Cudno, kako teme o abortusu otvaraju upravo muskarci. Prosto smatraju da imaju pravo jer oni niti luk jedu niti njime mirisu!
Da se razumemo, imam jedno, zelela sam vise, nije islo (htedoh posao, pa onda malo da krene, a onda stize bolest kojoj se niko nije nadao i ostah na tom jednom), ali moram da kazem: Muka mi je vise od ovih muskaraca koji nikad ne misle na svoje sestre, kcerke (da li su pitali majke jesu li rodile sve sto su ponele) ili devojke.
Ne pravi se razlika izmedju fetusa i vec oformljenog deteta, nisu muskarci ti koji ce proci sav taj uzasan put koji sleduje zenama ako se za njega odluce) ali da popuju- umeju.
Koliko se ja razumem u "matematiku" za zacece je potrebeno DVOJE. Ili nije?
Ne ulazim u to da neko ima neku bolest, silovanje, i sl. to je duga prica.
Namece mi se pomisao kad vidim kako muskarci jurisaju, da bi onim muzjacima kojima se kongnitivni proces svodi na pronalazenje partnerke za parenje, trebalo izvrsiti humanu kastraciju, jer uspeju da pronadju one glupe kojima je dovoljno da budu nuzan objekat na krevetu, a pravi muskarci da te glupe ostave na miru da takve izumru (zbog cega bi se Darvin u grobu prevrnuo jer mu ne bi bilo pravo da nema jednostavnog parenja), nego da planiraju, da budu s onom s kojom zele da zive i da onda imaju pravo da zajedno s njom odlucuju.
Nema opcije: Ne mesam se u tudje zivote, zato ne mogu da glasam!