СТОП АБОРТУСУ !

За или против абортуса.

• Подржавам абортус.

• Неподржавам абортус.

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Manje je zlo da neko odlezi neko vreme nego da ubija sopstveno potomstvo.

o čemu ti pričaš?

Naravno da jeste ubistvo. To sto trenutno nije u pravnom smislu ne znaci apsolutno nista, kao kad je svojeevremeno bilo dozvoljeno likvidirati Jevreje - to je i dalje bilo ubistvo, bez obzira na pravnu regulativu.

da bi nešto nazvao ubistvom, mora da postoji žrtva.
mora da mi je nešto promaklo, jer ja ovde ne vidim živo biće.

Za prava nerodjene dece - kaznjavanjem ucesnika u procesu izvodjenja abortusa. Ne moze se boriti za nerodjeno dete ako se ne vodi rat protiv onih koji bi da ih ubijaju.

a koja su prava nerođene dece, utvrđena zakonom?

shvataš da si ti u ovom slučaju zločinac?
a i ja pitam gluposti... :lol:

Gomila gluposti, ta zena jeste ubica kao i onaj ko je izvrsio abortus.
Svaki ubica na planeti smislice ocas posla svoju tuznu pricu koja ga je dovela do toga da mora da ubije nekog.

pa se opet vraćam na pitanje: koga ubija ta žena?

Вршити абортус у случају "имам двоје деце не треба ми треће" је чист хир.
Бар прочитај шта сам написао. :roll:

Ако није хтела и треће дете што није отишла на стерилизацију.

vi pričate kao da žena sama pravi to dete i sama odlučuje o ne/rođenju?

ajde da kastriramo sve muškarce, i automatski rizik od abortusa svodimo na minimum... može tako?

ako si srpkinja, zar ti ne smeta sto si pripadnica naroda koji izumire i koga za sto godina nece biti? :think:

Necemo mi izumreti zbog abortusa,vec zbog drugih stvari.IAli ima nas dosta po svetu,tako da ako mi u Srbiji i izumremo,ostace semena da se ponovo zapatimo.
A jesi li se zapitala zasto u Nemackoj je mala stopa abortusa,a u Srbiji velika?Zato sto su Nemci pametniji ili....?

Necemo mi izumreti zbog abortusa,vec zbog drugih stvari.IAli ima nas dosta po svetu,tako da ako mi u Srbiji i izumremo,ostace semena da se ponovo zapatimo.
A jesi li se zapitala zasto u Nemackoj je mala stopa abortusa,a u Srbiji velika?Zato sto su Nemci pametniji ili....?

e pa draga moja, u nemackoj klasicni domovi vise i ne postoje, vec se nezeljena deca odmah po rodjenju daju na usvajanje ili u hraniteljske porodice...

niko nama kriv sto nam je drzava kakva jeste...trula...

vi pričate kao da žena sama pravi to dete i sama odlučuje o ne/rođenju?

ajde da kastriramo sve muškarce, i automatski rizik od abortusa svodimo na minimum... može tako?

Ја вас стварно све молим да бар "прочешљате" тему пре него што прокоментаришете.

Бесмислено је одговарати на иста питања again and again. :roll:

Kako Vas nije sramota?
Jeste li vi ljudska bica ili monstrumi? Sta ste?
Ne mogu da vrujem da se neko toliko zalaze za abortus, umesto da se zalaze da drzava preduzme OZBILJNE mere za zastitu jos nerodjene dece.
,
Koje ozbiljne mere za zaštitu nerođene dece predlažeš??
Ja sam ovde predložio nešto. Da li se slažeš sa tim predlogom, pa da ti i ja pokrenemo inicijativu?

e pa draga moja, u nemackoj domovi vise i ne postoje, vec se nezeljena deca odmah po rodjenju daju na usvajanje ili u hraniteljske porodice...

niko nama kriv sto sto sto nam je drzava kakva jeste...

Види 80 посто те деце је изложено тортурама сексуланом злостављању и многим другим облицима злостављања.Тако да ја сматрам да се треба вршити огромна провера када дође до усвајања детета.Дом је ипак боље решење са специјализованим кадровима и одговорним појединицама.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back