посебност односа са својим брачним партнером.

Неуздржањем кварите величанственост тог пријатног односа, сводећи га на ниво маханичке свакодневнице.
Uh, ujnu mu, nikako da se uzdržim pa da neki dan ne odem na posao. Ovako samo kvarim veličanstvenost tog prijatnog odnosa....

Ne znam samo šta bi mi šef rekao na pokušaj da od posla napravim nešto veličanstveno?
Šta mislite, jedan dan mesečno, da l ije dovoljno veličanstveno?

Probaj, pa se javi, da ispricas , da li je vredelo.
Ja tvrdim da vredi, i te kako.

možda se ne kontamo najbolje... ne bih pravila pauzu i uskaćivala sebi nešto,. ako mi je do toga 5 x dnevno, biće ga 5 x dnevno, ako mi je 2 x mesečno, tako će i biti. ovo zavisi od dosta faktora, a uskraćivanje nije jedan od odlučujućih.
tebi ako vredi, ti se uzdržavaj, pusti mene da radim onako kako meni odgovara, jel ok? :lol:

kada se udaš i na početku nije isti intenzitet kao posle nekog vremena, uglavnom je tako, čast izuzetcima... drugo, većina žena odbija, tačnije izbegava sex posle porođaja. znači, ne možeš unapred da znaš da li ćete pratiti jedno drugo.
i zašto potencirate brak po ovom pitanju, nije mi jasno?

Svejedno brak ili ne. Bices sa onim koji gaji iste afinitete.
Sta bi trazila s nekim ko nece da spava s tobom, ako si s njim zbog seksa.

Људи код којих је јак стид, мада има о оних нефункционалних са телесним поремећајима (ограничимо се само на здраве).

Мада има и оних као мама чика Мише која је живела без полних односа пошто је израђала децу.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back