СТОП АБОРТУСУ !

За или против абортуса.

• Подржавам абортус.

• Неподржавам абортус.

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Види 80 посто те деце је изложено тортурама сексуланом злостављању и многим другим облицима злостављања.Тако да ја сматрам да се треба вршити огромна провера када дође до усвајања детета.Дом је ипак боље решење са специјализованим кадровима и одговорним појединицама.

drugarice, tebe je neko upravo probudio pa si jos pospana...

u drzavi koja broji preko 80 miliona stanovnika normalno je da se tu i tamo desi neki slucaj seksualnog zlostavljanja i sl...
nazalost, toga je uvek bilo i bice...

a jel ti znas koliko je slucajeva da bas taj "strucni kadar" ucestvuje u zlostavljanjima razne vrste?

16359.jpg

Просто невероватно колико је медицина узнапредовала.

Све тинејџерке треба подвргнути процедури под бројем три. Па кад буду пожелеле да роде, само цак и нема фрке. :cool:

JESTE kilometarski red za usvajanje, ali je sistem u srbiji izuzetno truo i smrdljiv..

Pa borite se za poboljsanje sistema,a ne posledice!
Majko moja,da je zivot u Srbiji uredjen i siguran kao u Nemackoj,radjala bi se deca itekako.Ja ih imam tri,ali ja sam od retkih koja nije socijalno ugrozena,ali imam more prijatelja koji ne znaju kako ni jedno da prehrane!Posto su cipelice u Deutschlandu za decu,a koliko su ovde,razlika u ceni hrane je velika,znam jer sam cesto tamo,pa iz yebene Nemacke dovlacim sve i svasta jer jeste jeftinije i kvalitetnije,koliko ti kosta semestar u Nemackoj,a koliko u Srbiji?Ako izgubis posao,imas sanse da ga nadjes,a za to vreme primas socijalu,znaci osecas se sigurno!Pa ne moram ti crtati!Ne idu zene bez razloga na abortus,ali vi koji niste osetili kako je to kada ne znate sta cete sutra tom jednom detetu dati da jede,a takvi ne sede za kompom,nemate empatiju prema njima.
Alo ljudi,nuklearna deponija nice u Bgu,to je problem!

Pa prenesi: kopi , paste.
Ma jeste... Mrzi nas da čitamo ko je šta napisao, ali bez obzira na to znamo da je onaj tamo zlotvor...

Hajde ukratko. Abortus je po shvatanju Crkve greh. Crkva ima manastire, u kojima ima mesta za odgajanje dece.
Zašto ne bi predstavnici Crkve pokušali da razgovaraju sa ženama koje ne žele da rode:
- Nemoj kćeri da grešiši ubijaš svoje dete. Rodi ga, a mi ćemo se pobrinuti da mu ništa u životu ne nedostaje.
I sada zamisli da Crkva prezme svu tu decu, odgaja je u hrišćanskom duhu, bez ograničenja da ih roditelji posete kada god to požele, U svakom slučaju, mogli bi da rastu okruženi ljubavlju i vaspitavani na najbolji mogući način.

Eto dobre alternative abortusu. Uopšte, svako ko misli da je abortus ubistvo ima odrešene ruke da ode, razgovara sa trudnicom i ponudi joj alternativu.

Ma jeste... Mrzi nas da čitamo ko je šta napisao, ali bez obzira na to znamo da je onaj tamo zlotvor...

Hajde ukratko. Abortus je po shvatanju Crkve greh. Crkva ima manastire, u kojima ima mesta za odgajanje dece.
Zašto ne bi predstavnici Crkve pokušali da razgovaraju sa ženama koje ne žele da rode:
- Nemoj kćeri da grešiši ubijaš svoje dete. Rodi ga, a mi ćemo se pobrinuti da mu ništa u životu ne nedostaje.
I sada zamisli da Crkva prezme svu tu decu, odgaja je u hrišćanskom duhu, bez ograničenja da ih roditelji posete kada god to požele, U svakom slučaju, mogli bi da rastu okruženi ljubavlju i vaspitavani na najbolji mogući način.

Eto dobre alternative abortusu. Uopšte, svako ko misli da je abortus ubistvo ima odrešene ruke da ode, razgovara sa trudnicom i ponudi joj alternativu.

ista ona crkva koja štancuje pedofile?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back