STO ZENE NE PREDUZIMAJU PRVI KORAK???

Prmpf, rekoh 1000000 puta! Ako nekoj devojci nikad ili ekstremno retko prilaze momci, neka promeni nešto na sebi, neka smrša, neka se počne drugačije oblačiti, neka stavlja manje šminke...

A kod muških je najveći problem nedostatak mašte prilikom početnih koraka... au, ja ovo napisao kao da sam neki opak jerfra... ma, šta se ja mešam...

Silent Bob:
Prmpf, rekoh 1000000 puta! Ako nekoj devojci nikad ili ekstremno retko prilaze momci, neka promeni nešto na sebi, neka smrša, neka se počne drugačije oblačiti, neka stavlja manje šminke...

A kod muških je najveći problem nedostatak mašte prilikom početnih koraka... au, ja ovo napisao kao da sam neki opak jerfra... ma, šta se ja mešam...

Ti k'o da si zensko...ovo bih i ja tako rekla :lol:

Silent Bob:

...naravno...nemaju maste ni za vezu a kamoli za prvi korak...
....pfff...
...pogadjam li da ti nisi imao problema s tim ;)

da... bas sam primetila da su danasnji momci jako pasivni,al eto,nisam znala da je to od straxa!!! ako izadjem u drustvu drugarica,ne smeju da pridju,a ako izadjem sa drugarima,misle da mi je neki od njix tip i opet dzabe!
a bas imam visoko misljenje o sebi,pa mi takve stvari kvare samopouzdanje.
ko treba da se menja?! :)

Zefirra:
...ja preduzimam prvi korak kad smatram da za to ima potrebe...
...kako god zbog tog koraka sam sad vec skoro godinu i po dana u vezi ...i uglavnom imam dobra iskustva s tim...muskarcima se svidja a nama se isplati...
...pa ...samo napred

SVAKA TI CAST!hehehe
POZDRAV SVIMA!!!

P.S. AJTE MOMCADIJO NABACITE NEKI SAVJET KAKO TREBA DA IZGLEDA TAJ PRILAZAK ZENSKOJ...SVI MI IMAMO NEKU SVOJU TAKTIKU ALI SU RAZLICITE!Znate kako kazu "Sto ljudi sto cusi,sto zena dvesto s..a!HEHEHE

DA VAS CUJEM!!!!.......

xelena86:
da... bas sam primetila da su danasnji momci jako pasivni,al eto,nisam znala da je to od straxa!!! ako izadjem u drustvu drugarica,ne smeju da pridju,a ako izadjem sa drugarima,misle da mi je neki od njix tip i opet dzabe!
a bas imam visoko misljenje o sebi,pa mi takve stvari kvare samopouzdanje.
ko treba da se menja?! :)
...hm...
...još jedna prepotentna ....
...ona pa zna kakvi su pređašnji momci,pa upoređuje....

Zefirra:
Nama se isplati jer muskarci lako padaju na to kad mi preduzmemo prvi korak.
To im je nesto neodoljivo , a moram se pohvaliti da sam i ja i neke jos devojke 1000000 puta originalnija od muskaraca.Te posto nisam neka ekstra riba , svi su padali samo na kefalo...:)

Kad bih smeo, pao bih na tebe :lol:
Originalnost, ako nije extremna da mi zena ne deluje bas kao cudak i mozak koji me intrigira,duhovitost, naravno uz izgled koji mora bar donekle da mi se dopadne.....gde ces bolj u kombinaciju.
Nazalost, u praxi se ne srece tako cesto.

Back