Stomak od svinje

gledam ponekad ovog debeljka,nema veze sto sam sit,al postanem gladan. cepa svinjetinu ko lud. interesantni su Korejci,jer jako praktikuju da hrana bude corbasta i da stavljaju puno zacina. dakle puno tecnosti. nek rucka kad voli,jedino mi zao sto se nece naziveti sa ovom tezinom. :roll:

ala ždere lik, kao da mu je poslednje...
gotovo hipnotički

ozbiljno? ti azijati kad se nečega prihvate stvarno teraju do ekstrema

ne znam. ali pravo da ti kazem,pre ce da umre nas covek koji se ovako udeblja od hleba i mesnih preradjevina,nego sto ce ovaj. ovaj ima duze da zivi jer kao prvo ne jedu hleb nego pirinac. kao drugo,jedu cisto meso i puno tecnosti uz to. i kao trece,jedu puno morskih plodova i ribe. skoljke,rakove itd...a nas Srbenda samo hleb i salame,a posle toga cigaru. najgori smo. :)

ne znam. ali pravo da ti kazem,pre ce da umre nas covek koji se ovako udeblja od hleba i mesnih preradjevina,nego sto ce ovaj. ovaj ima duze da zivi jer kao prvo ne jedu hleb nego pirinac. kao drugo,jedu cisto meso i puno tecnosti uz to. i kao trece,jedu puno morskih plodova i ribe. skoljke,rakove itd...a nas Srbenda samo hleb i salame,a posle toga cigaru. najgori smo. :)
što bih ja sad onaj njihov pirinač sa nekim mesištem uh... samo ne znam gde da nađem taj kombo ovde na jugu

Back