Grčki čips od tikvica

airfryer je dobar i da se na brzaka sa minimum masnoce nešto ispece ali nije za sve
ima stvari koje rernu ne može da zameni u šta spada i gibanica za koju je rerna zakon
imam airfryer pa znam šta pricam
jel si pravila ginanicu u airfryeru kad ovo tvrdis?
ja jesam i garantujem da moze.

pravio sam je po ovom receptu i super je ispala.

Nisam probala i ne kažem da ne može ali ovo sto sam pogledala više je neka pita nego gibanica
Mogu da probam baš da vidim šta ce ispasti ali cim tu ide pavlaka, jogurt , uz ostalo
I dobro da je okrenuo dodnju stranu je jer sve što se pece mora da se okrene..U rerni ne moraš da okreceš gibanicu :lol:
Ne znam da u gibanicu ide jogurt i pavlaka ..znam da idu kore, jaja, sir , kajmak, malo kisele vode i malo ulja..da se podmaže posud au kojoj se pece gibanica

Nisam probala i ne kažem da ne može ali ovo sto sam pogledala više je neka pita nego gibanica
Mogu da probam baš da vidim šta ce ispasti ali cim tu ide pavlaka, jogurt , uz ostalo
I dobro da je okrenuo dodnju stranu je jer sve što se pece mora da se okrene..U rerni ne moraš da okreceš gibanicu :lol:
Ne znam da u gibanicu ide jogurt i pavlaka ..znam da idu kore, jaja, sir , kajmak, malo kisele vode i malo ulja..da se podmaže posud au kojoj se pece gibanica

recept je nebitan, premda je ovaj odlican..bas sa tim dodacima se dobija socnost i punoca gibanice.. mljac je..probaj bas po ovom receptu.

okrece se jer se koristi pak papir.. da se ne koristi ne bi moralo da se okrece.

u principu cak i sa pek papirom ne bi moralo ni u airfryeru ali je bolje da se okrene.

Back