I_am_what_I_am
Aktivan član
- Poruka
- 1.869
Oce,ali covek je covek a spermatozoid spermatozoid.
Pa i čovek je čoek, a fetus je fetus, kao što sam i ja tebe ubeđivao proteklij 10 strana

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Oce,ali covek je covek a spermatozoid spermatozoid.
imati mnogo djece je sve donedavno i na ovim nasim prostorima bilo normalno...a danas je taako, ako ih kojim slucajem imas vise od 2 vec si pomalo "asocijalan"...pricala mi moja pokojna baka, prije u njeno vrijeme bilo je i pozeljno imati puno vise djece.po mogucnosti sinova,.uvijek se racunalo s tim da ce ih 2-3 umrijeti, jedan za vojsku, jedan za popa (on objezbjeduje da nitko nece gladovati) jedan za ameriku, jedan za imanje, jedno zensko za brigu o roditeljima
citala sam o lekaru ginekologu koji se se bio specijalizovao za abortuse i citav svoj zivot to radio, da bi u starosti senuo pamecu...pocela su mu se pricinjavati sva ta deca koju je ubio...
djavolja je to rabota, niko nema pravo ubiti zaceto zivo bice...ako ga neces, stavi ga u kartonsku kutiju i polozi isred necijih vrata...
imati mnogo djece je sve donedavno i na ovim nasim prostorima bilo normalno...a danas je taako, ako ih kojim slucajem imas vise od 2 vec si pomalo "asocijalan"...pricala mi moja pokojna baka, prije u njeno vrijeme bilo je i pozeljno imati puno vise djece.po mogucnosti sinova,.uvijek se racunalo s tim da ce ih 2-3 umrijeti, jedan za vojsku, jedan za popa (on objezbjeduje da nitko nece gladovati) jedan za ameriku, jedan za imanje, jedno zensko za brigu o roditeljima
A sta ako ustanovis da je bolesno od Daunovog sindroma, a tek si cetvrti mesec?Dobro, rodis bolesno dete i stavis ga pred necija vrata.Sta mislis, da li ce ga neko uzeti u Srbiji?U Srbiji je mana ako si levoruk.Danas ne toliko, ali kada sam ja isla u skolu, tri godine sam provela u posebnoj klupi gde sam ucila da pisem desnom.Lako je reci, abortus NE, ali dete je najlakse roditi, treba ga odgojiti.Decu ove zemlje ne stiti sam sistem.Ali, to nije opravdanje za neradjanje dece.
Ubistvo je naziv za oduzimanje zivota drugom bicu,posto ti imas mentalne probleme da shvatis da je sve na svetu sto se razvija zivo bice,tu cemo lekciju preskociti i zakljuciti da jeste ubistvo posto je oduzimanje zivota zivom bicu.
Spermatozoid nije nikakvo potencijalno" vec zivo bice,ali ubistva spermatozoizda ne podlezu sakcijama iz istog razloga kao ni ubistvo mrava,bakterije i sl.
СРЦЕ КОЈЕ НЕЋЕ КУЦАТИ.![]()
ОЧИ КОЈЕ НЕЋЕ ГЛЕДАТИ.
РУКЕ КОЈЕ ТЕ НЕЋЕ МОЋИ ДОТАЋИ.
НОГЕ КОЈЕ НЕЋЕ ТРЧАТИ.
УСТА КОЈА НЕЋЕ ПРИЧАТИ.
Зауставимо абортус ако смо људи.
koliko ja znam ammnicenteza se vrsi u prvom tromesecju, a sluzi da bi se tacno utvrdilo da li dete pati od nekog poremecaja...
ako je abortus ubistvo drrkanje je genocid
stanimo u kraj zaludnom rasipanju semena i srozavanju nataliteta i licnosti
o napni se srBski rode...dizi jaja,dizi jaja...
Postoji pregled koji se zove "varionske cupice", rizican je i obavlja se u prva tri meseca trudnoce.Najpouzdaniji.Ali, govorimo generalno o abortusu.Meni stvarno nije prihvatljivo da ljudi ne mogu da izbegnu abortus.To je, blago receno, najnizi oblik resavanja problema zeljene ili nezeljene trudnoce.
Kakav trip, spermatozoid je zivo bice?!Do kog razreda si isao u skolu?Evo, zasto ne treba imati decu.
lako je moralisati o tudjem zivotu
covek za drugima vidi dlaku...za sobom ne vidi gredu
decu je lako napraviti.napraviti od njega coveka je podvig
licno...upropastio bih vlastiti zivot.sa tudjim se ne bih kockao
lako je moralisati o tudjem zivotu
covek za drugima vidi dlaku...za sobom ne vidi gredu
decu je lako napraviti.napraviti od njega coveka je podvig
licno...upropastio bih vlastiti zivot.sa tudjim se ne bih kockao
ja bih izvrsila samoubistvo, ali ne bih drugoga ubila...
al to nije riscanski.opet ima li veceg greha doneti nekog na ovaj svet da se pati.
onda je patricid oprostiva stvar...valja se osvetiti onom koji nas je osudio dolaskom
pak...nije li abortus cedomorstvo...pa budi pametan...i vernik
u krajnoj liniji...na testu prastanja padali su i najveci pravoslavci
SPC kaze da je abortus najveci greh i ja se u tome slazem...ubiti tako jedno bespomocno malo bicence je monstruoznost...
koliko ja znam amniocenteza se vrsi u prvom tromesecju, a sluzi da bi se tacno utvrdilo da li dete pati od nekog poremecaja...
SPC kaze da je abortus najveci greh i ja se u tome slazem...ubiti tako jedno bespomocno malo bicence je monstruoznost...
pa sad, izvinjavam se na izrazu, ali kako znaju da se jebu neka tako nauce i da preuzimaju odgovornost...ako oni ne zele to dete, ima ko zeli...
Amniocinteza se vrsi u 16.nedelji trudnoce,i dok stignu rezultati,ti si lagano u 5.mesecu!